Jeg er veldig fornøyd. Rask levering. Fin fotobok i god kvalitet. Jeg har bestilt fotobok med fb-bilder i flere år nå, så det har blitt en fin tradisjon.
EDIT: DET SER UT TIL AT PASTBOOK ER I FERD MED Å RYDDE OPP - DET ER VARSLET EN INNBETALING FRA DEM TIL MIN KONTO TILSVARENDE DET JEG MÅTTE BETALE I MVA. HURRA FOR RASK OPPRYDDING! OPPRINNELIG INNL... Vis mer
Overraskende bra! Veldig fornøyd. Go's kvalitet på ark, rask levering. .
Ble veldig fin bok som kom i postkassen som avtalt. Dette er andre gang jeg har bestilt og blir nok ikke den siste
PastBook collects your photographic memories, otherwise scattered across different social networks, clouds and devices, in one safe place. We help you rediscover the highlights of your life’s moments, providing you with a unique experience to easily relive and share them: either online – in a digital interactive photo book or in a tangible way – in a beautiful hardbound keepsake.
Weesperstraat 111 , 1018 VN , Amsterdam, Nederland
- +1 435-728-0674
- help@pastbook.com
- pastbook.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Produktet var veldig fint
Produktet var veldig fint. Betaling og forsendelse helt uten problemer.
Ikke VOEC registrert. Må betale mva ++ i tilleggMåtte betale toll (mva) på den siste…
OPPRINNELIG INNLEGG: "Måtte betale toll (mva) på den siste boka pluss gebyr for tollbehandling til Fedex eller posten. Hvis Pastbook som reklamerer så mye på facebook i Norge ikke har VOEC-registrert seg, dvs selv innkrever mva av kunden er dette lureri. Alle bøker koster 25% mer pluss fortollingsgebyr...
Boka var i tillegg en gratisbok -plaster på såret pga en tidligere klage. Dette var surt! Ikke handle i ikke VOEC-registrerte utenlandske nettbutikker hvis du vil ha varene raskt og ikke få en ekstra faktura fra selskapet som leverer varen. Klage er sendt både Fedex og Pastbook.
På toll.no mener jeg å ha lest meg til at fotobøker ikke er bøker i mva-forstand. De har mao ikke momsfritak som andre bøker."

Jeg er veldig fornøyd
Flotte bøker!
Flott bok! Veldig fornøyd! Bestilte facebookbilder i foto-bok for tredje gang.
Det er en veldig stor samling rundt om…Jeg er en thailandsk person som har bodd i Norge i rundt syv år. Jeg har en følelse av kjærlighet og forkjærlighet for Norge veldig mye, men jeg føler meg dårlig
Det er en veldig stor samling rundt om i denne verden. Dere har alle stor kraft og evner.Jeg respekterer dere.
Det ble en stilig bok med fin trykk på…
Det ble en stilig bok med fin trykk på flott papir.
Nice book and good pictures
Ble veldig fin bok som kom i postkassen…
Ble veldig fin bok som kom i postkassen som avtalt.
Dette er andre gang jeg har bestilt og blir nok ikke den siste
God kvalitet👍😁
It eas amazing to look at all my…
It eas amazing to look at all my favourite pictures!
Overraskende bra
Overraskende bra! Veldig fornøyd. Go's kvalitet på ark, rask levering.
Meget skuffet. Skulle hente ut boken og har fått toll…
Skulle hente ut boken og har fått toll og avgift på 250 ekstra....det vil si at boken koster meg nærmere 800 :-(
Har ikke hentet fra posten, må klage

Bra dette
Bra dette men hvordan får jeg slettet datoen på bildene??
Bildene ble kjempe fine
Bildene ble kjempe fine, alt så veldig bra ut. Overrasket over kvaliteten. Dette skal vi gjenta neste år.
GREAT in EVERY Way !