Passos Travel Anmeldelser

1. Reisebyrå

Passos Travel - Your Journey, Our Priority At Passos Travel, we specialize in making your travel dreams come true. As a dedicated travel agency, we offer a comprehensive range of services, including flight tickets, cruises, hotel bookings, attractions, and customized trips tailored just for you. Whether you’re planning a relaxing beach getaway, an adventure-filled journey, or a cultural exploration, our experienced team is here to ensure every detail is seamless. Trust Passos Travel to provide personalized guidance, exclusive deals, and exceptional customer service on every step of your journey. Your dream vacation is closer than you think—let’s make it a reality!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Tive uma experiência excelente com a…

Tive uma experiência excelente com a agência! Eles me ajudaram muito na escolha dos voos, sempre com ótimas opções e explicações claras. A Alexandra foi incrível — super atenciosa, organizada e cuidou de absolutamente tudo, inclusive do check-in, o que facilitou muito a minha viagem. Me senti muito bem atendida do início ao fim. Recomendo de olhos fechados!

1. april 2026

PASSOS TRAVEL is truly one of a kind

PASSOS TRAVEL is truly one of a kind ! there’s simply no other travel agency like it! From the very first moment, I felt completely cared for. The service was attentive, and incredibly efficient. I found amazing ticket prices, and when I needed to change my travel date, they handled everything so quickly and kindly, I ended up traveling even earlier than planned. Every detail of my trip was taken care of, leaving me with nothing to worry about. They even managed to cancel my previous trip seamlessly. It’s rare to find a company that treats you like more than just a customer but with Passos Travel, I truly felt supported every step of the way. Thank you, Passos Travel, for turning what could have been a stressful situation into a beautiful and unforgettable experience. I’m beyond grateful!

30. mai 2025

Excelent travel agency

Excelent travel agency. I bought twice with them and I have no complaints. Alexandra, gave me all support and made sure I was checked in on time. I give them 5 star without a doubt.

18. desember 2024

Nunca imaginei que viajar com…

Nunca imaginei que viajar com tranquilidade e conforto seria possível, até conhecer a
PASSOS TRAVEL. Conforto em escolhas dos melhores hotéis, tranquilidade em reservas em restaurantes e passeios e indicações de pontos turísticos para visitações. Foi é melhor experiência familiar que tivemos nos últimos tempos. Empresa, com total responsabilidade no faz, durante a viagem presta todo um auxílio caso necessário. Excelentíssimo atendimento ao cliente. Estão de parabéns ❤️

22. juli 2024

Passos Travel ✈️

Spectacular agency! I went on a trip to verão☀️ all organized by Passos Travel . I had an excellent service with total efficiency and speed that made our trip and tours wonderful. Highly recommend. ✅✈️ Service at 1000😉.

23. juli 2024