Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Vis mer

Enkel å grei bestilling og kjolen kom raskt! Jeg visste hvordan kjole jeg bestilte ,så det var ingen overraskelse der. Flott farge på kjolen og størrelsen er normal.

Fin bukse: litt lengre i bena enn forventet og må få den lagt opp. Men god passform. Part Two har litt store størrelser, så jeg gikk ned til 36 selv om jeg bruker 38 ellers. Passet perfekt

Fin jeans med god stretch og riktig lengde. Størrelsen stod til forventningene. Jeg kjøpte sort stretch jeans med flare, uten lommer i Str 44.

1. Dameklesbutikk

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

• Danneskiold-Samsøes Allé 55, 1434, København, Danmark

• parttwo.com

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

God kvalitet

God kvalitet, rask levering.

3. desember 2025

Hej Inger

Stort tack för din recension ⭐
Vi är glada att höra att leveransen var snabb. Vi är glada att du hade en riktigt bra upplevelse och hoppas att få se dig igen snart!

Vänliga hälsningar,
Part Two-teamet

Vel levert !

God beskrivelse av produktet på nettsiden, som stemte med det som ble levert, og levert som lovet.

1. november 2025

Hei Reidun

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse med servicen og klærne våre.

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake snart.

Med vennlig hilsen,

Rask levering

Rask levering, nydelig utvalg og en lekker lyseblå kjole til meg 😍

6. oktober 2025

Hei Hege

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det gleder oss å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og leveransen.

Vennlig hilsen,

Mottok varen som lovet

29. september 2025

Hej Sidsel

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har modtaget varen som lovet.

Vi håber, du bliver glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner,
Team Part Two

Skjørtet var ikke det jeg trodde det…

Skjørtet var ikke det jeg trodde det skulle være. Fikk varen raskt, men synes det var litt tungvint når jeg skulle sende det tilbake.

15. september 2025

Hej Hilde

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt, men vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at returprocessen føltes lidt besværlig.
Vi tager dine kommentarer til efterretning og arbejder løbende på at gøre returprocessen så enkel som muligt.

Vi ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen,
Team Part two

Fin jeans med god stretch og riktig…

10. september 2025

Hej Bente

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på,

Dejlig at høre.
Ønsker dig en god dag.

Med Venlig Hilsen
PartTwo
Inger

Ødelagt kjole og får aldri svar

Mottok ødelagt kjole, ble lovt gratis retur men fikk ikke pengene igjen. Etter flere mailer fikk jeg endelig svar om at de hadde returnert pengene, men det er 10 dager siden og nå svarer de ikke på mail igjen. Veldig synd da de har mye fint, kommer definitivt ikke til å handle hos dem igjen!

17. juni 2024
Vis anmeldelser på alle språk. (174 anmeldelser)