Er is een ruime keuze in parfums, zowel populaire/designer parfums en niche parfum. Ideaal om iets uit te proberen. De verzending is snel en in een goede stevige verpakking.
Selskapet har svart
Je suis assez mitigé quant à l'authenticité des produits proposés. Après commande de plusieurs échantillons pour choisir un produit à offrir, le produit de marque acheté chez son distributeur officie... Vis mer
Selskapet har svart
Producten in goede staat ontvangen. PostNL liet wel op zich wachten (status veranderde 3 dagen lang niet), uiteindelijk zelfs even contact opgenomen met PostNL, deze gaf aan het nog even af te wachte... Vis mer
Selskapet har svart
Welkom bij Parfumsamples.be! Bij ons test je de nieuwste parfums voor een fractie van de prijs. Een uitgebreid aanbod van designer- en nichegeuren voor zowel mannen als vrouwen. 100% Originele geuren verzonden in staaltjes van 2 ml, 5 ml en/of 10 ml Volgende werkdag verzonden.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Parfum Samples
J’ai déjà passé plusieurs commandes, les produits sont toujours bien emballés & expédiés rapidement, je recommande ce site

Svar fra Parfum Samples
Ik bestel hier vaak en altijd snelle verzending!, top onderneming

Svar fra Parfum Samples
Ik ben zeer tevreden over de service die ze leveren! Verder is de levertijd ook erg goed. Echt een aanrader

Svar fra Parfum Samples
Sample besteld , goed verpakt en snel ontvangen. Raad ik aan!

Svar fra Parfum Samples
Het is niet 100% de zelfde geur want een vriend van mij heeft de zelfde en ik dacht die wil ik ook maar het is niet het zelfde ik raad iedereen aan om hier niet je product te kopen je ruikt niks van de noten en ik hoop dat ik mijn geld terug krijg

Svar fra Parfum Samples
Tot op heden heb ik twee maal een (grote) bestelling gedaan bij parfumsamples.be en ik ben 100% tevreden. Het is de ideale manier om verschillende parfums te leren kennen. De samples waren met zorg verpakt, zodat ze de reis vanuit België naar Nederland onbeschadigd voltooid hebben. Toen ik vragen had kreeg ik iedere keer snel een vriendelijk en volledig antwoord. Warm aanbevolen!

Svar fra Parfum Samples
Enorme keuze van samples en een hele snelle levering. Alles is steeds mooi ingepakt.

Svar fra Parfum Samples
De samples werden heel snel geleverd net als beloofd en ze zijn heel handig om een geurtje mee te testen voor je deze gaat kopen

Svar fra Parfum Samples
Zeer fijne ervaring met parfumsamples.be. Groot aanbod, duidelijke website en snelle levering. Ideaal om nieuwe geuren te ontdekken zonder meteen een volledige fles te kopen. Absolute aanrader!

Svar fra Parfum Samples
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.