Ik heb recent nog een bestelling geplaatst bij parfuma maar door een staking bij Bpost was deze zending nooit toegekomen. Ze hebben dit ongelofelijk goed opgevolgd en me steeds op de hoogte gehouden.... Vis mer
Een uiterst professionele firma, ook online. Zij verkopen topprodukten, maar het zijn voor mij de mensen die werken voor en achter de schermen die het verschil maken. Uiterst vriendelijk en klantger... Vis mer
Parfuma is echt mijn favoriete webshop. Ik bezoek de webshop bijna dagelijks en ik vind altijd iets leuks voor mezelf of voor iemand anders. Jammer dat ik ver woon, anders zal ik Parfuma winkels ook v... Vis mer
Terugbetaling nooit terug gekregen van hun en heb ik via Klarna een dispuut moeten indienen. Al een geluk heeft Klarna mij geholpen en zo mijn terugbetaling terug gekregen. Blijf weg van deze oplichte... Vis mer
Antwerpen, Belgia
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Is een scam website ben helaas heel veel
Geld kwijt!!!
En nummer is niet in gebruik ze reageren ook niet op mijn mails

Svar fra Parfuma
Attention scam website. They never sent my order. I contacted them and their only response was: the deadline for claims has passed.

Svar fra Parfuma
Kijk uit met het kopen van Molecule 01. Het is nep!!! Lijkt totaal niet op de originele Molecule en lucht is zo verdwenen. Nu molecule 01 gewoon weer van de Bijenkorf gehaald en wat is ie heerlijk!!!!

Svar fra Parfuma
Parfuma shopping racistische medewerkers!!!!!

Svar fra Parfuma
Besteld via bol.com en binnen 1 dag perfect geleverd. Top!

Svar fra Parfuma
Ariana Grande God Is A Woman geschenkset besteld voor een mooie prijs. Besteld in Nederland en kwam snel aan. Met 3 leuke testers.

Svar fra Parfuma
All discounted items orders are cancelled due to no availability. Then afterwards they put it back into the online shop at full retail price.
Basically getting traffic onto the shop with scam promotions.
Happened twice already.

Svar fra Parfuma
Worst eshop do not buy from them!!! I paid them 505€ and have not received my order. They are not sending orders via UPS or etc but regular post office. So if post loose your package you loose money. No insurance no money refund nothing.

Svar fra Parfuma
They have a great niche selection and an excellent sample service. The delivery is always speedy and the customer service is great. Never a problem. 10/10