Det er sjældent, jeg skriver anmeldelser, men jeg synes virkelig, at Palais fortjener anerkendelse. Det er få brands, der laver skjorter og tøj med den croppede pasform – og jeg er oprigtigt taknem... Vis mer
Se hva andre synes
Købte et par jeans, - størrelsen var kæmpestor og måtte derfor returneres og byttes til et nummer mindre. Men, - håndvask i koldt vand, dryptørre og stryge… Da de var vasket som anført, og lufttørre... Vis mer
Seems like a good store, and clothes, but their service is really poor. Ordered a leather jacket, which they entered the value incorrectly for duties. Despite the warning on their site that mentions t... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ikke den bedste kvalitet
Tøjet virkede umiddelbart udmærket, men efter EN enkelt vask på 30 grader er hoodien både skrumpet ret meget og helt deform.
Købte i samme omgang et par bukser, som også virkede til at være af lav kvalitet og fittet var helt off. De er dog returneret
Lækker kvalitet til en rigtig god pris
Har handlet hos Palais Projects af flere gange, da jeg er virkelig glad for deres flotte prints og deres gode kvalitet, som man ikke finder så mange andre steder til samme pris. Altid superhurtig levering ved onlinekøb.
Ukontaktbar kundeservice i ærgelig reklamationssag.....
Jeg købte Palai's nye puffer jakcet (green) i en størrelse large tilbage i oktober måned og var klar til at bruge den hele vinteren.
Mindre end 2 måneders almindelig hverdagsbrug holdte kvaliteten af produktet ikke til og pludselig røg lynlåsen af, og der kom et hul i jakkens venstre lomme.
Jeg har nu i flere uger forsøgt at få fat i Palai's kundeservice for at få mine penge tilbage, men har intet hørt tilbage trods mange henvendelser.
Super ærgeligt man skal miste en kunde sådan her...
(Ordre: #3616)
Relativt nyt tøjfirma
Relativt nyt tøjfirma, menn utroligt professionelt.
Bestilte et par sorte baggy jeans:
. De kom utrolig hurtigt, og er i meget høj kvalitet.
Vil 100% købe herfra igen.
Lækkert tøj og service i top.
Lækkert tøj og service i top.
Havde en mindre reklamation, som kundeservice hjalp med, og de var søde og supereffektive.
Min søn elsker sine trøjer 🩵
Er så glad for min nye skjorte
Er så glad for min nye skjorte! 5 store stjerner
Hurtig levering - kvaliteten er i top.
Kvaliteten
Lækker kvalitet og design og hurtig levering.
❤ Love love love them ❤
❤❤❤❤❤ De fedeste designer T-shirts og shorts, min kæreste og jeg nogensinde havde fået! Elsker årstidens bytemaer, meget søde personale, og kvaliteten er simpelthen *chef kiss* 👌🏼✨. Den eneste klage er, at der ikke er nok solrige sommerdage i Danmark til, at jeg kan bruge dem oftere! :D :D
Ingen klager, kun ros!
Ingen klager, overhovedet! Jeg fik hurtig levering og kvaliteten er super. Det er ret nice, at alle t-shirtsne er så tykke i stoffet - man føler man får ret meget tøj for pengene. Og så er printsne ret nice :)
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. Vil bestemt handle der igen
Hurtig levering, god kvalitet og god kundeservice.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - helt vild god kvalitet til pengene.
Kan ikke returnere
Kan ikke returnere min trøje og kundeservice hjælper ikke?? Den dårligste service jeg har prøvet, køb ikke her fra!!!

Svar fra Palais Projects
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner…
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner havde jeg gjort det. Jeg bestilte et par bukser, som ikke var noget for mig. Derfor returnerede jeg varen med returlabel fra dem som de opfordrede til. Postnord leverede pakken 3 dage efter, men jeg har stadig intet hørt. Det er over halvanden måned siden og på deres hjemmeside oplyses der, at der går 10 dage fra modtagelse af pakken og ydeligere 4 dage før pengene er på kontoen. Jeg har kontaktet dem over flere gange over deres hjemmeside, da det er det eneste sted man kan kontakte dem, men har intet hørt fra dem. Jeg opfordre ingen til at købe fra dette firma, da jeg aldrig har fået mine penge tilbage
Efter tilbagevendelse fra Palais Projects:
Efter 3 måneder retter Palais Projects pludselig henvendelse til mig. De tilbagefører mine penge og opfordre mig til at slette anmeldelsen, fordi en mindre virksomhed kan lave fejl. Sammentidig skriver de under denne anmeldelse, at de har rettet henvendelse til mig, op til flere gange hvilket ikke er sandt. Jeg tror faktisk ikke jeg havde fået mine penge tilbage, hvis jeg ikke havde lavet denne anmeldelse..

Ingen kundeservice….
Har nu skrevet omkring 4 mails for snart 3-4 uger siden, da jeg sendte et par bukser tilbage som jeg ikke har fået penge tilbage fra endu.
På deres hjemmeside står der at de svarer indenfor 3 dage… der er nu gået 3 uger, og stadig uden svar fra Palais.
De har modtaget min trøje for lang tid siden, dog mangler jeg 500kr fra dem!
Jeg håber i ser denne besked og straks for ordnet det!

Svar fra Palais Projects
Jeg kan ikke returnere et par bukser
Jeg skal returnere et par bukser, der ikke passer, men returportalen vil ikke godtage mit ordrenummer, og det er nødvendigt for at få en returlabel, så jeg kan ikke returnere. Jeg har derfor skrevet til PP via deres mail på webshoppen to gange nu - i løbet af de sidste to uger. Lange grundige forklaringer med alle nødvendige informationer ift. at returnere. PP lover svar inden for max tre dage, men jeg hører intet. Har prøvet at finde et telefonnummer - det er der ikke. Har også prøvet at kontakte dem via The Sneakers Store, som ejes af de samme, men der er heller ikke noget telefonnummer. Jeg har prøvet at sende bukserne retur uden om returportalen - for egen regning - men der kræves simpelthen et label fra dem, for at bukserne kan sendes til PPs postboks! Hjælp! Forstår ikke, hvorfor PP ikke svarer. Tiden går og returfristen er overskredet nu. Skal jeg bare smide bukserne i skraldespanden og glemme alt om at få de 600 kr. tilbage??
Perfekt hele vejen igennem
Hurtig ordrebehandling og levering. Relevant og rettidig information om ordrestatus. Varerne indfrier vores forventninger. Perfekt hele vejen igennem!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.