Kundflow.ai (PaidsocialFunnels) Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En plattform som har allt på ett och samma ställe. Och dessutom otroligt bra support! Den är guld värd. Kan varmt rekommendera Kundflow.ai till alla!

Informasjon om virksomheten

1. CRM-leverandør

Skrevet av virksomheten

Öka din försäljning med marketing automation och AI och vår Allt-i-ett programvara för digital marknadsföring och CRM. Du kan prova alla funktioner gratis i 14 dagar. Avsluta prenumerationen när du vill inifrån ditt konto.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jättebra service

Jättebra service, support och engagemang från Jonas, vilket har varit till stor hjälp för mig som inte har varit så insatt i liknande system tidigare. Jättenöjd med Kundflow och kan se hur detta systemet kommer att leverera och underlätta mitt arbete med mina kunduppföljningar på ett bra sätt! Tack!

Helt Fantastisk support!!!

Jag ger full pott för teknik har varit en stor utmaning för mig i mitt företagande och Kundflow/paidsocialfunnels har mer än underlättat mitt arbete och min kreativitet. Allt finns under samma tak och det är världens bästa support. Jonas är Amazing, tillmötesgående, pedagogisk och har snabb återkoppling. Från att det tekniska har varit ett oöverstigligt berg för mig har det blivit något jag tycker är spännande. Vad mer kan jag skapa - känsla :)

Personligt och tryggt

Kundflow ger mig möjlighet att samla mycket på en plats och Jonas ger fantastisk support som gör att det känns personligt och tryggt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allt på ett ställe – Kundflow är ryggraden i min business

Jag har arbetat med många olika verktyg och plattformar genom åren, och min största utmaning har alltid varit fragmentering – för många system som ska byggas, kopplas ihop och underhållas.

Med Kundflow finns i princip allt jag behöver för att driva och skala min verksamhet, samlat på ett ställe:

- Kursportal och community (kan ersätta Facebook-grupper)
- CRM och leadsystem
- En gemensam inbox - mail & sociala medier
- Möjlighet att sända live-möten direkt i communityt (kan ersätta Zoom)
- Webbplatser, formulär och bokningskalender
- Betallösningar och webbshop
- Automatiseringar och workflows
- Bild- och videobank
- Ads Machine AI

Det som gör störst skillnad för mig är inte bara funktionerna i sig, utan att allt sitter ihop i ett och samma ekosystem.

10. desember 2025

Ger kunder på riktigt

PSF fungerar och ger kunder på riktigt :)

17. desember 2024

Svar fra Kundflow.ai (PaidsocialFunnels)

Tack så mycket, japp det är ju det viktigaste :)

Allt i ett

Allt i ett - smidigt, bra support och har förenklat mitt liv med 100%

10. desember 2024

Härligt att höra, Nathalie

Toppen & Jonas är en ⭐️

Det är en trygghet att veta att när jag behöver hjälp så finns den alltid. Jag gör allt i PSF och det har förenklat skapandet av det digitala i mitt företag.

Det är toppen & Jonas är en ⭐️

10. oktober 2024

Svar fra Kundflow.ai (PaidsocialFunnels)

Tack för de fina orden om supporten och att det har förenklat ditt företagande

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv