Jag har anlitat ROI för marknadsföring och är jättenöjd med samarbetet. De visar god förståelse och kommer med relevanta idéer som hjälper till att utveckla verksamheten. Kommunikationen fungerar b... Vis mer
Selskapet har svart
Killarna på Roi har hjälpt oss med vår hemsida, lyssnat på våra krav, varit tydliga med kostnader osv. Bra dialog via mail med flera inblandade med snabb återkoppling. Inte några konstigheter alls... Vis mer
Selskapet har svart
Jag rekommenderar inte detta företag. Jag betalade mycket pengar men fick inga resultat alls. Efter att de drog pengar från mitt konto slutade de att kontakta mig och svarar inte längre. Jag kän... Vis mer
Selskapet har svart
ROI Sweden AB är en digital byrå som specialiserar sig inom AI-optimering, traditionell SEO, annonsering i sociala medier och mediaproduktion. Utöver detta är ROI marknadsledande inom utveckling av skräddarsydda landningssidor som hjälper företag att maximera sin digitala närvaro. Genom vår expertis inom SEO, leadsgenerering och webbanalys säkerställer vi att våra kunder får fler kvalificerade och relevanta kundförfrågningar, noggrant anpassade efter deras specifika bransch och målgrupp.
Solna Strandväg 21, 17154, Solna, Sverige
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bra dialog via mail med flera inblandade med snabb återkoppling. Inte några konstigheter alls för vår del.
Jättebra service.

Svar fra ROI Sweden AB
Vi på Låsman AB är väldigt glad att sammarbeta med ROI, som driver in nya kunder till oss och väldigt glad för sammarbete!
Mvh Linus från Låsman AB

Svar fra ROI Sweden AB
Jag är väldigt nöjd med ROI, de har verkligen levererat resultat och överträffat mina förväntningar. //Hussain, Revyn

Svar fra ROI Sweden AB
Kommunikationen fungerar bra och de är snabba på att återkoppla, vilket gör att man känner sig trygg som kund. Det märks att de är engagerade och vill leverera resultat.
// Vi på Östermalms Entreprenad AB

Svar fra ROI Sweden AB
Använder mig av ROI till min bokföringsbyrå Sjuavdrag AB. Kan verkligen starkt rekommendera dem. I en bransch som vår där det är väldigt svårt att marknadsföra sig och hitta nya kunder så leverar dem toppresultat varje månad. Får ca 30-40 heta leads per månad in i appen där jag kan följa all statistik. För dig som letar en seriös partner så rekommenderar jag ROI starkt.
Med vänlig hälsning,
Alexander Davalos
Sjuavdrag AB

Svar fra ROI Sweden AB
Snabb hantering av behov och ändringsförslag. Varierande resultat, man får ligga på lite. Överlag godkänt.

Svar fra ROI Sweden AB
Vi kom överens direkt och de var mycket samarbetsvilliga. Samarbetet fungerade väldigt bra och båda parter blev nöjda. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.

Svar fra ROI Sweden AB
Måste bara säga tack! ROI hjälper oss med vår hemsida och drar in massa nya kunder! Kan starkt rekommendera dom!

Svar fra ROI Sweden AB
Väldigt proffsig leverans från första möte tills att vi var igång med våra digitala kampanjer. Rekomenderar starkt ROI till alla som vill öka sin försäljning.

Svar fra ROI Sweden AB
Mycket duktigt team och bra resultat i vår meta annonsering. Hatten av!

Svar fra ROI Sweden AB
Proffsiga och snabba i sina actions för att hitta rätt publik för oss som bolag. Efter bara 1 veckas jobb var vi redan igång och fick grymma kvalificerade leads för att belägga våra installatörer med.
Rekommenderar ROI-gänget starkt!

Svar fra ROI Sweden AB
Jag rekommenderar inte detta företag.
Jag känner mig lurad eftersom de lovade mycket men inte levererade något. Väldigt dålig service och oseriöst beteende.

Svar fra ROI Sweden AB
Trevliga killar som kan sin produkt. Företaget har visat vilja att hjälpa till, jag har testat fick 1 kund via deras portal på 3 månader. Jag fick lite panik och tyckte att det inte fungerade men kanske med lite tålamod när det gäller tid skulle kanske bli mycket bättre. Plattformen är jättesmidig att använda. Jag sa upp tjänsten men allt handlar om lite tålamod och budget. I och med det inte fungerade för mig så fick jag feedback av Victor som kompenserade med att jag behöll landningsidan iaf, det är jag tacksam för.

Svar fra ROI Sweden AB
De håller vad dem lovar. Vi satte precis igång samarbetet men telefonen har redan börjat ringa konstant med nya projekt.

Svar fra ROI Sweden AB
Tur att jag läste omdömen här. Blev kontaktad av säljare som ringde mig. Slutat svara, sedan ringer samma person från annat mobilnummer, ger sig inte utan verkar bara vilja sälja till varje pris. Väldigt obehagligt.
Jag är extremt nöjd med ROÍ och deras arbete, kan varmt rekommendera Kasey som hjälpte oss med marknadsföringen för vårt företag. 5/5 stjärnor

Svar fra ROI Sweden AB
Mycket bra erfarenhet med Roi! Professionellt arbete från början till slut. De var punktliga, noggranna och mycket trevliga. Resultatet blev över förväntan och allt utfördes med hög kvalitet. Bra kommunikation och rimliga priser. Jag kan varmt rekommendera Roi till alla som söker pålitlig och seriös service.
Pargolv & byggservice

Otroligt dålig upplevelse.
Både i tjänsten de levererar och bemötande. Aldrig mer.
Vill berätta om ROI som hjälpt oss med att få in nya kunder och ökat vår lönsamhet.
De är väldigt trevliga och tillmötesgående.
Har förnyat avtalet igen🙂.
Mvh
Rolando
Heaven Street Food - Event och Catering
heavenstretfood.se
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.