Padelspecialisten.com Anmeldelser

3,5

Jag beställde ett padelracket från Padelspecialisten.com som aldrig levererades. Efter över 1,5 månad skyller de fortfarande på fraktbolaget utan att erbjuda någon lösning. När jag begärde pengarna ti... Vis mer

Lite besviken över tiden det tog emellan då jag skickade beställningen tills jag fick orderbekräftelsen. Samt ingen information när beställningen hade skickats. Sedan har jag inte fått några poäng t... Vis mer

Bra beskrivningar och stöd för förstå och välja padelutrustning för mig som nybörjare. Jag fann ganska snabbt rätt racket till alla i familjen. Många bra erbjudanden också. Kanske för att jag gjorde m... Vis mer

Bestilte produkter, og fik super hurtig respons med ordrebekræftelse og link til. DAO. De sov dog lidt i timen, og gjorde mig så nervøs at jeg kontaktede kundesupport, der ASAP kom med opdatering på m... Vis mer

1. Sport
  2. Forhandler av tennisutstyr

Allt inom padel till schyssta priser!

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fick fel racket i paketet

Fick fel racket i paketet! Det var det sista till det priset så jag blir utan.
Positivt snabb leverans och snabbt skickad retursedel.

Med vänlig hälsning, Leif

7. april 2023

Hej Leif!

Vi är ledsna att det blev fel levererat rack till dig..
Vi hoppas att du vill handla av oss igen i framtiden!

Bra!

Lättnavigerad hemsida , snabb och gratis leverans fick sakerna efter 1 arb.dag.

22. mars 2023

Snabb leverans

Snabb leverans, snabbt svar.

13. mars 2023

Svar fra Padelspecialisten.com

Tack snälla för recensionen Siv. Kul att du är nöjd. Med vänlig hälsning, Padelspecialisten

Lite senare leverans än utlovat men overall bra shit

Lite senare leverans än utlovat, men Padelspecialisten kompenserade med ett extra boll-rör i paketet. Lite bättre skydd runt Padel-racketen hade inte skadat heller. Men annars inget att anmärka på.

1. mars 2023

Svar fra Padelspecialisten.com

Tack Anders. Hoppas du fortfarande är nöjd. Vi har haft lite leveransproblem men jobbar ständigt med att få en snabb och trevlig upplevelse. Mvh Padelspecialisten

Varan skickades samma dag som…

Varan skickades samma dag som beställningen gjordes. Kundtjänst svarade inom 1 timme på en fråga som ställdes under kvällen.

22. februar 2023

Svar fra Padelspecialisten.com

Kul att du är nöjd med vår service Magnus. Bara att du hör av dig om du undrar något. Mvh Padelspecialisten

Står ej för sina annonser

Fick orderbekräftelse men innehållet stämde inte med levererad produkt.
Ni ska väll leverera det man får orderbekräftelse på?

25. februar 2023

Hej Roger!

Vi har haft problem med vårt lager och logistiklösning, där av problemen som har följt med oss.. Vi ber verkligen om ursäkt för det som skett och hjälper dig gärna så du får rätt produkt.

Otroligt snabb leverans

19. februar 2023

Svar fra Padelspecialisten.com

Tack John. Vi jobbar ständigt med att ni som kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt. Mvh Padelspecialisten

På tre dagar hade de inte skickat…

På tre dagar hade de inte skickat racket som vid beställningen fanns ett ex kvar av. Och då tröttnade jag efter två dagar och ingen uppdatering skett så mejlade jag och frågade när ordern går iväg, inget svar…
Dag tre mejlade jag ett annat företag som både gav mig en rabattkod samt tog emot beställningen precis innan 13 tiden och fick iväg ordern samma dag. Denna dag mejlade jag att jag ville annullera ordern om och fick svar på en timme… under all kritik.
Om lagersalodot är felaktigt så hör av er och ha en rak kommunikation och jag hade accepterat det. Men slö hantering och jag kommer undvika handla av dom framöver och välja andra företag framöver padelspecialisten.

14. februar 2023

Hej Martin!

Vi har haft problem med vårt lager och logistiklösning. Därför har det tyvärr blivit fel för dig. Vårt system säger att vi har dessa saker lager och vår trepartslösning till lager har haft ett annat saldo.. Vi har jobbat för fullt för att få ordning på detta problem! Vi ber om ursäkt för problemet som följt dig.

Saknar leverans

Oklar status för leveransen som inte levererats efter en vecka trots att leverans skulle ske inom ett par dagar från beställning. Om problemet ligger hos DHL eller Padelspecialisten är oklart. Spårning säger fortfarande efter flera dagar att enbart förhandsinformation om leveransen inkommit till DHL.

Uppdatering: Leveransen kom till slut men kommunikationen var bristfällig och även delvis irrelevant. Jag frågar om uppdatering av leveransstatus eftersom spårningen inte visar någon uppdatering och får som svar att kolla status via samma spårningslänk som exempel.

Leveransen kom som sagt till slut och jag är nöjd med köpet men återkopplingen på leveransproblemet drar ner omdömet.

17. februar 2023

Hej Kaj!

Vi har haft problem med vårt lager och logistiklösning den senaste tiden.. Vi har jobbat hårt för att få ordning på problemet.
Hör av dig till vår mejladress om du har fler funderingar.
info@padelspecialisten.com