Ich bin absolut begeistert und überzeugt vom Team Outsole! 😁 Diese Sneaker Enthusiasten wissen genau,wie man Kunden,welche die gleiche Leidenschaft teilen,glücklich macht! Ein super übersichtl... Vis mer
Se hva andre synes
Als je een Air Max 1 liefhebber bent zoals ik, dan moet je hier zeker eens gaan shoppen. Ruime keuze en voor iedere portemonnee zit er wel wat tussen. Vaak ruimen ze hun enorme collectie op en is er e... Vis mer
hi guys i wanted to say thank you for my recent delivery i received all of my 20 pairs of white Laces with coloured tips fantastic service and smooth process from purchase to deliver, Laces arrive... Vis mer
Inmiddels heb ik meerdere paren Nike Air Max 1 besteld en ben mega tevreden! Zowel nieuwe Max1s als licht gebruikte. Via Outsole kan mijn collectie (exclusieve) Max1s uitbreiden!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ben jij op zoek naar de meest exclusieve Nike Air Max 1’s? Dan ben je bij Outsole aan het juiste adres. Daarnaast vind je bij ons álles wat je als sneakerhead nodig hebt. Veters, binnenzolen, schoonmaakartikelen, schoenspanners en nog veel meer. Wij zijn hierbij kieskeurig in wat we je bieden en bieden je enkel en alleen het beste van het beste. Wil je bij ons in Apeldoorn shoppen, dan kan dit op afspraak. Waarom Outsole? • Persoonlijk contact: Je weet met wie je te maken hebt. We hebben een klein en vertrouwd team, waarmee we je persoonlijk en snel kunnen helpen. Ook in het weekend, ook ’s avonds laat. Outsole blijft voor ons een hobby. • Betrouwbaar: Een score van 9.8/10. Onze sneakers zijn 100% authentiek. We vragen actief om reviews en zijn er trots op dat we worden gewaardeerd. De media weet ons dan ook vaak te vinden voor sneaker knowledge. • Liefde voor sneakers: Outsole wordt gerund door echte sneakerliefhebbers. Sinds 2007 hebben we de grootste Air Max 1 collectie van Nederland. We weten precies wat je nodig hebt. Door sneakerheads, voor sneakerheads. • Snelle levering: PostNL helpt ons om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Meestal is dit de volgende werkdag in Nederland. In het buitenland duurt dit een aantal dagen. Uitzonderingen vermelden we bij het product.. • Marktleider: Je vindt bij Outsole alles wat je nodig hebt. We zijn niet alleen marktleider met onze 2.000 paar Nike Air Max 1 sneakers, maar ook met ons aanbod van meer dan 500 verschillende veters en álles wat je nodig hebt om je sneakers te onderhouden. Wat is Outsole? Outsole is in 2015 gestart door Frank en Bas. Een sneakerplatform met wereldwijd het grootste aanbod Nike AIr Max 1's. Op dat moment waren Frank en Bas een van de grootste sneakerverzamelaars van Nederland. Toen al met jarenlange ervaring in het ruilen, kopen en verkopen van de meest exclusieve Nike Air Max 1’s. Dennis (we noemen hem Frits) hielp als grafisch ontwerper met de webshop en Tom voegde zich in 2020 toe aan ons team. Met het inmiddels flink gegroeide Team Outsole runnen we onze winkel in Apeldoorn en bezoeken we de grootste sneakerbeurzen. Met nog steeds dezelfde passie als vroeger hebben we van onze hobby ons werk kunnen maken. Zo zorgen we er dagelijks voor dat jij blij bent met je bestelling van een volgend paar sneakers en accessoires. Scoor nu je nieuwe paartje Nike Air Max 1’s of collectible vintage sneakers voor je verzameling en wij beloven dat het uitpakken van jouw pakket een feest is!
Kontaktopplysninger
Watermanstraat 66, 7324AK, Apeldoorn, Nederland
- +31 085 047 18 81
- info@outsole.nl
- outsole.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie schoenen
Mooie schoenen, goede prijs. Geen gedoe met levertijden. Betrouwbaar 100%. Mijn sport zaak!

Svar fra Outsole
Voor sneakers veters de place to be!
Voor veters zeker de beste nederlandse shop online. Iets meer variatie in bijvoorbeeld Rope laces oid zou nog leuk zijn! Verder altijd goed en snel geregeld!

Svar fra Outsole
Een webshop met een personal touch
Duidelijke gebruiksvriendelijke website met eerlijke producten. De prijs kwaliteit gaat hier duidelijk boven prijs kwantiteit 👌 De verzending verloopt ook spoedig.Een webshop met een personal touch.
Fijne ervaring.

Svar fra Outsole
I bought about ten pairs from Outsole…
I bought about ten pairs from Outsole and it is always a most pleasant experience, trustworthy with authentic fathers and in a condition always consistent with the photos.

Svar fra Outsole
Origineel en ontzettend veel keuze en…
Origineel en ontzettend veel keuze en goede kwaliteit.

Svar fra Outsole
De beste Nike veters van het land (by…
De beste Nike veters van het land (by far). Zoveel kleuren en lengtes echt top! Aanrader voor elke sneakerhead.✌🏼

Svar fra Outsole
Super snelle levering en blij met de…
Super snelle levering en blij met de kwaliteit van de producten!

Super marchand
Super marchand, tout est toujours parfait avec eux, merci !!!

Nu 2 paartjes one's rijker door jullie
Nu 2 paartjes one's rijker door jullie. Schoenen worden netjes verpakt en bij opmaken werd ik aangenaam verrast! Leuke en handige extra's kreeg ik er bij zoals een schoonmaakspray. Ik ben erg tevreden over de service en de persoonlijke twist! Ik hou de site voortdurend in de gaten om te kijken of er weer wat moois is bij gekomen. Ga zo door Outsolo!!

Topservice en altijd snel geleverd
Topservice en altijd snel geleverd
En natuurlijk heel veel vette sneakers en bij behorende veters echt top !

Betrouwbare partij
Snelle levering. Betrouwbaar en uniek aanbod sneakers

Svar fra Outsole
Goede snelle service en duidelijke info…
Goede snelle service en duidelijke info betreffende de verzending

Svar fra Outsole
Uitstekende service en snelle levering

Svar fra Outsole
Voor vette sneakers en nette veters…
Voor vette sneakers en nette veters moet je zeker bij team Outsole zijn.

Alleen maar lof!
Ik heb alleen maar lof voor dit bedrijf. Heb er al een aantal schoenen gekocht en het bestellen, levering en kwaliteit van de schoenen is uitzonderlijk goed. Mooie en exclusieve modellen. Daar hou ik van. Heb mijn gekochte schoenen nog nooit aan een ander paar voeten gezien. Dus ga vooral zo door en ik blijf terugkomen.

Svar fra Outsole
Altijd kwaliteit en service!
Aantal keren besteld bij Outsole. Altijd super geholpen, snelle levering en vaak een klein extraatje bij je bestelling! Misschien betaal je iets meer dan op andere plekken, maar je hebt wel altijd top service en je weet zeker dat je kwaliteit koopt. En dat pand en de opslag zal natuurlijk ook ergens van betaald moeten worden. Dus een paar euro meer betalen voor goede producten, maar ook zekerheid en service bij Outsole beveel ik iedereen aan😊

The Outsile crew are A1
The Outsile crew are A1. Frank, personally dealt with my online purchase and it was too easy. My sneakers arrived promptly and were exactly as described. Now for some new laces….

Svar fra Outsole
Zeer fijn bedrijf met hoge kwaliteit…
Zeer fijn bedrijf met hoge kwaliteit laces! Ik heb hier ook een trui besteld die zeer mooi is. Al met al een top bedrijf!

Svar fra Outsole
Best place to shop Air Max and Laces.
Best place to shop Air Max and Laces.
Love to buy there because they have the most AM1 In very good quality and also fast delivery to Germany.

VERY NICE CREAM LACES
super fast transaction! affordable laces and they have sent my fave cream laces so quick!

Svar fra Outsole
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.