iscritta da una settimana e pur facendo l'accesso tutti i giorni i box sono sempre gli stessi e sempre esauriti! In più nella descrizione dell'utilizzo del sito dice che si possono creare box selezion... Vis mer

Ola eu recebi a encomenda, mas estou um pouco desiludida as havaianas praticamente e para criança nao ha numeros a partir do 36. Em relacao as caixas veem praticamente todas rasgadas e chato este tip... Vis mer

Kolejna dostawa i kolejne zadowolenie , ciuszki są bardzo ładne , firma rzetelna fajne są filmy poglądowe bardzo pomocne i subskrybcja działa super , otrzymuje powiadomienia jak jest nowa dostawa tego... Vis mer

Nagyon elégedett vagyok! Hipergyorsan megkaptam a rendelésem, pontosan, szépen csomagolva. Meglepően iszonyat jó minőséget kaptam, remek márkákat. Változatos méreteket, színeket kaptam. Imádom!

1. Klesgrossist

Outletboxx is an online wholesale clothing outlet – we're #1 of clothing wholesale in Europe and the biggest clothing distributor. As an online clothing wholesale outlet, we present the freshest trends from top brands, best prices and convenient orders in boxxes. Branded clothes sold in bulk in boxxes – it's our signature and passion!

4,2

Bra

Opinia po zakupie boxxa.

Szybka i darmowa przesyłka. Transakcja przeszła bez problemowo. Byłem trochę niepewnym po zamówieniu ale przy otwarciu paczki byłem miło zaskoczony. Polecam

14. oktober 2021

Svar fra outletboxx.com

Dziękujemy, liczymy, że jeszcze się spotkamy 🙏🏻😊

Brak uwag

Szybka, bezproblemowa wysyłka. Ubrania zgodne z tym, co jest na stronie.

7. oktober 2021

Dziękujemy za pozytywny komentarz 😊

Jestem bardzo zadowolona z outletboxx

Jestem bardzo zadowolona z outletboxx, ubrania zapakowane, nowe z metkami. Duży plus za to, że ubrania są w różnych rozmiarach :)

5. oktober 2021

Svar fra outletboxx.com

Serdecznie dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)

Towar super

Towar super, szkoda tylko, że co fajne i cenowo przystępne zaraz niedostępne i później albo długi okres wyczekiwania albo już nie ma w ofercie.

26. september 2021

Svar fra outletboxx.com

Dziękujemy i życzymy miłego dnia :)

Tout est parfait

Tout est parfait, je mets 4 étoiles juste pour quelques pièces que je trouve trop petites ou trop grandes donc plus difficile à vendre mais il n'y a pas beaucoup, ça reste raisonnable! Et que les chaussures peuvent s'abîmer un peu car ils sont envoyés en vrac dans le carton.

23. september 2021

Merci, bon retour :)

Świetna hurtownia

Zakupy w hurtowni Outletboxx to sama przyjemność. Wszystkie transakcje przebiegają sprawnie a towar w najlepszym gatunku. Serdecznie polecam

23. september 2021

Svar fra outletboxx.com

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona🥰

Jedna z lepszych hurtowni.Zamawiam…

Jedna z lepszych hurtowni.Zamawiam bardzo często . Fajne indywidualne boxy . Obsługa chyba najmilsza ze wszystkich . Nigdy nie ma problemu z anulacja czy zmiana zamówienia . Reklamacja zdarzyła mi się raz i została rozwiązana z dnia na dzień . Polecam bardzo .

15. september 2021

Svar fra outletboxx.com

Cieszymy się, że nasze starania nie idą na marne 💪🏼

This outlet I do not recommend selling…

This outlet I do not recommend selling the same goods still, if I sent the goods back so I would have to pay postage 500 arrogant behavior

9. september 2021

Svar fra outletboxx.com

Thank you for your opinion, each is very important to us. If the goods do not meet your expectations, you can take advantage of the return option. However, we have no influence on the cost of return. If you have additional comments, please contact us at info@outletboxx.com 📩😊

Ainda não recebi a encomenda

Ainda não recebi a encomenda!
E houve complicações no processamento da encomenda, relativa a pagamento, porque tinha efetuado o pagamento corretamente e disseram me que o mesmo tinha sido anulado pelo banco, ou seja uma confusão!

9. september 2021

Svar fra outletboxx.com

Lamentamos que você não esteja satisfeito com nosso serviço. Infelizmente, o atraso não dependia de nós. Cada opinião é muito importante para nós. Obrigada.

To jest mój drugi box i na pewno będę…

To jest mój drugi box i na pewno będę tutaj więcej zamawiać. Ciuszki rewelacyjne! Wszystkie bardzo stylowe i w różnych rozmiarach tak ze nawet większe rozmiary mogą służyć jako oversize.

5. september 2021

Cieszymy się, że Klienci do nas wracają 🥰