Ola eu recebi a encomenda, mas estou um pouco desiludida as havaianas praticamente e para criança nao ha numeros a partir do 36. Em relacao as caixas veem praticamente todas rasgadas e chato este tip... Vis mer

Kolejna dostawa i kolejne zadowolenie , ciuszki są bardzo ładne , firma rzetelna fajne są filmy poglądowe bardzo pomocne i subskrybcja działa super , otrzymuje powiadomienia jak jest nowa dostawa tego... Vis mer

Nagyon elégedett vagyok! Hipergyorsan megkaptam a rendelésem, pontosan, szépen csomagolva. Meglepően iszonyat jó minőséget kaptam, remek márkákat. Változatos méreteket, színeket kaptam. Imádom!

1. Klesgrossist

Outletboxx is an online wholesale clothing outlet – we're #1 of clothing wholesale in Europe and the biggest clothing distributor. As an online clothing wholesale outlet, we present the freshest trends from top brands, best prices and convenient orders in boxxes. Branded clothes sold in bulk in boxxes – it's our signature and passion!

4,2

Bra

iscritta da una settimana e pur facendo…

iscritta da una settimana e pur facendo l'accesso tutti i giorni i box sono sempre gli stessi e sempre esauriti! In più nella descrizione dell'utilizzo del sito dice che si possono creare box selezionando personalmente i capi, ma dove si trovano? Ho inviato già due email per esporre il problema, ma nessuna risposta! Insomma, come si deve fare per poter fare un ordine su questo sito?

29. mai 2023

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, zróżnicowane rozmiary, max 2x ten sam produkt w paczce także jest w czym wybierać. Nic nie było uszkodzone. Super

13. februar 2023

Parfait

Parfait. Conforme a la description

8. februar 2023

Svar fra outletboxx.com

Merci beaucoup de nous avoir donné votre avis :)

Sara

Różnorodność rozmiarów. Jestem zadowolona :)

26. februar 2023

Dziękujemy bardzo za wystawienie opinii :)

Nie polecam, moim zdaniem nie warto.

Zawiedziona i tyle na filmiku ładne ubrania a w paczce dostalam większą część topów i jeden na dotatek z dziurą ogólnie to otrzymalam same małe lekkie rzeczy. Zdarzyły sie jeszcze dwie rzeczy źle uszyte i dwie poplamione i jedna sukienka z delikatnie wadliwym printem . Zero spodni i tylko jedną bluzę gdzie na filmie pokazane były trzy bluzy i ze 4 pary spodni myślałam, że w paczce mniej wiecej też tak będzie. Sądziłam, że ubrania będą popakowane w worki tym czasem dostalam wszystko luzem oprucz bluzy przez co caly box był wymieszany i pognieciony. Jak dla mnie caly box jest zwrotem od konsumentów przynajmniej tak to wyglada. Dla mnie nie warte swojej ceny. Napewno nie zamówię ponownie a otrzymany box zwrócę.

21. februar 2023

Svar fra outletboxx.com

Dziękujemy za wystawienie opinii, każda jest dla nas ważna. Jeśli towar nie spełnił Pani oczekiwań jest możliwość zwrotu całego boxxu w ciągu 14 dni od otrzymania zamówienia. Regulamin zwrotów jest dostępny na naszej stronie.

Kupovala jsem pravidelně

Kupovala jsem pravidelně , ale naposled velké zklamaní u mix box bohoo.. ceny už nejsou v mé měně a oblečení bylo z 80 % maternity navíc vyloženě levné neprodejné kusy horší kvality. Doprava ale blesková 🙂

7. februar 2023

Svar fra outletboxx.com

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Případné další připomínky prosím zašlete na adresu: info@outletboxx.com

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, ciuszki ładne, nie jakieś takie co się nie sprzedają, dużo rzeczy popakowanych, wszystko z metkami.

31. januar 2023

Wysyłka szybko

Wysyłka szybko . Towar taki sobie jak było coś ładnego to zniszczone opakowanie . Małe rozmiary

12. januar 2023

Svar fra outletboxx.com

Dziękujemy za wystawienie opinii.