Otrium Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zrobiłam pierwszy zakup i jestem zadowolona.Szybka i sprawna wysyłka towar zgodny z opisem.Z całą pewnością jeszcze skorzystam z państwa usług.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pierwsze zakupy - pełna satysfakcja. Naprawdę najwyższa jakość towarów i samej usługi. W dodatku w paczce gotowy formularz ewentualnego zwrotu razem z gotową opłaconą nalepką na zwrot. Dla mnie rewela... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bardzo duży wybór produktów i marek, niestety na najbardziej interesujące mnie z nich nie działają kody promocyjne, które pojawiają się na stronie. Co więcej, przesyłki kosztują - również te zwrotne.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkt przyszedł nowy, zapakowany, z metką. Posiadał parę wad (odstające nitki, guzik który ledwo się trzyma) jednak nie są to znaczące wady. Wady te można łatwo naprawić w domu, trzeba pamiętać że m... Vis mer

Selskapet har svart

6. Dameklesbutikk

Om Otrium

Skrevet av virksomheten

Wear over waste

Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

48 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

UWAGA!!! Sklep lamie prawo konsumenckie!!!

Sklep odmówił anulowania zamówienia, mimo że nie zostało jeszcze wysłane. To jawne naruszenie prawa konsumenckiego UE i Holandii. Zmuszają klienta do przyjęcia paczki i zapłacenia za zwrot 6,95 €, żeby obejść przepisy.
Sprawa zostanie zgłoszona dalej. Nie polecam – nieuczciwe praktyki.

29. januar 2026

Obsługa klienta to porażka

Dwa tygodnie temu złożyłam zamówienie. Do tej pory nie dostałam maila z potwierdzeniem wysyłki. Dwa maile wysłane do customer care I zero odpowiedzi....

10. desember 2025

Witaj,

Dziękujemy za kontakt. Abyśmy mogli pomóc Ci i sprawdzić status Twojego zamówienia, prosimy o podanie numeru zamówienia. Gdy go otrzymamy, będziemy mogli zbadać sprawę i skontaktować się z Tobą tak szybko, jak to możliwe.

Z poważaniem,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super! Ale Może być szybciej!

Super!, jednak Czas dostawy może być szybszy czeka się do tygodnia na dostawę. Jedna z paczek też jest zaznaczona jako “dostarczona” ale jej nie otrzymałem. Sprawa już jest zgłoszona więc liczę że zostanie szybko rozwiązana

22. november 2025

Cześć WB,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów!

To nieprzyjemne, że jedna z Twoich przesyłek została oznaczona jako dostarczona, mimo że jej nie otrzymałeś — oczywiście nie powinno tak być. Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie i postaramy się jak najszybciej rozwiązać ten problem. Widzę, że skontaktowałeś się już z jednym z naszych agentów, który zajmie się tą sprawą. Przepraszamy za niedogodności.

Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że wkrótce uda nam się to naprawić.

Z poważaniem,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I bought 4 Fila hoodies for 70zł (19$)…

I bought 4 Fila "BENGEL REGULAR HOODY BLACK" hoodies for 70zł (19$) each, shipped for free with promo code to Poland in less than 2 days.
I needed Fila hoodies since compared to Nike or Adidas they are the best (hood is ideal size + material in 80% cotton 20% polyester version is very soft, durable and not scratchy, I have other hoodie that's like 6 years old and its condition is still good.
I'm grateful and thank you.

23. november 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Szybko dostracza towar ma duży wybór…

Szybko dostracza towar ma duży wybór minusem są koszty wysyłki i zwrotu co powoduje że czasem nie decyduje się na zakup danej rzeczy i szkoda że zrezygnowaliście z kuponów promocyjnych dotyczących całego asortymentu

6. november 2025

Cześć Monika,

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że doceniasz naszą szybką dostawę oraz szeroki wybór produktów.

Rozumiemy Twoje obawy dotyczące kosztów wysyłki i zwrotów. Są one standardowe przy naszych zamówieniach, ale zawsze staramy się oferować atrakcyjne oferty, aby zakupy były opłacalne.

Jeśli chodzi o kupony promocyjne, możliwe, że produkty w Twoim koszyku nie należą do marek objętych aktualnymi promocjami. Możesz sprawdzić, które marki są objęte rabatami, odwiedzając tę stronę: https://otrium.elevio.help/pl/articles/561

Doceniamy Twoją opinię i mamy nadzieję, że informacje te będą pomocne przy przyszłych zamówieniach.

Pozdrawiamy serdecznie,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Super sklep ale......od miesiąca czekam…

Super sklep ale......od miesiąca czekam na duzy zwrot pieniędzy nie ma żadnego kontaktu ze sklepem, nie wiem co robi????wysyłam maile i bez efektu.Co robic?

1. oktober 2025

Cześć Aldona,

Dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi. Staramy się zwracać pieniądze klientom jak najszybciej po przetworzeniu ich zamówień.
Odpowiedzieliśmy na Twoją wiadomość e-mail i potwierdziliśmy, że wszystkie zwroty za trzy zamówienia zostały Ci wypłacone. Jeśli nadal tak nie jest, skontaktuj się z nami.

Pozdrawiamy,

Oszuści

Niestety dramatyczna obsługa i oszustwo. Zamowilam w firmie kurtke po czym po wielu moich interwencjach i złej opinii napisali mi że moje zamówienie nie zostało jeszcze przetworzone ani wyslane w związku z tym zwrócą mi pieniądze. Po czym napisali mi że przyjęli mój zwrot ale potrącili za przesyłkę zwrotną. Zamiast 208 zł zwrócili mi 175 zł. Ja się pytam jakim prawem. Nigdy nie doszła do mnie ta kurtka i żadnego zwrotu nie robiłam. Jak każdemu tak potrącają pieniądze to nieźle są zarobieni
Zamówienie OPL-030056

21. oktober 2025

Drogi Stefania!

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności i nieporozumienia związane z zamówieniem OPL-03005.

Rozumiemy Państwa frustrację i informujemy, że właśnie zwróciliśmy potrącone koszty zwrotu. Prosimy pamiętać, że możemy zwrócić koszty zwrotu dopiero po otrzymaniu paczki w naszym centrum dystrybucyjnym.

Zwrot powinien wkrótce pojawić się na Państwa koncie.

Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość oraz jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Z wyrazami szacunku,

Polecammm

Super cena, zniżki, szybka dostawa, super obsługa, jakoś produktu, kocham i będę tu zaglądać, dziękuję

7. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

NOBODY is responding to the contact…

NOBODY is responding to the contact form, cannot reach the phone and I'm stuck with return label that i cannot use. This is terrible, there's no way to contact them. Email has auto-return that sends me to contact form to which they're not responding...

ODE-650640

Edit: this complain isn’t about the fact whether I can return it or not. It is about low quality (or no quality), non existing support that only reached to me AFTER i left this review there. It shows a lot.

15. oktober 2025

Hi Jakub,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about the difficulties you experienced with returning your order and the delay in our response.

As we explained in our message to you, unfortunately, it’s not possible to regenerate a DHL return label for a different sender address (e.g., from Poland), as our return labels are system-linked to the original shipping address and cannot be manually changed--since you ordered from our German website, it is only possible to ship from Germany.

However, if you have an earlier order from Poland, it might be possible to create a return label through that order. We happily await your reply.

Kind regards,
The Otrium Team

Wszystko idealnie

Wszystko idealnie, Spodnie zgodne z oczekiwaniami. Bardzo szybka wysyłka. Ja polecam, zamówiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.

13. oktober 2025

Wspaniałe oferty dla faceta

Oferta jest bardzo bogata, można znaleźć wspaniałe ciuchy w bardzo przystępnych cenach. Szybka wysyłka i łatwe zwrotu powodują że wybieram Otrium na miejsce do zakupów.

22. september 2025

OPL-019786

OPL-019786 - numer zamówienia.
Brak odpowiedzi na wysłąne zapytania reklamacyjne.
Dramat - brak kontaktu z człowiekiem, tylko bot.

6. oktober 2025

Witaj Patrycja,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twoim doświadczeniu. Nasz kolega skontaktował się już z Tobą, aby poinformować, że Twój zwrot opuścił Polskę i jest w drodze do Holandii.

Prosimy pamiętać, że przetworzenie zwrotu w naszym magazynie może potrwać do 14 dni, dlatego prosimy o cierpliwość.

Dziękujemy za wyrozumiałość.

Z pozdrowieniami,
Zespół Otrium

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv