Kære Charlotte Med denne mail vil jeg gerne takke for de skønne produkter jeg har modtaget Foundation Øjenskygge Blush rosa og lipgloss Jeg har længe ledt efter et produkt pudder eller f... Vis mer

Tilbragte to timer på makeup kursus med i alt 8 personer. Dejligt at være så få, så man får tid til at gå i dybden. Produkterne var naturlige og fokus lå på en naturlig makeup til hverdagene. Al vejl... Vis mer

Da jeg lider meget af tørhed i ansigtet, har min udfordring med tidligere makeup mærker været, at de tørrer huden ud, og er umulige at påføre jævnt på huden… Med Organic MAKE mineral foundation h... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk
  2. Kosmetikkbutikk

You deserve breathable makeup. Redness, irritation and itching are signs your skin does not tolerate what you put on your skin. Sensitive skin has other needs. I've created Organic M.A.K.E. It's for sensitive skin, that easily reacts. Charlotte Fnug, Founder

4,8

Enestående

Som ny bruger af Organic…

Som ny bruger af Organic MAKE-produkterne er jeg umiddelbart meget tilfreds med denne naturlige og dejligt åndbare makeup. Men da briller samtidigt er et must for mig for at læse den mikroskopiske tekst på produkterne (f.eks. grå/brun, oliven brun/brun eller mørk grå) på produkterne, kunne jeg ønske mig en større og tydeligere tekst/illustration, så ikke brillerne konstant skulle tages af og på under selve makeup-lægningen.

24. februar 2026

Svar fra Organic MAKE

Kære Alice Tak for din ord. Det er meget svært at efterkomme. Der er meget lidt plads på bagsiden af øjenskyggen til at skrive. Jeg skal have plads til ingredienserne også. Tror med tid du begynder at kende farven. Venligst. Charlotte

Super fin øjenskygge der føles blødt…

Super fin øjenskygge der føles blødt mod huden. Det holder ok, men ikke hele dagen, men da det allerede er pulverform er det nemt at have den med på tur uden frygt for at øjenskyggen knækker og går i stykker i æsken.

9. februar 2026

Svar fra Organic MAKE

Kære Lisbeth tak for dine ord. Tænker du har brugt for lidt på øjet. Prøv at lægge mere på. Venligst. Charlotte

Fantastisk makeup

Fantastisk makeup, det føles naturligt og behageligt på huden, det er ovenikøbet nemt at påføre, lige hvad jeg havde brug for.

17. februar 2026

Svar fra Organic MAKE

Kære Gitte Så glad for, at jeg kan hjælpe dig og din hud. Glæder mig. Venligst. Charlotte

Er meget glad for mineral foundation…

Er meget glad for mineral foundation som fint dækker mine rødme.

11. februar 2026

Svar fra Organic MAKE

Kære Tina Tak for du er glad for min mineral foundation. Glædeligt at du kan bruge den. Venligst. Charlotte

Sikkert 5⭐️

Gode produkter, der føles lækre at bruge og holder hele dagen 😊

30. januar 2026

Kære Kirsten Mange tak for dine søde ord. Venligst. Charlotte

Super lækre produkter

Har netop været på makeup kursus, hvor Charlotte med sin meget kompetente og dygtige tilgang til produkterne viste, hvor let og lækkert hendes produkter gør en forskel.
Jeg er fan af Organic MAKE

31. januar 2026

Svar fra Organic MAKE

Kære Maj Tak for du synes om min makeup workshop. Skønt, det glæder mig virkelig. Venligst. Charlotte

Hurtigere levering end der var oplyst

Hurtigere levering end der var oplyst. Dejlig positiv kommunikation og god kundeservice, da et af produkterne havde en produktionsfejl. Charlotte sendte med det samme en erstatning. Har været på makeup kursus hos Charlotte og produkterne er nemme at arbejde med, selv for en nybegynder, kan klart anbefale både produkter og workshop.

1. desember 2025

Svar fra Organic MAKE

Kære Siv mange tak for dine søde ord. Og dejligt du havde lyst til at komme til min makeup workshop. Tak for det. Venligst. Charlotte

For det første er det super lækre…

For det første er det super lækre produktet, som jeg har brugt længere tid.
Har bestilt til julegaver - og der var hurtig ekspedition, samt pakket i fine små poser, med små armbånd også. En skøn positiv oplevelse.

30. november 2025

Hej Kirsten Tak for dine søde ord. Det er skønt at læse. Venligst. Charlotte

Natur makeup med naturlige produkter

Al vejledning var personlig og omhyggelig. Det føles nærværende og stemningen var god og hyggelig.

26. november 2025

Svar fra Organic MAKE

Kære Susan mange tak. Det glæder mig, at du følte dig godt tilpas. I var også et godt hold. Venligst. Charlotte

Organic M.A.K.E. - fantastisk

For en uge siden var jeg på makeup-kursus hos Charlotte. Og nu har jeg brugt Organic M.A.K.E. foundation, øjenskygge med videre i en uges tid. Og stadig ingen allergisk reaktion på noget af det. Fantastisk. Og jeg kan slet ikke mærke, at jeg har makeup på. Ingen makeup-kager, min hud kan ånde og ingen kløe eller irritation. Jeg er MEGA fan.

15. november 2025

Svar fra Organic MAKE

Kære Lilian Dejligt at modtage dine ord. Det er derfor jeg laver, hvad jeg gør. Forsøger at hjælpe kvinder med super sart hud, som dig. Dejligt du kom på min Makeup Workshop. Venligst. Charlotte

Fin inspiration

Har i dag været til inspirerende workshop hos Charlotte. Kompetent præsentation; gode råd om præparater og brug af farver. Kan anbefales. Kirsten

22. november 2025

Kære Kirsten Tak for de søde ord. Dejligt - Venligst. Charlotte

Super godt produkt

Super godt produkt, er bare ked af at jeg ikke fandt det tidligere.

10. november 2025

Svar fra Organic MAKE

Kære Malene Hvor er jeg glad for du skriver. Skønt at læse. Det glæder mig. Venligst. Charlotte

Har lige lavet en genbestilling

Har lige lavet en genbestilling, da jeg synes det er rigtig gode produkter til gode priser. Enkelt og nemt at anvende og resultatet er faktisk meget naturligt, og pænt.
Jeg kunne dog godt ønske, at der på webshoppen kom lidt mere information om påføring af produkterne og farverne, da det var lidt svært at bedømme forskellen på nuancerne og hvordan de ser ud på huden.
Hurtig levering og med en personlig hilsen, meget fint. Jeg er tilfreds ;-)

29. oktober 2025

Svar fra Organic MAKE

Kære Charlotte Tak for din besked. Jeg vil kigge på produkterne, og gøre det lettere. Tak for din feedback. Venligst. Charlotte

En helt fantastisk foundation der…

En helt fantastisk foundation der smelter fuldstændig ind i huden og giver en naturlig glød

16. oktober 2025

Svar fra Organic MAKE

Hej Majbrit 1000 tak for dine ord. Dejligt at læse og gør at jeg elkser hvad jeg laver. Venligst. Charlotte