LAVINDE COPENHAGEN Anmeldelser 732

Informasjon om virksomheten

1. Engrossalg av skjønnhetsprodukter
  2. Kosmetikkbutikk

Skrevet av virksomheten

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

Skrevet av virksomheten

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Det er ikke så svært det her 👌

Det er ikke så svært det her 👌
Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestilte varer.
Mine sarte allergiramte øjne, har aldrig haft det bedre siden jeg startede på Lavinde ♥️
🤩🤩🤩🤩🤩

20. august 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Maibritt

Tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores kundeservice, og at dine sarte øjne har det bedre med vores produkter. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både levering og den lille gave, vi sendte med. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen snart! 🌟

Lavinde Copenhagen🌱

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor bliver vi dog bare glade, for at høre din feedback!
Det er jo et kæmpe skulderklap, at du elsker flere af vores produkter 💛
Så tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive anmeldelsen.

Virkelig god kundeservice

15. september 2023

Hej Caroline,

Tusind tak for de meget flotte 5 stjerner 👏

Det betyder jo utroligt meget for os, at du har oplevet god service hos os - det bestræber vi os altid på 💛
Så tak fordi at du havde lyst til at dele din oplevelse
og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😍

Elsker min mascara

Jeg elsker min mascara fra Lavinde. Den er nem at ligge på, holder hele dagen.

22. juli 2022

Hej Anette

Hvor er det bare dejligt at høre! 💛🤩

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os! 🙌

Lavinde Copenhagen🌱

God og hurtig levering!

21. oktober 2021

Hej Annica,

Tak for din skønne anmeldelse! Dejligt at du har haft en god oplevelse - jeg håber du bliver glad for dine nye Lavinde produkter 💛

Jeg ELSKER Lavinde

Jeg ELSKER Lavinde. Både deres produkter og deres service er helt i top. Deres mascara er den eneste jeg kan tåle pga allergi, og heldigvis er den samtidig fantastisk. Jeg glæder mig til at prøve deres serum 👌🏻 Kan klart anbefale alle at handle her

31. mars 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Tammy,
Tusinde tak for de rosende ord. Hvor er vi glade for at høre at du har fundet noget du kan tåle, da det er vores hovedfokus at skabe allergivenlige produkter 🌿
Vi håber din oplevelse med vores serum bliver mindst lige så fantastisk ❤️

Lavinde Copenhagen

Vis anmeldelser på alle språk. (732 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv