Selskapet har svart
Vi har nu arbejdet med Orderstep i ca 1 år og er fuldt ud tilfreds med deres system. Det er meget brugervenligt og intuitivt. Teamet bag Orderstep er serviceminded og fleksible. Nå vi har haft øns... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har prøvet flere systemer, men intet som Orderstep. Før i tiden gik mange leads tabt, på grund af besværlige programmer. Med Orderstep er der nu 100% styr på kunde emnerne, og vi kan mærke en... Vis mer
Selskapet har svart
Med orderstep får du et brugervenligt, veldesignet og effektivt system til at skabe orden og flow i hele din til- buds- og salgsproces. Med orderstep kan du løfte dit kundeflow til nye, uanede højder. Hurtigt, nemt, digitalt og automatisk.
Lautruphøj 5, 2750, Ballerup, Danmark
Jeg havde en fantastisk samtale med Lars om order step
Fedt og bruger venligt system og de er gode til at sætte sig ind i virksomhedens behov.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Vi opretter alle leads heri - efterfølgende er processen fra oprettet tilbud til ordre super nemt. Det hele sættes op i ens univers med vores ønsker.
For os er det blevet et fantastisk værktøj til leads, tilbud, ordre, opfølgning og statistik.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Alt fungerer rigtig godt. Vi har brugt Orderstep siden årsskiftet, og har fået optimeret vores processer omkring salg og opfølgning rigtig meget. Systemet er simpelt at bruge, og giver os et godt overblik. Supporten er altid hjælpsom, og vi er kommet med anbefalinger til nye funktioner, som rent faktisk er blevet implementeret i programmet.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Kan kun rose alle ved orderstep.dk har sendt over 200 tilbud i 2023 og har gjort mit arbejde meget nemmere og hurtigere plus mine kunder syntes at det ser professionelt ud vi har i samarbejde med Monica fået lavt en tilbuds skabelon som er tilpasset vores segment plus integration med e-conomic så alt fra tilbud-ordre-faktura køre fra orderstep.dk...
Glæder os til 2024 med flere tiltag
Så helt klar 5 stjerner til jer
Glædelig jul og godt nytår til jer alle:) fra Lagersalg.com

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Jeg har prøvet flere systemer, men intet som Orderstep.
Før i tiden gik mange leads tabt, på grund af besværlige programmer. Med Orderstep er der nu 100% styr på kunde emnerne, og vi kan mærke en klar forøgelse i omsætning.
Derudover integrerer Orderstep med E-conomic, så vi har nu kun brug for 1 system i processen: lead-tilbud-ordre-faktura.
Super simpelt og effektivt system
Kan 100% anbefales

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Teamet bag Orderstep er serviceminded og fleksible. Nå vi har haft ønsker eller ideer, så har de været meget imødekommende og hurtigt til at hjælpe med tilpasning.
Kan kun give dem de bedste anbefalinger.
Lars Kammer
First Class Networking

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Stigefabrikken.dk var en de første kunder hos Orderstep og vi er super glade for både brugervenligheden, supporten og muligheden for at være med til at udvikle Orderstep.
Vi er indtil videre rigtig glade for Orderstep i både Danmark, Sverige og Norge.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Udover at Orderstep har hjulpet os med at få struktur på de tilbud vi laver og den efterfølgende opfølgning, syntes jeg at den support vi oplever er suveræn. De lytter, assisterer og hjælper når vi er stødt ind i en udfordring. Og supporten sker meget hurtigt.

Fantastisk!
Jeg driver lille web og marketing virksomhed og oprettede mig hos Orderstep for at effektivisere mit tidsforbrug. OG jeg er meget tilfreds. Det nemt, effektiv og super god service.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Vi er netop blevet oprettet i Orderstep og det eneste problem er, at vi ikke er blevet oprettet noget før. Med hjælp fra Lars har vi fået oprettet vores egen tilpassede tilbudsskabelon som vi nu kan sende ud til vores kunder. Lars har været en kæmpe hjælp i standardiseringen af vores tilbudsskabelon og har støttet os hele vejen igennem processen. Orderstep gør det super nemt for os, at tracke de tilbud vi har sendt ud, sende påmindelser samt holde styr på alle vores kunder og produkter.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Vi har siden årsskiftet anvendt Orderstep til at få styr på hele tilbudsprocessen.
Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan generere flotte tilbud på få minutter, og holde 100% styr på hvor langt den enkelte kunde er i processen med at acceptere tilbuddet. Der kan nemt sættes remindere f.eks. når en forening skal holde bestyrelsesmøde og man efterfølgende skal huske at følge op.
Et stort plus er også, at man kan se om tilbuddet har interesse, da man kan følge med i om tilbuddet er blevet åbnet og vedhæftede filer er blevet set.
Oderstep er utroligt lydhør overfor hvilke funktioner der savnes, og formår at opdatere systemet løbende, så der hele tiden sker forbedringer.
Alt i alt en god oplevelse at anvende Orderstep.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Vi har brugt Orderstep siden december 2023 og vi er meget tilfredse med funktionerne. Orderstep er yderst brugervenligt og det er logisk i sin opsætning. Det indeholder de væsentlige funktioner vi har brug for, og det er opsat, så man let finder frem til den oplysning man leder efter. Det er nemt at oprette nye kunder og leads, og man finder let rundt i de eksisterende. Funktionen til oprettelse af tilbud og forespørgsler er effektiv og man har et godt overblik over det man laver.
Men det bedste er den service og backup Orderstep tilbyder. Hver gang vi har spørgsmål og tilføjelser får vi et hurtigt svar tilbage, og vi har fået oprettet mange nye funktioner til vores Orderstep, der er tilpasset vores specifikke behov. 5 stjerner herfra!

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Great system for enhancing sales flow. For us, it drives sales, follow-ups and makes our reply-time significantly quicker than before. On top of that, the Orderstep team has an extremely impressive service.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Tusind tak for et CRM system der bare er brugervenligt og overskueligt at arbejde med. Vi har været kunder i 1 år og 2 mdr og det er blevet meget mere overskueligt at have overblik over vores kunder og tilbuddene til dem. Vores interne salgsmøder er blevet mere konkrete, da vi kan se hvor meget vi sælger for og i hvilke kategorier m.v.
Orderstep er under konstant udvikling og vi er glade for at være med i processen, vores forslag høres og ofte oplever vi at de bliver implementeret.
De er gode til at fortælle, når der kommer nye feature og forklare os det vi ikke helt forstår.
Der er hurtig og god kundeservice og vi vil klart anbefale andre at bruge Orderstep.
Tusind tak og stor ros til Klaes og Lars, som har hjulpet med alt dette.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Her hos Robetus Aps, er vi begyndt og bruge Ordrestep, det spare os en masse tid, og vi kan strømligne vores tilbud meget bedre. dejligt med et program som kan hjælpe en med og huske kundeopfølgninger, så man kan give en bedre service. Bedre service = bedre omsætning.
Vi tog kontakt til ordrestep, og få dage efter kom Klaes forbi til en snak. han gav en virkelig god gennemgang af programmet, og efter det var vi egenligt igang med ordrestep. Han kommer med gode forslag til hvordan ens tilbuds skabelon skal se, så vildt god sparring.
Alt i alt et virkelig godt styre system til og følge med i ens tal, og det er vigtigt for en god sælger at man har et overblik.
Thyge Rasmussen
Key Account Manager - Robetus Aps.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Orderstep teamet mødte jeg for 2 år siden til et uforpligtet møde, hvor de forklarede hvordan deres software kunne løfte vores produktivitet til et endnu højere niveau. Disse to personer jeg gjorde bekendtskab med lyste af engagement og professionalisme, som nærmest lovede resultater hvis vi ville med på deres rejse.
Vi indså ret hurtigt at dette produkt kunne meget mere end vi turde håbe på. Det blev et bindeled mellem vores produktions og salgsafdeling, og samtidig gav fantastisk overblik for os i ledelsen. Systemet giver dig data og fatka, som giver bedre overblik over en travl hverdag.
Det imponerede mig også, at Orderstep teamet viste sig at være så dygtige og samarbejdsvillige, at vi følte os holdt i hånden hele vejen i systemskiftet.
Enhver start er selvfølgelig vanskelig, men jeg må sige at her 2 år efter vores introduktion til programmet, at jeg ærger mig over vi ikke mødte dem før.
De største anbefalinger herfra.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Hos Dørtelefon Teamet har vi anvendt Orderstep i snart 6 måneder. Efter vi er begyndt at bruge Orderstep, har vi nu fuldstændig styr på alle tilbud. Vi er faktisk altid et skridt foran kunden og sørger for at følge op på tilbud samt kontakter kunden, hvis vi ikke har hørt fra dem. De forskellige features i programmet gør fx at vi kan se når der er aktivitet på de tilbud, vi har sendt.
Vi kan lave automatiske notifikationer, så vi kan kontakte en kunde lige efter fx en generalforsamling eller et møde, hvis der er taget beslutning om et dørtelefonanlæg.
Kunderne tager super godt imod, at det er os der hele tiden er proaktive og holder processen kørende. Ofte er vores kunder andelsforeninger, hvor folk arbejder frivilligt. Så tiden er ikke altid til, at de selv har overblikket over opgaven og de tilbud de får fra forskellige leverandører. Så når vi kontakter dem, er de ofte meget glade for, at vi husker dem og føler at vi tager deres opgave seriøs. Det giver dem en utrolig tryghedsfornemmelse.
Glade kunder giver højere omsætning og det kan vi se ved at vi her midt på året allerede har lukket omsætning for 50% over vores budget for hele året. Hvad der også svarer til at vi på nuværende tidspunkt har 3 gange højere omsætning end vi havde budgetteret med at have nået før sommeren.
Så stor ros og tak til hele Orderstep Teamet for at være en del af vores rejse og succes og altid være der, når vi har brug for hjælp.
Uden dem var vi ikke, hvor vi er i dag. Tak

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Vi har været på udkig efter et CRM system som kan gøre arbejdsprocessen nemmere og mere overskuelig for vores personale.
Orderstep har været vores fortrukne valg på grund af deres fleksibilitet, brugervenlighed og evne til at integrere med andre systemer, som har gjort arbejdsprocessen nemmere og mere automatiseret. Vi har kun oplevet god, hurtig og behjælpelig support til de udfordringer vi har haft, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Det fungere bare, dejlig nemt og overskueligt. Tak til orderstep, for at gøre det hele så nemt.

Svar fra Orderstep | Optimalt Kundeflow
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.