Optimalflow Anmeldelser 10

4,4

4,4

Enestående

Fremragende kvalitet og lynhurtig…

Fremragende kvalitet og lynhurtig levering

Jeg bestilte en Rock Mat og modtog den allerede efter få dage – en virkelig god start på oplevelsen.

Kvaliteten er imponerende, og måtten ligger stabilt på gulvet uden at rykke sig, selv ved længere tids brug. Den føles både robust og gennemtænkt i designet.

Jeg bruger den dagligt, både ved køkkenbordet og ved mit hæve-sænkebord, og forskellen kan tydeligt mærkes. Det føles næsten som en blid fodmassage, mens man står, hvilket gør det langt mere behageligt at være oprejst i længere perioder.

Jeg vil klart anbefale den til alle, der står meget i løbet af dagen og ønsker bedre komfort og mindre belastning.

12. april 2026

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt. Optimal til mig med en stillestående stilling foran et skærm. Min krop er mere i bevægelse, jeg føler mig mere frisk og sover også bedre. Kan varmt anbefales!

24. mars 2026

RockMat

Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg købte RockMat og har lagt den der, hvor jeg står, når jeg børster tænder. Godt køb.

25. mars 2026

Overraskende god effekt

Overraskende god effekt

Jeg købte en måtte fordi jeg tit har trætte fødder efter arbejde. De første par dage var den ret intens at stå på, men efter en uges tid begyndte det faktisk at føles rigtig godt.

Nu bruger jeg den næsten hver morgen i 5-10 minutter. Mine fødder føles mere “løse”, og jeg synes også min balance er blevet bedre.

22. mars 2026

Super service og produkt

Super service. Måtten jeg modtog er virkelig god til at stå på, og giver en dejlig fornemmelse af massage i fødderne, der gør at man får lyst til at bruge den igen og igen. Virkelig anbefalelsesværdig.

12. februar 2026

Hurtig levering, god kvalitet og meget vanedannende 😊

Købte XL udgaven for at prøve den på arbejdet når jeg står ved mit skrivebord.
God betjening og hurtig levering.!

Jeg har haft den ca 3 uger nu og må sige at jeg er blevet meget afhængig af den 😊
Den giver en dejlig massage af fødderne, og en naturlig skift af belastning på benene.. Bruger den nu også hjemme i køkkenet .

Kvaliteten er god og den ligger godt stabilt på alle overflader

Kan virkelig anbefales!

15. mars 2026

Anbefaling herfra!

Efter løb føles det virkelig rart for fødderne. Jeg bruger den også nogle gange inden træning for at “vække” fødderne. Den er nu fast inventar i vores stue og bruges af hele familien👌

14. mars 2026

Stor anbefaling af Optimalflow

Har brugt Optimalflow i et stykke tid. Har primært brugt måtten på arbejde, hvor jeg bruger måtten når jeg står op ved skrivebordet. Efter 10-15 min på måtten giver det en behagelig følelse i fødder og ben.
Stor anbefaling af Optimalflow måtten!
Måtten er af god kvalitet og "stenene" på måtten bliver ikke bløde ved længere tids brug.

2. mars 2026