Onbezorgd Bezorgd B.V. Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeeeeeeeer ontevreden met deze dienst, super slecht bereikbaar, leveren niet conform afspraak, nu 6 keer meegemaakt dat het te niet op tijd geleverd word. Reageren ook nooit op email en zijn telefo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zogezegd niet thuis en daarna telefonisch tijdens openingsuren totaal onbereikbaar. 24 euro betaald voor verzending met spoed en nu is het er niet. Ook niet bij de buren aangebeld of het in de pakketb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Foutje gemaakt snel opgelost en een zeer passende oplossing geboden om zowelde verkoper als de ontvanger beide kosteloos te stellen van de fout. Kan niet anders zeggen dan dat dit super netjes gerege... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is een top club. Poosje geworsteld met hoe verstuur ik mijn pakketjes, wat is betrouwbaar, wat is redelijk geprijsd, komt het op tijd.... Deze club staat wat mij betreft eenzaam bovenaan in alle... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Logistikk
  2. også i
  3. Lager
  4. Spedisjonstjenester

Skrevet av virksomheten

Logistieke dienstverlening: - Op- en Overslag - Transport over de weg - Logistiek management

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Doet naam eer aan.

Wij waren niet thuis en hadden een briefje geschreven en op de voordeur geplakt. We vroegen de zending in fe achtertuin neer te zetten en dat is keurig gebeurd. Zelfs het briefje hebben ze van de voordeur afgehaald zodat niemand anders op de hoogte was van het feit dat er in de achtertuin iets neergezet was. Topklasse!

28. juli 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een echte aanrader dit bedrijf

Een echte aanrader dit bedrijf, keurige service en komt alle afspraken na!

17. juni 2020

Goedemiddag Diane,

Bedankt voor deze review. We doen ons uiterste best om met iedereen inderdaad afspraken te maken, die ook haalbaar zijn om na te komen. En, in goed overleg met afzender en ontvanger, kan dit bijna niet mis gaan. En mocht dat toch gebeuren; Dan laten we het altijd even weten, zodat we dit op passende wijze gaan oplossen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

In Nederland gaat het meestal prima

In Nederland gaat het meestal prima. Zodra je echter pakketjes hebt die de grens over gaan en waarvan je wilt dat het op tijd geleverd wordt, raad ik zeker aan om deze met een andere vervoerder te verzenden. Bij ons is gebleken dat het 8 van de 10x fout gaat.

2. september 2019

Goedemiddag Jeanette,

Jammer dat je deze reactie plaats, volgens ons was dit onderling al besproken en wilde je er zelf niet verder op ingaan. Om even in het kort te reageren:

1. De casus van afgelopen week, hebben wij duidelijk van doorgegeven dat de zending op het GLS-depot is afgegeven omdat de ontvanger niet thuis was. Tijdens vakantie hebben wij alsnog voor jullie uitgezocht op welk depot, en met wie je daarvoor eventueel contact kon opnemen.
2. Als een ontvanger niet thuis is, doen wij (in dit geval GLS Frankrijk) een kaartje in de bus om contact op te nemen. Als hier niet op wordt gereageerd, wordt de zending op een afhaalpunt geleverd, om de ontvanger langer de tijd te geven het op te halen. Dat ontvanger dit niet wil, kunnen wij helaas geen invloed op uitoefenen, hoe graag we ook zouden willen.
3. Als inderdaad 8 van de 10 zendingen mis gaan, hoe kan het dan dat wij dit niet horen? Bovenstaande casus is het eerste waar wij bericht van krijgen, en waar wij netjes proberen een oplossing voor te bieden, en opeens gaan er nog meer zendingen mis. Daarbij wordt er opgeroepen om de buitenland zendingen niet met ons te doen, maar boeken jullie ze zelf nog wel via ons in. Die begrijp ik dan niet helemaal.

Als telefonisch al aangegeven wil ik graag een keer langs komen om bovenstaande "problemen" te tackelen, maar wilde je er zelf niet op doorgaan. Jammer dat er dan op deze wijze nog even gehandeld wordt. Aan de andere kant voor ons de gelegenheid jullie nogmaals voor te stellen af te spreken en zaken professioneel op te lossen, en niet op deze wijze.

Wat ons betreft tot snel, we horen graag of het gesprek gewenst is, en komen dan graag op korte termijn even langs.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Blijkbaar is 't erg moeilijk een…

Blijkbaar is 't erg moeilijk een pakketje naar 't juiste adres te brengen. Krijg steeds op mijn adres pakketjes voor iemand anders die ook nog eens gewoon voor mijn deur worden gezet. Iemand anders kan 't pakket gewoon weghalen??

29. august 2019

Goedemiddag Lisanne,

Wij hebben n.a.v. uw bericht vanmorgen direct nagekeken wat hier is misgegaan, aangezien wij juist dergelijke situaties willen voorkomen. Nu blijkt onze nieuwe chauffeur, welke sinds kort bij ons werkzaam is, per abuis in een flat te hebben aangebeld, die zowel aan uw straat grenst (het CG) als het NS. Bij buren op nummer 51, achteraf dus het NS, werd aangegeven dat zij de zending wel op de galerij mocht zetten, omdat dit vertrouwd was en dit vaker werd gedaan. De chauffeur had op dat moment niet door dat de hoofdingang van de flat aan de andere zijde was, en dat deze dus niet bij het CG hoorde.

Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u ons uiteraard ook telefonisch benaderen via 085 - 273 02 87. Wij zijn altijd bereidt om u te woord te staan, en waar nodig te kijken wat we kunnen betekenen om eventuele misstanden zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteraard excuses voor het ontstane ongemak door de vergissing van onze nieuwe chauffeur, en we hopen dat de zending alsnog in goede staat is aangekomen.

Bedankt voor uw melding, wij hopen passende maatregelen te hebben genomen om herhaling te voorkomen. Nogmaals excuses voor het ongemak en voor nu nog een fijn weekend.

R.H.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Staat altijd klaar en denkt in…

Staat altijd klaar en denkt in oplossingen.

25. februar 2019

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

Hey Patrick, bedankt man.

Tja, Denken in oplossingen is het enige dat werkt als je een probleem wilt tackelen, toch?

Daarbij, in onze visie bestaan er geen problemen. Enkel uitdagingen, en grote uitdagingen. :-)

Top service!

Goed bereikbaar, en prima service. En altijd vrolijk ☺️ wat vind je die combinatie? Bij onbezorgd bezorgd!

Hey Jolanda,

Bedankt voor de complimenten. Maar, het is ook niet moeilijk om vrolijk te zijn hoor, als je voor een kleurrijke opdrachtgever als jij mag rijden he. ;-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer betrouwbare en vriendelijke…

Zeer betrouwbare en vriendelijke mensen.
Ik zou dit bedrijf bij een ieder aan willen bevelen.👍🏻

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

Ach, dat is bij jullie niet moeilijk hoor Petra. Altijd gezellig, even snel een bakkie, en altijd leuk om even snel bij te praten.

Bedankt voor het vertrouwen in ons, en tot snel weer!

Gewoon Top

Zeer correct

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

Geheel wederzijds, bedankt voor dit compliment!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een bedrijf wat mee denkt

Een bedrijf wat mee denkt. Zeer goede service!
Onze trouwe partner in het versturen van onze goederen.

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

Bedankt voor deze positieve feedback Paul, we doen ons best he. Meer dan dat, kan bijna niet, en toch proberen we het nét even beter te doen. Jullie bedankt voor het vertrouwen in ons.

Snelle en goede service!

18. februar 2019

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

You get what you pay for, toch? En jullie wilden service en kwaliteit? Dan leveren we die! Past mooi bij jullie producten ook, top-kwaliteit.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische service en snelheid door…

Fantastische service en snelheid door Onbezorgd Bezorgd.
Denken graag met klant mee, en kennen geen 9 tot 5 mentaliteit.
Klasse.

17. februar 2019

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

Sorry... 9 tot 5... Nee, dat kennen we niet hoor. Een dag heeft veel meer uren, en waar mogelijk schakelen wij gewoon door als het nodig is. Onder het mom van "Wat LED je?"

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige bezorgdienst en doet zijn…

Geweldige bezorgdienst en doet zijn naam eer aan,

Onbezorgd bezorgd!!!!

17. februar 2019

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

We doen ons best Carina. En vanaf binnenkort ook vanaf jullie nieuwe locatie hoor, komt helemaal goed!

Niet nodig

Niet nodig. Sterren spreken voor xich

15. februar 2019

Svar fra Onbezorgd Bezorgd B.V.

Dank je wel he Brenda, volgende keer nemen we weer iets lekkers mee hoor. Om nu elke keer van jullie koek en taart te snoepen is ook zo wat he. Al smaakt dat ook altijd prima hoor!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv