PAS PÅ 😠 Brugte Omlak til at få malet køkken låger m.m. Danni fik penge (mange) for at nedtage diverse dele og skulle montere de malede elementer igen. Men satte et andet firma til opsætning (d... Vis mer

Kan kun varmt anbefalede gutterne fra Omlak. De har istandsat og malet 3 stk Montana reoler, alle sammen super flotte og som nye. Rigtig flot arbejde, servicen er altid i top. Har benyttet dem flere... Vis mer

1. Maler
  2. Airbrushing
  3. Kjøkkenombygger

OmLak restaurerer og lakerer møbler og køkkener, hvad end det er trævarer, metal eller plastik. Omlakering af dine møbler er et flot og budgetvenligt alternativ til at købe nyt. Ved hjælp af omlakering med sprøjtemaling kan du få et mere bæredygtigt køkken, samt sætte et unikt præg på dit hjem og dine møbler.

3,8

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Fantastisk vejledning, arbejde og service!

Jeg fik malet mit køkken af team Omlak. Fantastisk vejledning gennem hele processen med bl.a. hjælp til det korrekte farvevalg. De hjalp mig med det hele, både af- og påmontering - mega rart da jeg ikke selv er så handy.
Jeg er blevet så glad for resultatet, og jeg kan ikke anbefale dem nok! WOW!!

29. april 2026

PAS PÅ 😠

PAS PÅ 😠
Brugte Omlak til at få malet køkken låger m.m.
Men satte et andet firma til opsætning (da firmaet skyldte Danni penge) og ikke selv kunne montere delene.
Tømreren var dårlig til det og kunne ikke fuldføre jobbet.
Så nu står jeg her stadig med halvfærdigt montering.
Ringede til Danni. Kunne ikke ikke gøre noget ved det. Iskold udtalelse fra Danni side. Man kan ikke plukke hår af en skallet. Har måttet lukke sit firma Omlak ned pga retssag og siger at det andet firma er gået konkurs.

25. mars 2026

Hej Vivi

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at vi fra OmLak ApS har leveret den aftalte maleropgave som aftalt. I forbindelse med monteringen benyttede vi en ekstern samarbejdspartner, som desværre ikke levede op til vores standarder.

Da vi blev opmærksomme på problemerne, har vi efterfølgende været ude hos dig to gange for at udbedre fejl og mangler, så langt det har været muligt for os. Der udestår enkelte afsluttende lister, som var en del af den opgave, vi allerede havde betalt den eksterne samarbejdspartner for. Denne virksomhed er desværre efterfølgende gået konkurs, hvilket har efterladt både dig og os i en uheldig situation.

Vi forstår din frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Vi bestræber os altid på høj kvalitet og tilfredse kunder, og det er også derfor, vi forsøgte at rette op på situationen flere gange.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se på, om vi kan finde en løsning på det resterende arbejde.

Venlig hilsenOmLak ApS

5 stjernet service

Jeg har fået lakeret en skænk, et arvestykke fra oldeforældre. Det er lakeret så flot og det kun en uge. Nem og hurtig kontakt og godt arbejde.

26. januar 2026

Svar fra Omlak ApS

Tak for din positive tilbagemelding af vores arbejde! Det sætter vi stor pris på og vi lever af at betjene glade kunder🎨🛠️ håber vi ses en anden gang🙂

Skuffende

Fik lakeret en trip trap stol derude, han har sat krogene i et sted der synligt og hans svar er jeg bare kan skubbe pladen ind hvilket vil resultere at der ikke er plads til min datter kan sætte fødderne.
Udover det skaller malingen af flere steder efter et par dage.

26. februar 2025

Hej Jannik.
Du sendte mig billeder af din stol efter et par dage med hakker og slidmærker efter du tydeligvis ikke var lykkedes med at samle den.
Jeg skrev til dig, at hvis du var startet med at bede om hjælp til at få det fixet i stedet for at afpresse mig med en dårlig udtalelse på trustpilot, så havde vi jo fundet en løsning. Men du starter ud med at prøve at kører dine manglende evner af på mig og det er simpelthen under lavmål.

Hvis du kigger på vores profil her så kan du se at du er den eneste der har noget at være utilfreds over, og vi lever af glade kunder så vi gør meget ud af at servicere dem så de er tilfredse. Vi har måske lavet 250 tripp trapp stole de sidste 5 år og vi har aldrig haft en klage. Det siger vel en del om situationen.

Vi har fået omlakeret 5 stk…

Vi har fået omlakeret 5 stk Montana-møbler og er ovenud tilfredse m resultatet. Møblerne er fuldstændig som nye og farverne er spot on. Kommunikationen har været god hele vejen igennem. Vi kommer helt sikkert til at bruge Omlak igen.

30. oktober 2024

Omlakering af køkkenlåger

Vi har fået omlakeret vores køkkenlåger, og vi er så tilfredse. De er blevet helt perfekte og og vores køkken står helt skarpt. Derudover har kontakten med Omlak været god. Hurtig svar på mails og helt styr på aftalerne. Omlak får mine varmeste anbefalinger!

18. oktober 2024

Jeg vil varmt anbefale Danni.

Jeg vil varmt anbefale Danni.
Vi har fået lakeret skabslåger og alt var lige som set skal være.
Danni svarer hurtig på hver af mine mails, vi fandt hurtig en dag han kunne komme forbi og afhente lågerne og det samme da de var færdig.
Danni var god til at rådgive ift. farve og om det skulle være glas eller mat, sende enda billede som eksempel af andre skabslåger.
Og resultatet af lægerne er sååå flot!

1000 tak for det super styk arbejde!

22. mai 2024

God service - Flot resultat

Danni og Omlak ApS har restaureret og omlakeret en mere end 100 år gammel kommode, jeg har arvet fra min mormor, og den er blevet så flot! Tak for fin service og flot arbejde!

1. mai 2024

Verdens største anbefaling til Omlak og…

Verdens største anbefaling til Omlak og Danni for at have opfyldt mit ønske om at give en gammel vakkelvorn Farstrup gyngestol samt et sidebord nyt liv, så det har mange mange år i sig endnu - samtidig med at det er blevet fantastisk flot!
Jeg glæder mig så meget til at give det den helt rigtige plads i mit lille hjem!

Det er 100% ikke sidste gang, at jeg bruger Omlak!

27. mai 2023

Kan kun varmt anbefalede gutterne fra…

Rigtig flot arbejde, servicen er altid i top.
Har benyttet dem flere gange nu og hverfald ikke sidste gang!

3. mai 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, kommunikationen har været fin og alt er som aftalt. De har malet en gammel, sort slagbænk blå., det er blevet virkelig pænt.

19. april 2023

Virkelig flot resultat

Virkelig flot resultat. Har fået omlakeret gammelt arvet spisebord 👌. Super flot. Alt har spillet. Pris, aftaler og resultat. Vil fremadrettet klart anbefale Omlak ApS og Danni 👌

16. mars 2023