PAS PÅ 😠 Brugte Omlak til at få malet køkken låger m.m. Danni fik penge (mange) for at nedtage diverse dele og skulle montere de malede elementer igen. Men satte et andet firma til opsætning (d... Vis mer
Kan kun varmt anbefalede gutterne fra Omlak. De har istandsat og malet 3 stk Montana reoler, alle sammen super flotte og som nye. Rigtig flot arbejde, servicen er altid i top. Har benyttet dem flere... Vis mer
OmLak restaurerer og lakerer møbler og køkkener, hvad end det er trævarer, metal eller plastik. Omlakering af dine møbler er et flot og budgetvenligt alternativ til at købe nyt. Ved hjælp af omlakering med sprøjtemaling kan du få et mere bæredygtigt køkken, samt sætte et unikt præg på dit hjem og dine møbler.
Sperrestrupvej 30, 3650, Ølstykke, Danmark
- info@omlak.dk
- omlak.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Fantastisk vejledning, arbejde og service!
Jeg fik malet mit køkken af team Omlak. Fantastisk vejledning gennem hele processen med bl.a. hjælp til det korrekte farvevalg. De hjalp mig med det hele, både af- og påmontering - mega rart da jeg ikke selv er så handy.
Jeg er blevet så glad for resultatet, og jeg kan ikke anbefale dem nok! WOW!!
PAS PÅ 😠
PAS PÅ 😠
Brugte Omlak til at få malet køkken låger m.m.
Men satte et andet firma til opsætning (da firmaet skyldte Danni penge) og ikke selv kunne montere delene.
Tømreren var dårlig til det og kunne ikke fuldføre jobbet.
Så nu står jeg her stadig med halvfærdigt montering.
Ringede til Danni. Kunne ikke ikke gøre noget ved det. Iskold udtalelse fra Danni side. Man kan ikke plukke hår af en skallet. Har måttet lukke sit firma Omlak ned pga retssag og siger at det andet firma er gået konkurs.

5 stjernet service
Jeg har fået lakeret en skænk, et arvestykke fra oldeforældre. Det er lakeret så flot og det kun en uge. Nem og hurtig kontakt og godt arbejde.

Skuffende
Fik lakeret en trip trap stol derude, han har sat krogene i et sted der synligt og hans svar er jeg bare kan skubbe pladen ind hvilket vil resultere at der ikke er plads til min datter kan sætte fødderne.
Udover det skaller malingen af flere steder efter et par dage.

Svar fra Omlak ApS
Hos Omlak gør de det bare godt
Hos Omlak gør de det bare godt. Venlig og hurtige aftaler, som bliver udført.
Top tilfredshed herfra.
Vi har fået omlakeret 5 stk…
Vi har fået omlakeret 5 stk Montana-møbler og er ovenud tilfredse m resultatet. Møblerne er fuldstændig som nye og farverne er spot on. Kommunikationen har været god hele vejen igennem. Vi kommer helt sikkert til at bruge Omlak igen.
Omlakering af køkkenlåger
Vi har fået omlakeret vores køkkenlåger, og vi er så tilfredse. De er blevet helt perfekte og og vores køkken står helt skarpt. Derudover har kontakten med Omlak været god. Hurtig svar på mails og helt styr på aftalerne. Omlak får mine varmeste anbefalinger!
Fantastisk “nyt” køkken
Vi har fået omlakeret vores køkken og det er blevet super flot. Super god kommunikation og håndtering af Danni. Kan til enhver tid anbefale at få restaureret køkken og møbler hos Omlak
Jeg vil varmt anbefale Danni.
Jeg vil varmt anbefale Danni.
Vi har fået lakeret skabslåger og alt var lige som set skal være.
Danni svarer hurtig på hver af mine mails, vi fandt hurtig en dag han kunne komme forbi og afhente lågerne og det samme da de var færdig.
Danni var god til at rådgive ift. farve og om det skulle være glas eller mat, sende enda billede som eksempel af andre skabslåger.
Og resultatet af lægerne er sååå flot!
1000 tak for det super styk arbejde!
God service - Flot resultat
Danni og Omlak ApS har restaureret og omlakeret en mere end 100 år gammel kommode, jeg har arvet fra min mormor, og den er blevet så flot! Tak for fin service og flot arbejde!
God service . Flot arbejde. Svarer hurtigt på mail samt tlf . Fuld tilfredshed!
Verdens største anbefaling til Omlak og…
Verdens største anbefaling til Omlak og Danni for at have opfyldt mit ønske om at give en gammel vakkelvorn Farstrup gyngestol samt et sidebord nyt liv, så det har mange mange år i sig endnu - samtidig med at det er blevet fantastisk flot!
Jeg glæder mig så meget til at give det den helt rigtige plads i mit lille hjem!
Det er 100% ikke sidste gang, at jeg bruger Omlak!
Kan kun varmt anbefalede gutterne fra…
Rigtig flot arbejde, servicen er altid i top.
Har benyttet dem flere gange nu og hverfald ikke sidste gang!
Hurtig og flot service!
En klar anbefaling herfra. Hurtig og flot service!
Fantastisk arbejde og service
Kan kun anbefales👍🏻 aflevere 3 stk gamle slidte børnestole og for 3 stk tilbage som bare er perfekte
Fantastisk arbejde og service
Levede fuldstændig op til forventningen…
Levede fuldstændig op til forventningen og rigtig god kundeomgang. Giver Omlak min bedste anbefaling …
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, kommunikationen har været fin og alt er som aftalt. De har malet en gammel, sort slagbænk blå., det er blevet virkelig pænt.
Super service og virkelig flot…
Super service og virkelig flot resultat. Danni har forvandlet et gammelt skab til et helt fantastisk flot “nyt” skab.
Vil klart anbefale Omlak
Omlak kan klart anbefales
Omlak kan klart anbefales. Fin service, hurtig levering og meget flink og behagelig Danni, der kom med vores plade til køkkenbordet der var blevet malet.
Virkelig flot resultat
Virkelig flot resultat. Har fået omlakeret gammelt arvet spisebord 👌. Super flot. Alt har spillet. Pris, aftaler og resultat. Vil fremadrettet klart anbefale Omlak ApS og Danni 👌