Acquistata catenina 5 mm. Giunta esattamente in 5 giorni lavorativi come previsto. Confezione ottima e ben realizzata con bustina in velluto e pezzuola per pulizia. Qualita' ottima. Un buon acquisto... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een hele set besteld alles goed op tijd en mooi ingepakt ontvangen. Alles was oke goede kwaliteit maar door vriend lief was er hak los,een email gestuurd kreeg gelijk antwoord en oploss... Vis mer
Selskapet har svart
Heb de franco 5mm 50cm ketting, mooie ketting even wennen aan het vierkante ontwerp in het begin maar later heb je daar erg en het blijft een cool ontwerp 2 Miami Cubaans op elkaar!!!!! Mischien i... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had het juweeltje nodig voor mijn dochter die op wereldreis vertrok. Maar het eerste pakketje is nooit toegekomen, blijven hangen bij Post NL vermoedelijk. Deze mensen hebben onmiddellijk een nieuw... Vis mer
Selskapet har svart
Olympus Jewelry® levert hoge kwaliteit sieraden met een prachtige en tijdloze collectie van pendants, kettingen en armbanden die zijn ontworpen om te inspireren en kracht te geven aan de dragers. Gemaakt met een base materiaal van premium 316L roestvrij staal met unieke designs geïnspireerd door de goden, godinnen en mythes uit de Griekse mythologie. Ontworpen voor diegene die zijn of haar outfit naar een hoger niveau wilt tillen. Olympus Jewelry® zet zich in voor het creëren van hoogwaardige sieraden die jarenlang kunnen worden gedragen en genoten. Water- en zweetbestendig en verkleurd niet tijdens het sporten.
Akelei 13, 4007TC, Tiel, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
the bracelet is really good quality and as shown in the pictures

Svar fra Olympus Jewelry
Een ketting gekocht als cadeau voor mijn zoon. De bestelling werd snel verzonden en zat mooi verpakt. Zal hier zeker nog eens kijken voor cadeaus. Bedankt heren!

Svar fra Olympus Jewelry
Wunderschöne Kette. Genau wie beschrieben. Bestellung lief reibungslos und die Lieferung erfolgte super schnell. Gerne wieder

Svar fra Olympus Jewelry
Goede kwaliteit kettingen, mijn vriend is er erg blij mee!
Daarnaast ook super tevreden met de klantenservice, snelle reactie en vriendelijk.

Svar fra Olympus Jewelry
Postnl vond het blijkbaar lastig om het pakketje op een normale manier te bezorgen. Ze hielden het namelijk 10 dagen in het sorteercentrum. Olympus geïnformeerd, zij herkenden problemen en volgende dag was het er! Complimenten daarvoor.

Svar fra Olympus Jewelry
Ein sehr entgegenkommendes Unternehmen was auf Kundenwünsche eingeht!

Svar fra Olympus Jewelry
De armband ziet er goed uit top.
Op tijd verstuurd, communicatie is heel goed van dit bedrijf netjes antwoord gehad.
Alleen ook ik had last van post.nl jammer dat een Sint cadeautje pas 10 december aankomt brievenbus pakketje wat al op 2 december is verstuurd.

Svar fra Olympus Jewelry
Goede service antw gelijk op je mail
De volgende keer bestel ik er weer
Jammer dat het zo'n puinhoop is bij post.nl en ik me bestelling later kreeg
Maar altijd antw gekregen van jullie 👌

Svar fra Olympus Jewelry
good chain - unfortunately a bit too small - will reorder a larger one

Svar fra Olympus Jewelry
Heb nog niks ontvangen. Nu wel verkeerde ontvangen, maar er is een prima oplossing beloofd.

Svar fra Olympus Jewelry
Ik heb ‘s avond op 2 dec. Om 9.30 uurnog steeds niets ontvangen. Graag Uw reactie. ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

Svar fra Olympus Jewelry
Snelle levering (binnen 2 dagen), mooie verpakking/ cadeauzakje, goede prijzen en vooral een heel mooie ketting! Mooier dan ik had verwacht n.a.v. wat ik op de website zag eigenlijk. Mijn vriend is er erg blij mee!

Svar fra Olympus Jewelry
Alles was volgens afspraak geregeld.
Ik woon in België en de levertijd was heel kort.
Het was een prettig ervaring.
Ga zo door...

Svar fra Olympus Jewelry
Fast and professional order and delievery service, the jewelery is exactly as prescripted. Thanks a lot!

Svar fra Olympus Jewelry
Mooie en kwalitatieve sieraden. Daarnaast was het een snelle levering.

Svar fra Olympus Jewelry
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.