Acquistata catenina 5 mm. Giunta esattamente in 5 giorni lavorativi come previsto. Confezione ottima e ben realizzata con bustina in velluto e pezzuola per pulizia. Qualita' ottima. Un buon acquisto... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een hele set besteld alles goed op tijd en mooi ingepakt ontvangen. Alles was oke goede kwaliteit maar door vriend lief was er hak los,een email gestuurd kreeg gelijk antwoord en oploss... Vis mer
Selskapet har svart
Heb de franco 5mm 50cm ketting, mooie ketting even wennen aan het vierkante ontwerp in het begin maar later heb je daar erg en het blijft een cool ontwerp 2 Miami Cubaans op elkaar!!!!! Mischien i... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had het juweeltje nodig voor mijn dochter die op wereldreis vertrok. Maar het eerste pakketje is nooit toegekomen, blijven hangen bij Post NL vermoedelijk. Deze mensen hebben onmiddellijk een nieuw... Vis mer
Selskapet har svart
Olympus Jewelry® levert hoge kwaliteit sieraden met een prachtige en tijdloze collectie van pendants, kettingen en armbanden die zijn ontworpen om te inspireren en kracht te geven aan de dragers. Gemaakt met een base materiaal van premium 316L roestvrij staal met unieke designs geïnspireerd door de goden, godinnen en mythes uit de Griekse mythologie. Ontworpen voor diegene die zijn of haar outfit naar een hoger niveau wilt tillen. Olympus Jewelry® zet zich in voor het creëren van hoogwaardige sieraden die jarenlang kunnen worden gedragen en genoten. Water- en zweetbestendig en verkleurd niet tijdens het sporten.
Akelei 13, 4007TC, Tiel, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
levering zowel producten zeer bijzonder, en uitstekende kwaliteit.

Svar fra Olympus Jewelry
Snel verzonden en goede prijs-kwaliteit verhouding

Svar fra Olympus Jewelry
Ik heb bij Olympus Jewelry een dubbele kompas-ketting gekocht als cadeau voor een man en het was een schot in de roos. De ketting ziet er luxe en stevig uit, precies zoals op de website. Hij was er meteen helemaal weg van. De kwaliteit is uitstekend, mooi afgewerkt en ideaal als stijlvol mannenaccessoire. Ook de levering was snel en netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder en betekenisvol cadeau.

Svar fra Olympus Jewelry
Le bracelet que jlai commande est super qualitatif !

Svar fra Olympus Jewelry
Le bijou est de bonne qualité, j’émets simplement deux réserves. Le médaillon mériterait d’avoir un désign au dos pour éviter de voir une surface plate si il se retourne. Et le médaillon devrait être plutôt fixé pour éviter qu’il glisse d’un côté ou d’un autre. Sinon tout va bien

Svar fra Olympus Jewelry
Genial los precios y me encanta la cubana que he comprado! Muchas gracias

Svar fra Olympus Jewelry
Bin sehr zufrieden sieht gut aus schnelle Lieferung und Preis ist top

Svar fra Olympus Jewelry
Zeer snelle levering, maat van de armbanden waren in mijn geval perfect en de kwaliteit is ook dik in orde, ik ben zeer tevreden.

Svar fra Olympus Jewelry
Ik heb mezelf getrakteerd op de Cuban 3 mm halsketting en deze overtrof mijn verwachtingen. Zoooooo mooi, heel goed van prijs en duidelijk top kwaliteit. Daar bovenop ook nog levenslange garantie. Zeker een aanrader!
#11304

Svar fra Olympus Jewelry
I am very satisfied with the good and fast service and customer response. I also received the order quickly and with good quality. I am happy and thank you for that.

Svar fra Olympus Jewelry
Mooie ketting en van goede kwaliteit.

Svar fra Olympus Jewelry
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.