Ik had zelf een spellingsfoutje gemaakt in mijn mailadres waardoor ik geen bevestiging had ontvangen. Via Instagram snel reactie gekregen en de mail is naar mijn juiste mailadres gestuurd. Product hee... Vis mer
Se hva andre synes
Pakket besteld, bevestiging van betaling en bestelling gekregen. Ook een track en trace ontvangen, maar pakket nooit door Post.nl ontvangen. Op geen enkele manier contact met olive & mint te krij... Vis mer
Met black friday een bestelling gedaan, tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs geen verzendbevestiging. Als ik hen mail of een berichtje stuur via Instagram, komt er geen reactie. Vertraging kan... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, na meerdere mails eindelijk een annulering. Ik zou mijn geld terug krijgen maar we zijn maanden verder en hoor niets meer en heb uiteraard niets ontvangen. Zeer... Vis mer
Selskapet har svart
- oliveandmint.nl
Har svart på 11 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie producten
Mooie producten, snel geleverd en goed verpakt!
Super snelle service!
Echte aanrader
Voor de eerste een bestelling gedaan en wat ben ik blij. Alles is netjes geleverd. Veel keuze. Ik bestel snel weer. Een echte aanrader
Enige reden dat het geen vijf sterren…
Enige reden dat het geen vijf sterren zijn is omdat de levering ruim een week langer duurde dan normaal. Verder altijd super tevreden!

Svar fra Olive & Mint
Kwalitatief goed en snel!
Kwalitatief goede producten en snelle levering, top!
Klantenservice was top
Klantenservice was top, maar de stock bleek niet te kloppen op de website. Toch snel in orde gekomen.
Artikel toch niet op voorraad
Een week na bestelling van een lamp had ik nog steeds niks gehoord, terwijl de bestelling binnen 1-2 werkdagen verstuurd zou worden. Na contact met het bedrijf op te hebben genomen bleek het artikel niet voorradig te zijn. Helaas kon er niks gedaan worden om de lamp alsnog te krijgen. Gek dat een bedrijf de klant niet zelf informeert wanneer een artikel niet meer leverbaar is, maar gewoon afwacht tot je hier als klant contact over zoekt. Het bedrijf zegt te hebben gemaild dat het product niet op voorraad was, maar ik heb deze mail helaas niet ontvangen.

Svar fra Olive & Mint
Er was iets fout gegaan met het invoeren van de postcode ik kreeg netjes een berichtje dat deze niet klopte en of ik het goede door wilde sturen zodat hun zsm de bestelling konden verzenden. Dit ging allemaal vlot. Erg tevreden over de mooie laarsjes😍

Kortom: fantastisch!
Zeer mooie en gebruiksvriendelijke website! Goede prijs/kwaliteit van de artikelen en een zeer ruim assortiment. Je kan er voor elke leeftijd iets vinden. Er zijn geregeld leuke acties die me steeds weten te verleiden leuke spullen voor de kids te kopen. Ook de verzending en opvolging gebeurt zeer snel en duidelijk. Fantastisch!

Tevreden
Uitgebreid assortiment, goed geprijsd, duidelijke communicatie. Let alleen goed op dat in kleine lettertjes staat waar kortingen al dan niet op gelden, staat overigens op website bij algemene voorwaarden dus wel goed te vinden.

Leuk assortiment
Leuk assortiment, snelle verzending en goede service.

Svar fra Olive & Mint
Snelle verzending en goed verpakt
Snelle verzending en goed verpakt. Altijd leuke spulletjes en zijn van goede kwaliteit!! De service is ook prima :)
Top!
Snelle levering en mooie spulletjes!
Ook fijn dat ze regelmatige sales hebben! ❤️
Mooi product
Mooi product, en een snelle levering. Top!
snel verstuurd en mooi ingepakt!

Mooie producten
Mooie producten, perfecte service!

Mooie spullen
Mooie spullen, erg leuk verpakt, cadeautje om te ontvangen. In vergelijking met andere bedrijven kan de verzending misschien iets sneller dan 2-4 dagen.

Fijne shop
Fijne shop, mooie spullen, snelle verzending

Svar fra Olive & Mint
Fijne webshop met goede klantenservice…
Fijne webshop met goede klantenservice die snel reageert.

Svar fra Olive & Mint
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.