Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel snel, binnen 1 dag, heb ik bericht gekregen dat mijn schade is afgehandeld van de woonverzekering en dat ik het offerte bedrag terug krijg binnen 5 dagen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. I... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring mee! Je hebt een verzekering tot €5000,00 dus zeker niet de goedkoopste basis verzekering! En dan worden de medicijnen en daarna de behandelingen niet betaald omdat de limiet va... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na 50 minuten in de wacht nog steeds geen contact. Het bandje wordt dan zeer irritant. Het geeft al 50 min aan dat de medewerkers in gesprek zijn met een ogenblik geduld aub. Hoelang is bij Ohra een... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij betalen al 15 jaar premie voor onze hond, 5 jaar geleden is dit over gegaan van eerst proteq naar reaal en vervolgens OHRA. We hebben het duurste pakket in al die jaren amper wat gedeclare... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Wat een schandalige OHRA-medewerker

Wat een schandalige OHRA-medewerker! Ik wilde een klacht indienen tegen Arag omdat ik ontevreden was over het juridisch advies, en toen hing hij zomaar op! Ik moest vijf minuten lang naar zijn onzin luisteren, die hij maar bleef herhalen omdat hij met zijn gedachten ergens anders was.
Tegenwoordig werken er alleen nog maar onervaren medewerkers die niet klantvriendelijk zijn.

5. februar 2026

Niks vergoed gekregen!!

Ongeluk gehad 0 geld verzekerd gekregen.
Zit al 15 weken te wachten.
Zat al eerst 7 weken te wachten op een expert.
En dan binnen 6 weken daarna zou ik mijn geld hebben en al weer 15 weken verder

5. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kwaliteit steeds minder en premie omhoog

Altijd ontzettend tevreden. Declareren ging vlot en verliep prima. De premie steeg jaarlijks fors. Prima, alles stijgt momenteel. Maar ineens is er maar een vergoeding voor medicatie tot €500.

En daar betaal je dan maandelijks bijna €60 voor. Het kan dus eigenlijk niet eens meer uit om je huisdier te verzekeren. En ik hoef er zeker niet beter op te worden. Maar je neemt een verzeking om de kosten te kunnen dragen en nu maakt de verzekering echt geen verschil (tenzij je een operatie hebt, wat je uiteraard niet hoopt). Heel erg teleurgesteld!! Ik hoop dat jullie dit weer aanpassen in de volgende polis. Anders raken jullie mij wel kwijt als klant.

Deze review gaat over een huisdierenverzekering

2. februar 2026

Slechte verzekeraar

Onderzoeken (echografies, Roentgen fotos etc...) horen volgens hun policy wel bij een Top verzekering vergoed! Niets ervan ! Rekening van 620 euro betaald = zero vergoeding ! Sinds 3 jaar maandelijks voor niets betalen !! Schande ! Ik raad deze verzekeraar af.

2. februar 2026

let op module.

Slechte ervaring met de vergoeding van de crematie van ons hondje max.
Van 1 jaar 25 euro/15 jaar 85 euro per maand.
Kregen de crematie niet vergoed omdat je een extra module er moet bij nemen,met het afsluiten van de verzekering 14 jaar terug was het er wel bij,50 euro eigen risico was er ook niet bij.
Ze doen maar schandalig.

23. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Klantenservice autoverzekering van best naar slechtste

Klantenservice autoverzekering niet bereikbaar binnen en buiten kantooruren. Bandjes herkennen vragen niet. Keuze menu's sturen je het bos/Frankrijk in.
De app werkt niet voor botsingen met meer dan 2 auto's. Dus medewerker van app hulpdienst kan/mag niet helpen met formulier vragen. Etc etc. Sinds overname is er niets meer over van de oorspronkelijk goede klantenservice. Willen ze zo van hun trouwe klanten af komen? En dan ohra ontmantelen ofzo?

22. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ohra is denying to cover for a medical…

Ohra is denying to cover for a medical cost included in my plan. Several very general messages received on why they do not want to cover, hours and hours spent with their call center. In the last call I was put on hold for 55 minutes. Sent them an injunction to provide clear information and they did not even take time to answer. Involving a lawyer now. Stay away from Ohra.

22. januar 2026

Waardeloze app!

In de app wilde ik de reisverzekering opzeggen. Kreeg toen een scherm met: 'Uw doorlopende reisverzekering wijzigen'.
In het midden van het scherm een witte balk. Je kunt niets aanklikken. Het enige wat je kunt doen is op 'Sluit' klikken.
Als je in de app op reisverzekering wijzigen klikt, krijg je een scherm met 'Wijzigingen doorgeven'. Het scherm is grijs met in het midden een witte balk. Het enige wat je kunt doen is op 'Sluit' klikken.

21. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ohra is een waardeloze verzekering

Ohra is een waardeloze verzekering. Ze hebben bij 2 claims waardeloze vage excuses gebruikt zodat ze niet hoeven te betalen.

Laat je niet voor de gek houden. Het zijn op geld beluste verzekeraars die er alles aan doen om niet te hoeven uitkeren.

19. januar 2026

Oplichters!

Oplichters!! Het is schandalig dat een verzekeraar met zo’n naamsbekendheid een klantenservice heeft die vergelijkbaar is met die van een gemiddelde dropshipper. Het is schier onmogelijk om een medewerker aan de lijn te krijgen, waardoor het maanden heeft geduurd voordat ik bij mijn polis kon. Ook kon ik niets declareren tot die tijd. Het heeft me 90 minuten gekost om iemand aan de lijn te krijgen. Waardeloos in alle facetten. Mijn tip, kijk altijd op Trustpilot voor je iets afsluit. Vergelijkingssites voor verzekeraars hebben last van serieuze belangenconflicten door het verdienmodel wat ze hanteren. Het is schandalig dat OHRA als beste uit de test komt op zulke websites, wat de vraag doet rijzen hoeveel geld OHRA betaald voor zulke deals. Geld wat mijns inziens zou moeten gaan naar het verbeteren van de service en het doen van uitbetalingen aan klanten. Ronduit belachelijk dat dit soort praktijken kunnen in een land als Nederland

19. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ernstig gebrek aan service en transparantie

Begin december waterschade gemeld. Drie weken radiostilte, daarna eindelijk een expert over de vloer. Er wordt een schadebedrag vastgesteld en binnen dezelfde dag volgt per mail een afwijzing met als reden val- of stootschade — volledig uit de lucht gegrepen en feitelijk onjuist.

Telefonisch om uitleg gevraagd, maar inhoudelijke toelichting wordt geweigerd. Doorverbinden met de behandelaar? Nee. Reactie: “We zijn een digitale verzekeraar.” Oplossing: weer een mail sturen en twee weken wachten. Dat is geen service, dat is afschuiven.

OHRA denkt niet mee, verschuilt zich achter procedures en lijkt vooral bezig met niet uitkeren in plaats van helpen. Onacceptabel, zeker na 30 jaar klant te zijn geweest. Dit is geen verzekering, dit is frustratie.

24. desember 2025

Verschrikkelijk behandeld door OHRA

Ik wordt verschrikkelijk behandeld bij OHRA. Heb je problemen met je auto en heb je hulp nodig, dan kan je ze niet bereiken. Heb je schade dan verlagen ze je schadevrije jaren, pakken ze geld van je en laten ze je ruim 1.5 gedupeerd wachten en zelfs dan is het niet opgelost. Zit je bij OHRA stap dan direct over, overweeg je OHRA stop dan direct en kies een andere verzekeraar!

16. januar 2026

Contact (on)mogelijkheden

Via de automatische chat kom je in een loop. Antwoord krijg je niet, een persoon ook niet als je er om vraagt.
Emailen kan niet, bellen enorme wachttijd.
1 simpele zou ik nu per brief en postzegel moeten doen?
Zo slecht!!!! Als je iets wilt afsluiten echter is dit zo geregeld.

15. januar 2026

Ohra blijkt i.c 50% duurder

Ohra blijkt i.c 50% duurder. Als een chatbot dan ook nog de verbinding verbreekt en menselijk contact omslachtig maakt is het tijd naar een alternatief op zoek te gaan!

7. januar 2026

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Belachelijk hoge premie voor aanvullende verzekering vragen ze in vergelijk met ander verzekeraars. En dan nog wordt niks vergoed en moet je alles zelf betalen of gaat het van je eigen risico af. Blij dat ik ben overgestapt.

1. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik ben ruim 2 jaar klant geweest bij…

Ik ben ruim 2 jaar klant geweest bij OHRA. In een moeilijke periode heb ik geprobeerd mijn zaken netjes op te lossen, maar ik heb weinig begrip en ondersteuning ervaren.

Ik heb een licht verstandelijke beperking (LVB) en heb het gevoel dat hier geen rekening mee is gehouden in de communicatie en afhandeling. Ondanks dat ik duidelijk aangaf alles te willen betalen, werd er niet meegedacht.

Dat vond ik teleurstellend. Juist van een verzekeraar verwacht je zorgvuldigheid en begrip voor verschillende persoonlijke situaties.

6. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen enkele mogelijkheid om iemand aan…

Geen enkele mogelijkheid om iemand aan de telefoon te krijgen. Overal zeggen ze, ga naar mijn Ohra, maar voor mijnohra heb ik een relatienummer nodig. Dit staat echter alleen in mijn Ohra. En daar kan ik niet bij... Als je belt krijg je een bandje en die zegt, ga naar mijnohra en hangt op. Na heel veen omwegen ben ik uiteindelijk bij een persoon terecht gekomen.
Het opzeggen van mijn auto verzekering heeft me in het totaal 80 minuten gekost waarvan ik er 49 aan de telefoon heb gezeten in een poging iemand aan de telefoon te krijgen.

5. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

10 jaar geleden een dierenverzekering…

10 jaar geleden een dierenverzekering afgesloten voor (toendertijd) onze puppy voor €27 per maand elk jaar wordt het duurder en duurder. Nu (januari 2026 betaal ik €90+ voor die zelfde verzekering.
OHRA is een boevenbedrijf die weten dat ze kunnen verhogen omdat je met een oudere hond toch niet meer kan overstappen

3. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv