Jeg har købt en standardmadras, ikke et specialfremstillet modul. I har hævet pengene i strid med reglerne. Hvis jeg ikke har et trackingnummer inden for 24 timer, annullerer jeg ordren og kontakter m... Vis mer
Produkt 123Camp Classicbox - Passt perfekt in unseren 2000er Toyota Previa R3, da sie flach genug ist, um aufrechtes Sitzen auf dem Bett zu ermöglichen und darunter aussen genug Platz für Kühlschran... Vis mer
Jeg gik med tankerne om at købe et tagtelt til min mand, men havde en masse dumme spørgsmål - Andreas hjalp mig med dem alle og var virkelig flink og tålmodig, og havde en masse gode råd til mig.... Vis mer
Alt forløb godt, bestilling nem, meddelelse om at pakken ankommer med omdeling, her går lidt tid da pakken skal fra Tyskland, alt kan følges via omdelers hjemmeside. En gave ankommer to dage senere,... Vis mer
Vi sælger innovativt off-grid udstyr til din næste tur ud i det fri.
Trindsøvej 6, 1, 8000, Aarhus C, Danmark
- +45 60706901
- Business@offgridconnection.com
- offgridconnection.dk
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Jeg har købt en standardmadras
Jeg har købt en standardmadras, ikke et specialfremstillet modul. I har hævet pengene i strid med reglerne. Hvis jeg ikke har et trackingnummer inden for 24 timer, annullerer jeg ordren og kontakter min bank.
God og hurtig service
God og hurtig service. God vejledning i telefonen inden køb. De bedste anbefalinger herfra.
växelkursen överensstämmer inte med inköpstillfället
Jag har fått grejen inte på samma växelkurs när jag hade gjort beställningen, utan på annorlunda växelkurs som hade blivit senare och det var en stor skillnaden 3200 sek dyrare än när jag hade gjort beställningen.

hurtig respons ved spørgsmål
Jeg har oplevet rigtig god service ifm
Jeg har oplevet rigtig god service ifm. købet, idet jeg meget hurtigt fik svar på mine spørgsmål undervejs i købsprocessen. Jeg havde forskellige spørgsmål til produktet, idet jeg købte online og ikke havde mulighed for at se det i virkeligheden.
Langsom service
Tlf bliver ikke svaret, besked på mail, som de anbefaler, besvares først efter en uge. Valgte at bestille men fik intet trackingnummer og ingen besked. Pakken dukkede dog op 14 dage efter bestilling.

Super god!
Super god oplevelse og god kvalitet og service og levering :D

Fantastisk service
Lækre produkter til gode priser. Rigtig god og hurtig respons på spørgsmål mm. Jeg havde taget fejl af hvornår BF tilbudene udløb, men fik det til BF pris alligevel igen super service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos
Offgridconnetion.

Svar fra Offgridconnection
No chance to regret og money back.
English below.
Har modtaget et defekt og ubrugeligt produkt. Offgridconnection forsøger med afslag i prisen for at jeg beholder produktet. Meget skriveri frem og tilbage med dokumentations billeder. Offgridconnection trækker i langdrag fordi de håber at jeg giver op. Har kontaktet Forbrugerklagenævnet om råd.
I have received a defective and unusable product. Offgridconnection is trying to reduce the price so that I can keep the product. A lot of writing back and forth with documentation pictures. Offgridconnection is dragging its feet because they hope I will give up. I have contacted the Consumer Complaints Board for advice.

Melder klar til eventyr
Super nem at bestille, god vejledning inden køb. Hurtig levering og teltet er bare helt PERFEKT og passer SÅ godt til min lille bil, glæder mig super meget til alle de eventyr jeg skal ud på.
Kæmpe anbefaling herfra

Svar fra Offgridconnection
Hurtig levering og god kundeservice
Bestilte mit telt mandag, og fik det fredag. Super service og konstant information om hvor teltet befandt sig under leveringen.
Lyn hurtige til at svare på spørgsmål, selv i weekenden.

Top klasse
Super service svare selvom de har ferie, hurtig levering, vanvittig god kvalitet
De burde have mange flere stjerner

Alt forløb perfekt.
Ventetiden var lidt lang, men jeg forstår at det var en forud bestilling. Ellers forløb alt perfekt