Bilglasgruppen Odense Anmeldelser 51

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Bilglasgruppen Odense! Vi ringede den 17. og talte med Luise om at få skiftet frontruden på vores Audi Q4 e-tron. Allerede dagen efter stod bilen klar, og en time... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De var klar til tiden - venlig og opmærksom modtagelse - fandt yderligere stenslag som blev lavet. Kaffe på kande. Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det se... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eminent god service! Jeg var presset på at få skiftet forruden med kun et par dage til en længere bilferie. Receptionen var meget imødekommende og fik på 10 min. arrangeret jeg kunne komme til dag... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilglassverksted

Skrevet av virksomheten

Hos Bilglasgruppen Odense er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udføre reparation af forrude på vores værksted, din bopæl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit værkstedsvalg!Odense

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

der var god sevice

10. april 2026

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse :)

Flinke og kompetente medarbejdere

Flinke og kompetente medarbejdere. Kan absolut anbefales.

7. april 2026

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Mange tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Super dygtig

Super dygtig, hurtig og venlig medarbejder.

9. mars 2026

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for din anmeldelse!

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen. God service.

3. mars 2026

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Mange tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Venligt personale og god service

Venligt personale og god service - ville komme her igen

28. januar 2026

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv betjening og serviceudførelse.

30. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse :)

God modtagelse. Flink medarbejder

God modtagelse. Flink medarbejder. Hurtig reparation. Resultatet dog under forventning, men det kan jo være, at det er forventningen, der er for høj.

16. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 😊 Desværre kan vi ikke garantere, at et stenslag bliver helt usynligt efter reparationen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig behandling gennem telefon og…

Hurtig behandling gennem telefon og hurtig og venlig behandling på værksted i Odense

28. november 2025

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse - både gennem telefonen og på vores værksted i Odense! :)

Nem og god service

Fik hurtigt en tid og alt kørte som aftalt og resultatet er super fint!

Jeg ville helt bruge dem igen en anden gang.

17. oktober 2025

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at alt forløb som aftalt, og at du er tilfreds med resultatet. Du er altid velkommen hos os igen!

Super

Super, hurtigt og effektivt

20. oktober 2025

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for de fine ord! Vi sætter stor pris på det 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flinke medarbejdere skulle have skiftet…

Flinke medarbejdere skulle have skiftet forrude så tilfreds. Og også billige

20. oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores service og pris – vi sætter stor pris på dine ord.

God oplevelse

Hurtig og god betjening

9. oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god betjening.

De var klar til tiden

Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det ses ret tydeligt - hvis det var i synsfeltet ville jeg ikke kunne leve med det.

23. september 2025

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre :)
En reparation af et stenslag er altid et forsøg på at “redde” en rude, som allerede er ødelagt, men vi kan desværre ikke garantere, at skaden ikke vil være synlig bagefter - men vi gør vores bedste for at lave det bedste resultat.

Steinschlag in Wohnmobilscheibe

Wir haben suf der Durchreise in Dänemark einen Steinschlag gehabt. Wir sind zu Bilglas in Odense gefahren ohne Termin oder Vorankündigung. Der super nette Mitarbeiter hat uns den Steinschlag sofort repariert. Nach 30 Min. konnten wir weiter fahren. So einen netten u tollen Service habe ich ehrlich selten erlebt. Hundertprozentige Empfehlung

23. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Bilglasgruppen Odense

Thank you so much for your kind review! 🙏
We’re really happy to hear that we could help you quickly during your trip through Denmark.
Best regards, Catarine, Bilglasgruppen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv