1. Dameklesbutikk

Odd Molly är ett svenskt klädvarumärke grundat år 2002 med en vision att tillverka kläder som symboliserar kvinnlig styrka, mod och kärlek. Våra plagg skapas med största omsorg och kännetecknas av hög kvalitet, färger, mönster, naturliga material och handgjorda detaljer. Vi vill inspirera varje kvinna till att vara sitt bästa jag!

2,3

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Odd Molly er ikke hva det var. STYR UNNA!

Det er noen år siden sist jeg handlet fra Odd Molly. Før var det god kvalitet og holdbarhet, og fint design. Jeg bestilte nylig to plagg fra Odd Molly på nett, og ved ankomst var skuffelsen stor. Begge plagg så ut som søppel fra Temu; dårlig sydd, elendig kvalitet og passform. Det stemte overhodet ikke med beskrivelsen og bilder fra nett. Jeg returnerte begge plagg, noe som er over dobbelt så dyrt som vanlig frakt med posten til tross for norsk returadresse. Kundeservice er dårlig og nærmest ikke eksisterende. Jeg syns det er trist at Odd Molly har blitt så elendig på alle måter, dette ble min siste handel derfra. Heretter blir det å lete etter Odd Molly plagg på Finn og Tise fra tidligere kolleksjoner da det var god kvalitet og holdbarhet på klærne. Men sånn som det er i dag, STYR UNNA! Det er bare dritt!

10. februar 2026

Burde være ulovlig med slikt scam, hvis det ikke er det allerede

Ikke falle for Odd Molly sin kriminelle kampanje om at de er "endelig i Norge!" Det er et løgn. De sender ikke fra Norge. Også et løgn på nettsiden oddmolly.no at de tar kun "et lite returgebyr." 300 kr skal de ha for retur av et elendig plagg! Kundeservice er den verste jeg har noen sinne opplevd, de oppfører seg som scammerne de tydeligvis er. En måned med meldinger og jeg har fortsatt ikke fått refundert for returen. Mistenker at dette er en politisak. En stjerne her er en stjerne for mye.

17. juni 2025

ELENDIG, ELENDIG, ELENDIG!!! KJØP ALDRI NOE FRA ODD MOLLY FØR DU VET HVA DU GJØR!!!

Ingen kommentar. Odd Molly fortjener så mange dårlige anmeldelser som det går an å gi dem for den elendige kundeservicen.
Og så alle de latterlige emojiene som de greier å sende til kunder som de vet er misfornøyde. Et lite utvalg av kreativiteten til Odd Molly:
🌸 ❤ 🌼 ⭐ 💕 ✨ 💞 vet ikke annet enn 😂😂😂 av dette tåpelige påfunnet.
Jeg ble tilbudt kr. 89,55 for å sy til en jakke som skredderen skulle ha mellom kr. 600,- og Kr. 800,- for å reparere. Odd Molly lovet å betale for skredderutgifter, men etter å ha holdt på siden den 11.08.2022 for i det hele tatt å få et svar fra dem, så stoler jeg IKKE på at de kommer til å betale en eneste krone for skredderen. DESSVERRE siden jeg gjerne ville beholde jakken jeg hadde bestilt.

Fremdeles ordre nummer 2737058 dersom Odd Molly vil komme med en kommentar???

27. august 2022

Jeg skulle ha lest her før jeg kjøpte…

Jeg skulle ha lest her før jeg kjøpte varene. De var ikke som beskrevet i det hele tatt,og etter 3 uker har jeg fortsatt ikke mottatt noe refusjon . Jeg ser også at jeg må betale mye for retur porto - ikke svarer de på mail heller - STYR UNNA !!

27. juli 2022

Hårreisende porto på sendinger fra nettbutikken, styr unna !!

Jeg oppdaget ikke før jeg tenkte å returnere at de tar dobbelt betalt for både å sende varen, 89 kroner, og jeg ble sjokkert over at de forlanger minimum 150 for returen også !! Jeg har handlet mye på nettet, men har aldri vært borti at man som kunde må betale på denne måten.
Det er greit å betale for enten forsendelse eller for returen, men det er helt forkastelig og elendig service å må betale begge deler !!!
Så om du ikke er helt sikker på at du vil ha plagget så anbefaler jeg å styre unna.
Jeg kjøpte plagget på salg, og det er ingen vits for meg å sende det tilbake, det blir for dyrt, og jeg har en sterk mistanke om at det er det som er hensikten med den drøye portoen på returen....
Så jeg skal få vasket plagget og finne frem symaskinen og håper på at det er mulig å få sydd det om. Forøvrig var kjolen av veldig dårlig og slamsete kvalitet som ikke henger på greip med prisen, når det blir sånn, kan man nesten handle på HM istedenfor...
Så for all del, styr unna denne gjengen, sier jeg bare.
Du får riktignok gratis porto om du bestiller for over 699, eller 700 som jeg bruker å si.
Men, uansett så bør de da pinadø opplyse om returkostnad når man bestiller varene !!!
Og du, om man bestiller flere varer så må du uansett betale retur for hver enkelt vare, selv om du sender de samlet...
Dette fordi du, som kunde, må betale for at dette firmaet skal håndtere returen..
Det er lenge siden jeg har vært borti en så elendig forretningsstrategi, og jeg føler meg grundig lurt som kunde ! Dette er virkelig under mål.😤

15. januar 2022

Generelt elendig fra A til Å

Laaang leveringstid. Elendig kvalitet på varen + misvisende salgsannonse (trodde jeg kjøpte skjørt med topp men viste seg kun å være skjørt) , returnert samme dag men det tok flere uker før varen ble registrert mottatt hos Odd Molly. Måtte betale for retur + purregebyr hos Klarna da Odd Molly aldri ordna opp.

10. september 2021

Skulle ønske jeg hadde lest her før jeg…

Skulle ønske jeg hadde lest her før jeg bestilte. Ingen problem så lenge du beholder varen men hvis du returnerer så er det ren svindel, påstår at de aldri har mottatt retur,som så mange andre her har opplevd. Du må også bli betale retur selv og i Norge koster det 380 kr med sporing, og 150 nkr om du velger uten, når pakken da blir borte så har du ingen rettigheter.
Mitt råd: IKKE KJØP NOE AV DEM😡🤬

10. mars 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (100 anmeldelser)