3,9

Bra

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

10/10 til Bikinimode

Veldig fornøyd med Bikinimode.☺️
Rask levering, super kundeservice og bra produktbeskrivelse til samtlige produkter. Anbefales!

16. april 2026

Umulig å få en returadresse om man…

Umulig å få en returadresse om man ønsker å returnere, det svarer de ikke på. Etter en stund får man svar om at det ikke er mulig å bytte badetøy noe som det ikke er informasjon om på nettsiden . De tilbyr en ny badedrakt men man får ikke levert den man ikke vil ha tilbake...bruk og kast system som er lite miljøvennlig...styr unna.

11. september 2025

God og rask service.

Jeg bestilte to bikinier. Den ene hadde for små truser. Jeg kontaktet Bikinimode og fikk rask respons. For å slippe betale retur-og tollavgift, sendte de et nytt sett i en større størrelse og jeg fikk beholde begge sett. Den andre bikinien fikk jeg byttet i en annen vare, mot å returnere bikinien når jeg kom til Sverige. Helt uten problemer. God og rask service.

15. september 2025

Stort tack för din fina recension! 💛
Vi blir verkligen glada att höra att allt gick smidigt med byten och storlekar, och att du uppskattade vår service.
Att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna är alltid vårt mål, och det gläder oss att vi kunde göra din upplevelse så enkel och trevlig som möjligt. 🌸

Vi ser fram emot att få inspirera dig med fler favoriter från Bikinimode i framtiden!

Jeg bestilte bikini i samme størrelse…

Jeg bestilte bikini i samme størrelse som jeg har fra før men den var var for liten. Jeg mailet til Bikinimote og fikk veldig god hjelp. De tilbød å sende meg ny bikini i en størrelse større uten ekstra omkostninger og jeg behøvde ikke å returnere den som var for liten. Takker for god service

21. juli 2025

Stort tack för din fina recension! 💛
Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både service och lösning, och att bytet gick smidigt.
Vi hoppas att din nya bikini sitter perfekt och ser fram emot att inspirera dig med fler favoriter från Bikinimode i framtiden. 🌸

Veldig fornøyd med varene jeg fikk

Veldig fornøyd med varene jeg fikk, men det lå feil str i pakningen på en badeshorts. Sendte mail og fikk raskt svar og de sender ny uten at jeg må returnere den andre. Veldig bra service for min del.

22. januar 2025

Tack snälla för din fina recension! 💛
Vi blir glada att höra att du är nöjd med både produkter och service, och att bytet gick smidigt. 🌸
Varmt välkommen tillbaka till Bikinimode!

Rask og god kundehåndtering

Jeg var uheldig å få feil ved vare; en kjole jeg kjøpte der beltespennen var sydd i feil vei. Da jeg tok kontakt med Bikinimode var de raske og høflige i tilbakemelding: Ny kjole er nå på vei, og jeg kunne beholde kjolen jeg først fikk. Jeg har bare godt å si om dem, og opplevde dem som seriøse aktører som tar kunden på alvor. Kan anbefales 😊😊

12. desember 2024

Tack för din feedback! 💕
Vi blir alltid glada när våra kunder känner sig väl omhändertagna.
Hoppas vi får inspirera dig igen snart!

Fantastisk bra kundeservice.

Fantastisk bra kundeservice.

9. august 2024

Tack snälla! 💛
Vi blir så glada att höra att du uppskattar vår kundservice. 🌸 Varmt välkommen tillbaka till Bikinimode!

Helt umulig å få kontakt med…

Helt umulig å få kontakt med kundeservice. Styr unna….

28. juni 2024

Svar fra Bikinimode

Vi vill förtydliga att vi alltid svarar på kundförfrågningar och hjälper kunder som kontaktar oss via e-post eller vårt kontaktformulär. Vi har tyvärr inte mottagit någon tidigare kontakt från dig, vilket kan ha skapat missförstånd.

Vi uppmuntrar dig att kontakta oss direkt igen, så att vi snabbt kan hjälpa dig med ditt ärende. 🌸

Veldig fornøyd med badedrakten Luxe Horizon Swimsuit!

Bestilte en Luxe Horizon Swimsuit som jeg er kjempefornøyd med. Satt som den skulle, bra kvalitet!

7. juni 2024

Tack snälla för din fina recension! 💛
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både passform och kvalitet på Luxe Horizon Swimsuit. 🌸
Varmt välkommen tillbaka till Bikinimode!

Scam!

Jeg bestillte en kjole og en jumpsuite, begge i størrelse M. Det var ingen merkelapp på klærne, kjolen var kjempe stor i størrelsen og den andre kjempe liten. Det var ikke samme materiale, passform eller farge på klærne jeg bestillte. Var også masse løse tråder på kjolen. Ser med en gang at dette er billige «look alike» av bildene dem viser på nettsiden…dårligste kjøpet jeg har gjort noen sinne. Er super vanskelig å få byttet det/returnert varen. Med det samme du har åpnet pakken får du heller ikke byttet den…Scam

4. juni 2024

Svar fra Bikinimode

Vi är ledsna att höra att du upplevde problem med din beställning. 💛
Vi vill förtydliga att alla våra produkter är noggrant utvalda och kontrollerade för kvalitet, material och passform. Vi rekommenderar alltid att kunder mäter sig innan köp, eftersom storlekar kan skilja sig mellan modeller, vilket är vanligt hos alla varumärken.

Vi erbjuder retur och byte för oanvända produkter i originalförpackning, och vi uppmuntrar alltid kunder att kontakta oss direkt om något inte stämmer, så att vi snabbt kan hitta en lösning. 🌸

Vis anmeldelser på alle språk. (63 anmeldelser)