Køber en ny barnevogn fra odder gennem BabySam. Ender med en 14.000 med alt. Efter 6 mdr begynder malingen af skalle af flere steder under liften. Vi kører den til reklamation da vi forventer det... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har aldrig været så skuffet over et køb som over vores Odder Evoke-barnevogn, som vi købte i november 2025. Jeg er virkelig ked af, at vi brugte så mange penge på den. Faktisk end... Vis mer
Odder VIDA er på ingen måde pengene værd. Efter 14 dage sad alle hjul løs og forhjulene låste ikke fast og låsen virkede ikke. Efter 4 mdr sad hjulene løse igen og styret var blevet meget løs. Nu er d... Vis mer
Selskapet har svart
Odder Vida, købt i juli 2022. Taget i brug oktober 2022. Baghjulene falder… palen i låsen blev skiftet for 3 uger siden. Falder nu af igen. Vi har også fået skiftet bagaksel for 6 måneder s... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Odder barnevogne Det hele starter med tryghed! Verden udenfor ændrer sig hele tiden. Men lige der, inde i barnevognen, er der trygt og godt. Du kan nok ikke huske det, men du kan måske huske følelsen. 100 år med Odder Odder barnevognen har været en stor del af det danske gadebillede, siden Roland Petry byggede den første Oddervogn til sin søn i 1925. En blev til mange, og Oddervognen flyttede ind i parcelhuskvarterer, på villaveje og i institutioner. Den blev billedet på den danske barnevognskultur. Og de små sover stadig i barnevogn året rundt – i regn og rusk, i sne og slud. Trygt at sove ude Odder Barnevognsfabrik blev grundlagt med en vision om at skabe den bedste barnevogn til nybagte forældre, og det mål har aldrig ændret sig. Fra de første barnevogne bygget i et baglokale til de moderne vogne, der fremstilles i dag, har fokus altid været på kvalitet, sikkerhed og design. Selv i det uforudsigelige danske klima føles det trygt at lade sit barn sove ude i en Odder-barnevogn. Med stolthed viderefører Odder Barnevognsfabrik denne tradition, for nogle behov ændrer sig aldrig – Som det behov en forælder har for at give sit barn en god start på livet. – behovet for at give trygheden videre
Kontaktopplysninger
Ballevej 7, 8300, Odder, Danmark
- indkoeb@babysam.dk
- oddervognen.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super kvalitet og god barnevogn
Købte en Oddervogn, North modellen, i januar 2017 og den er bare rigtig god. Kvaliteten er robust, super kørekomfort (både for mig og min noget lavere kone, hehe). Er virkelig fan af lygten i kalechen.
Valgte en sort melange på sort stel og med SLE hjul - flot og tidløs.
Vi havde en Emmaljunga til vores første barn, men kan virkelig mærke forskel i kvalitet og materialer i vores nye Oddervogn. Som BabySam fortalte i butikken, er Odder bare den bedste kvalitet af alle vogne på markedet.
Anbefaler Odder til alle vores venner :)
Køb ikke et Odder produkt!
Jeg købte en Odder North barnevogn til 10.000 kr d. 12/10-16 i Babysam Odense M og den er stort set ikke blevet brugt. Den står i et aflåst skur og er max blevet pakket sammen i bil 5 gange.
Vi opdager start januar 17 at der er en flænge i stoffet på kanten og afleverer den til babysams reparatør, der fortæller at det er set før og han derfor vil sende den til Odder, da andre med ligende fejl, har fået en ny kasse pga det.
Vi får jeg så af vide at det er en selvforskyldt skade og sagen derfor er afvist!!
Den står som NY og dér hvor skaden er sket, der hænger vores Odder regnslag og dækker for. Hvilket det har gjort siden vi købte vognen, så vi ikke har haft mulighed for at se om der fra start har været en flænge eller noget som skulle antyde at der på et tidpunkt ville opstå.
Jeg forventer en god kvalitet, når man køber en vogn til så mange penge og ligenu vil jeg ikke anbefale andre at købe deres vogn eller selv i fremtiden købe en ny til vores næste!

Svar fra Oddervognen
Odder er ikke det kvalitetsprodukt, de slår sig op på
Ved brug af barnevognen til mit andet barn har jeg været nødsaget til at skifte alle fire hjul fordi egerne falder ud. Jeg har henvendt mig til Odder, da jeg ikke mener, det kan være rimeligt, at en barnevogn til den pris skal have skiftet ALLE fire hjul. De siger, det skyldes manglende vedligeholdelse ( at egerne jævnligt skal efterspændes) og henviser til brugervejledningen. Det står ganske rigtigt også i den brugervejledning, der findes på nettet, men i den brugervejledning, jeg fik med, da jeg købte vognen, står der intet. Jeg er derfor skuffet over, at Odder ikke tager ansvar, når jeg har behandlet vognen efter de foreskrifter, jeg har fået oplyst, og det viser sig ikke at være tilstrækkeligt.

Svar fra Oddervognen
Jeg elsker vores barnevogn
Jeg elsker simpelthen vores barnevogn fra Odder, købt i august 2015. Det eneste problem, vi har haft med vognen, har været lynlåsen i forlæderet, hvilket har resulteret i et HELT nyt forlæderx2 - og seneste fik vi den nye nye lynlås i som der bruges i de nye vogne..
I stykker gang på gang
Her er min mail til Odder 👇🏻
Har siden haft overlædderet inde til tjek da lynlåsen var begyndt at gå i stykker i tænderne og fået et helt nyt tilbage efter 2 uger (succes), men kommer der det mindste igen inden for kort til bliver jeg nødt til at gå til Forbrugerstyrelsen. Da jeg er så skuffet over kvaliteten og havde valgt netop denne vogn pga. den høje kvalitet de står inde for og at jeg regnede med at den uden problemer kunne holde til 2-3 børn (har kun holdt til 1).
Hej OdderVognen,
Skriver fordi jeg har haft nogle ret træls oplevelser med vores Odder zip vogn købt i september 2012.
3 gange har den været sendt ind til reparation. Først syninger der gik op, låse til stellet der skallede af og rustede, lynlåse der gik i stykker, filtbunden der flossede og gik helt i stykker, samt tilsidst selve skruen der holder stellet sammen i krydset i den ene side knækkede en lørdag eftermiddag og barnevognen hældte til den ene side og trak helt skæv.
Dette er til trods for helt fornuftig brug, flyttes mandag og fredag og ellers står den stille i dagpleje eller hjemme. Begge steder indendørs.
Brugt til et barn og satsede da på at den kunne holde til 2-3 stykker minimum, når man investerede i sådan en dyr vogn?
Men er kommet lidt i tvivl, kan det passe at den ikke holder bedre?
Babysam Herning har dog været gode til at hjælp og har ikke haft nogen udgifter, men det er stadigvæk træls at fragte vognen frem og tilbage, samt undvære den i perioder.
Synes ellers vognen er lækkert design og har været glad for zip funktionen, men 10.000 kr synes jeg måske ikke den har været værd.
Kh. Ditte, mor til Kaja og gravid igen med nr. 2 og bange for at vognen ikke klarer 2 børn.
Dårlig erfaring med dyr barnevogn fra Odder
Købte for 4 år siden den dyreste barnevogn fra Odder
siden har vi haft adskillige problemer med vognen:
1. Ventilerne i hjulene falder helt ind i fælgene, det har de gjort fra ny af.
2. Dækkene mister luft, det har de også gjort fra ny af.
3. et stykke fjeder knækket under vognen
4. stoffet på vognen er kraftigt falmet, vores venners vogn som er identisk 2 år ældre og også står udenfor en del er ikke falmet??
5. vi har nu fået stjålet det lille dækken der er over vognen (der hvor banet ligger), vi taler her om et stykke stof på 50 x 60 cm som i følge BabySam koster mellem 1000 og 1400kr afhængig af model!! om det nye dækken falmer lige så meget som sleve vognen vides ikke...
Virkeligt skuffende at man køber en vogn som man forventer er af ypperste kvalitet og man så efterfølgende oplever en stribe problemer, det virker jo nærmest som om at Odder er begyndt at source materialer i Fjernøsten uden at have nogen som helst styr på kvalitet/test osv.
Claus Johnsen
Overraskende / Chokerende Ringe.
Vi gik jo med glæde ind og ville købe noget godt til den lille ny som ankom her i Januar, så det endte med en Oddervogn, Odder ZIP med et X-dream stel i pulverlakeret hvid. en forholdsvis dyr sag, med alle optioner..
MEN så er man jo 100% sikker på at det er i orden. (troede jeg)
første gang vi skal ud og rejse en tur med den, på påske ferie, hvor den ellers bare har stået samlet, så knækker det ene plastbeslag som holder selve toppen.. er lidt chokeret, men tænker, det var nok en produktions fejl, vi må så køre 80km for service på vognen i ferien, men får god hjælp i Aalborg butikken, som heldigvis har fuld service hele ugen, så vi kan få glæde af ferien. (kostede kun 2 dage uden vogn, men det er baby´er sjovt nok ikke altid så forstående overfor)
Tænker ikke mere om det, næste gang vi så skal afsted, denne gang på sommerferie (og nej vognen bliver ikke pakket ned ellers) så knækker samme beslag IGEN. det er en fuldstændig tom vogn, som bliver ROLIGT taget fra hinanden uden nogen form for belastning, og vi står igen i samme situation, endnu en ferie, hvor vi ikke har en barne vogn, denne gang bliver service delen dog i Vejle.
først tager vi fat i Odder, for at forklare dem om vores underlige problemstilling, hvor svaret er vi nok bare MISBRUGER vognen, så det er os. vi tager så ned i selve BABYSAM hvor sælger lige skal vise hvor holdbare de egentligt er, og hun når bare lige at røre beslaget i den anden side, hvorefter det også knækker. så hun tager fat i Odder.
Det skal siges vognen står i PERFEKT stand, og det siger hun også, så efter lidt overtalen, så sender de vores vogn og top til Odder, som erklærer den HELT OK og de laver den , og vi får den tilbage, med en ordre om at de skal vise os hvordan man pakker en vogn (på det tidspunkt føler jeg mig reelt lidt til grin).. eftersom jeg også under garanti sagen viste hvordan jeg tog vognen fra hinanden. (nu er jeg meget forsigtig og lidt pedantisk af natur, så når man selv de par gange den har været pakket, har stået og brugt 10 minutter på at sikre man ikke belaster disse beslag, og det derefter kaldes misbrug)
de smider så "heldigvis" vores gamle stel ud under forsendelse, og vi får et nyt som vi nu har, og nu tror jeg lidt på det, vognen bliver samlet og jeg har ikke rørt den siden (vi kigger på plastbeslaget og det er 100% intakt), konen har trillet rundt med en 7.7kg tung baby, stille og roligt, og jeg tør ikke pakke den vogn sammen (som er købt for dyre penge for at den var KOMPAKT)...
og nu kommer jeg hjem fra arbejde, og hun viser mig at beslaget har en revne, og ENDNU engang er ved at gå i stykker, hun viser mig derudover hvordan selve kassen er skæv (den var OGSÅ med til odder) og det virker egentligt korrekt, at det kan have noget at gøre med disse beslags problemer. (vognen har nok trillet 20-30km siden, på flad vej, og ellers bare kørt ud på altanen når han skal sove)
Jeg står nu igen og FRYGTER kontakten med ODDER, for gider ikke det her rod, jeg har en Barnevogn til 13.000kr jeg mest af alt har lyst til at smide i søen, og gå ned og købe en ny Stork i en konkurrende kæde, men står også med utallige erfaringer fra kvinder fra min kones mødregruppe som har odder vogne der ALDRIG går i stykker, men de efter denne sag har også afbestilt oddervarer, simpelthen fordi man er chokeret over sagen..
Kunne jeg få mine penge tilbage, så havde jeg gjort det, eller et tilbagekøb. problemet er så bare, at "nye barnevogne" jo ikke står klar med det samme, der er jo leveringstid.
Hvor fedt er det lige at jeg nu har 2 af mine få ferier ødelagt pga. en defekt barnevogn, og derudover skal høre på at ligegyldigt sladder fra selve odder..
Jeg har personligt fået nok, nu tager vi igen i morgen, og TRILLER vognen ned i BABYSAM i denne semidefekte tilstand, for jeg tør seriøst ikke pakke den i bilen, og så må vi se hvad løsningen bliver.. og jeg kan ikke bruge "DET GÅR JO ALDRIG I STYKKER" kommentaren igen, Vognen er som stadig 100% ny uden mærker eller håndtering, så jeg er bare chokeret... og seriøst, hvis en 7.7kg passiv baby kan gøre det her, hvad f***** skal jeg så gøre når han bliver lidt større.
Så jeg kan ikke andet anbefale alle andre end Odder.
vi har garanteret bare været uheldig, at der er en design fejl i vores top, som reelt skaber alle disse problemer, og at 99% af kunderne oplever stabile vogne, men vi står bare tilbage med en enorm dårlig oplevelse, og med en følelse af at "VI" skal tage ansvaret for deres elendige service virksomhed..
Derudover at må køre knægten rundt i vores CYBEX bilsæde + klapvogn, når vi er ude, fordi vi reelt ikke tør bruge denne "billige" vogn.
Det viser jo bare at "prisen" ikke altid er alt.
og så håber jeg ikke jeg hører den kommentar i morgen igen, at man jo bare må købe en STØRRE Bil, ja det er kun en KIA C´eed men det er da trodsalt 400liters baggagerum kontra de få liter i en VW UP de er så stolte af den kan være i..
+ jeg har ALDRIG andet i baggagerummet end den odder..
for mig er det derfor 1 Stjerne og en advarsel, jeg er sikker på at havde beslaget ikke gået i stykker, og var vi ikke blevet behandlet på den måde, så havde vognen fået 5, eller ja man oplever mangler i forhold til emaljunga, den virker lidt gammeldags selve vognen, men den løser opgaven, og kører fantastisk, og ser godt ud.
Hjul af meget ringe kvalitet - Eva hjul
Jeg synes, at det er meget underligt at et godt gedigent jysk firma synes, det er ok at levere sådan et ringe produkt. Når man køber noget i den prisklasse, så forventer man selvfølgelig, at det holder meget længere end 3 år! Ikke desto mindre, så er der knækket eger på hele tre af mine hjul. Og det er åbenbart ikke usædvanligt ifølge servicemanden hos Babysam, der sagde, at efter de tre første år, så begyndte det at ske! Kun 1 år efter garantiens udløb!!! Det kan da ikke være rigtigt, at det kun kan holde, hvis man pudser og smører det hele tiden. Det er jo et produkt, der bør kunne holde til vind og vejr, da der ikke er megen fidus ved at gå tur med baby indendøre! Hvorfor producerer man ikke hjul og stel i noget rustfrit materiale? Og da især hjul, der på ingen måde kan undgå at blive udsat for fugt og skidt i nogen grad. Og så koster det lige 1.000,- at få skiftet hjulene ud...på en i forvejen monster dyr barnevogn. Jeg er skuffet! 😳
Absolut det dyreste og ringeste køretøj
Vi købte vores odder barnevogn som værende drømmevognende i 2012 på messe i Kbh. Den kom ikke i brug alligevel.. Men det gjorde den så oktober 2014.
Vi har siden da skiftet stellet flere gange.. Skiftet hjul.. Kalechen er gået i stykker og overlæderet..
Den bliver passet og plejet efter alle odders forskrifter og den bliver ikke brugt meget da vi opholder os en del på sygehus.. Den står indenfor tørt og bliver tørret af efter hver tur..
Plus man kan møde i babysam EN dag om ugen hvis den skal repareres og man skal skabe sig åndssvag for dette..
Tænkt odder vil ligge navn til sådan en vogn! Skuffende dyr og træls..
Vi overvejer nu 6 mdr efter den er i brug og sælge den og købe en anden barnevogn..
Magen til elendig service og skuffende vogn skal man lede længe efter..
Hjulene punkterer for et godt ord.
Som udgangspunkt er vi rigtig glade for vores barnevogn. Vi prioriterede en med letvægterstel, altså x-dream, da det ofte er mig der skal skille og samle vognen. Det fungerer rigtig godt og er mener nemt at gå til.
Men altså 4 punkteringer på en måned er ikke hvad vi forventede. Når min mand lapper hullet han han se at rigtig mande småsten er gået igennem dækket, så vi forventer desværre flere punkteringer.
En så dyr vogn buede leveres med bedre dæk.
Ikke alle pengene værd
De fleste man høre om har været super glade for deres Odder Zip barnevogn fra Oddervognen.dk, men vi har en lidt anden historie.
Vi har måtte købe nye hjul 8 gange, da de simpelthen går i stykker. Først viser der sig en rustplet, og så går egerne fra én efter én (jeg skal ud og købe nye igen, igen). Vi har muligvis læsset vores barnevogn lidt hårdt (vi har ikke bil), men modsat gør mange af vores venner det samme - uden at deres barnevogne går istykker.
Da hvert hjul koster 250 kr. har vi således brugt cirka 2.000 kr. på ekstrahjul. Her forventede vi måske lidt mere kvalitet af en barnevogn til cirka 6.000 kr...
Så Odder Zip er sikkert fin, hvis man ikke læsser den for meget og lader den stå inde i et varmt rum. Men det er bare ikke sådan vores virkelighed er. Så hvis vi skulle købe en barnevogn igen - ville det ikke være en Odder eller en Odder Zip.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.