Heel begripvol en mee denkend.Goede kwaliteit en service! Al jaren zeer prettige ervaring met Oculista!
Se hva andre synes
Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Vis mer
Selskapet har svart
Internet pagina is fijn en gebruikers vriendelijk. Snelle service en bestelling was de volgende dag al binnen. Was zeker blij verrast. Er was helaas bij 1 paar lenzen een zichtbaar kleur verschil... Vis mer
Great service, fast delivery, quality products . I purchased few months back Solotica hidrocor Mel and Ice 12 months - happy with both , you can wear them daily or not , they are soft , comfortable an... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Oculista - since 2016
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Kontaktopplysninger
Nederland
- oculista.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede Webshop
Vond alleen de lenzen een beetje onrealistisch uitzien. Op instagram zag het er mooier uit (solotica avela). De service van Oculista is wel goed. Communicatie is goed. Bestel er misschien nog een keer, dit keer probeer ik een ander kleurtje of merk misschien.
Ze reageren snel terug via instagram!
Lekkere Quartzo lenzen met vier…
Lekkere Quartzo lenzen met vier verschillende kleuren: bruin,groen,blauw en grijs .
Tevreden
Je bestelling wordt super snel geleverd. Als je vragen hebt word je netjes en snel beantwoord en de lenzen zijn super mooi! Super tevreden dus !
This is the fourth time ordering…
This is the fourth time ordering contact lenses at oculista.nl ! They are truly amazing! I always get complimented about how natural the contact lenses look. Highly recommend this site..
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring. Alles verliep netjes. Ze houden je keurig op de hoogte van de gebeurtenis.
Antwoord op al mijn vragen
Antwoord op al mijn vragen, mooie lenzen !
Ik vind solotica lenzen het beste
Ik vind solotica lenzen het beste. Beste service hebben jullie
Heel snel en goed behandeld
Amazing store
I Solotica contacts here twice. They arrive so quickly and are the best lenses I’ve ever bought. I swear by them 🖤
Enorm teleurgesteld
Enorm teleurgesteld! Veel geld uitgegeven voor iets wat helemaal niet klopt Met de bestselling die ik heb geplaats. Orangje achtige lenzen no thank you never again

Svar fra Oculista - since 2016
solotica hidrocor
solotica hidrocor , is niet wat ik had verwacht. Kleur is wel heel mooi maar ziet heel fake eruit zelfs op foto’s is het heel slecht .. ook om ze langer dan 1 uur te dragen is het niet fijn .

Svar fra Oculista - since 2016
Super tevreden
Ik ben super tevreden met mijn lenzen. Ik ben bruin getint en de groene lenzen die ik had genomen passen er perfect bij. Zeker een aanrader!
Super mooie lenzen van solotica en een…
Super mooie lenzen van solotica en een vlotte levering van oculista zoals altijd! Top!
Great products
Een bestelling gedaan en binnen een…
Een bestelling gedaan en binnen een paar dagen ontvangen heel fijn.”!
LOVE IT
GEWELDIGE SERVICE EN GEWELDIGE LENZEN
Solotica COPACABANA zijn echt aan te raden!
LOVE
LOVE
LOVE IT !!!
Aanrader! Gewoon doen!
Super blij met mijn Solotica lenzen! Ik had van tevoren echt ZO VEEL e-mails gestuurd met vragen welke kleur en merk het beste bij mij zou passen. Hun expertise was zeker te merken want ik kreeg altijd eerlijke en uitgebreide antwoorden terug, wat erg hulpzaam was. Er was wel wat fout gegaan bij de afhaal maar dat hadden ze bij Oculista weer helemaal goed gemaakt door super snel en gratis te verzenden. Dus fantastische klantenservice en bovendien ook hele goede kwaliteit realistische lenzen waarbij mensen altijd denken dat ze echt zijn! :)
Slechte klantenservice
Slechtste klantenservice ooit! Beschadigde lenzen ontvangen, en het enige wat ze mij bieden zijn wat tips hoe je lenzen dient te gebruiken en 30% korting op een nieuwe paar. Geweldig. Not!
Update: geen directe klant? Ik heb toch echt contact met jullie gehad Oculista? Jullie zijn toch echt degene die met een oplossing moeten komen voor mijn probleem of is dat ineens bol.com zijn probleem?
Top service
Top service, vriendelijk geholpen en reageren snel.
Proberen je ook daadwerkelijk te helpen.
Dankzij Oculista, de lenzen die ik wilde kunnen bestellen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.