Oculista - since 2016 Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Internet pagina is fijn en gebruikers vriendelijk. Snelle service en bestelling was de volgende dag al binnen. Was zeker blij verrast. Er was helaas bij 1 paar lenzen een zichtbaar kleur verschil... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Great service, fast delivery, quality products . I purchased few months back Solotica hidrocor Mel and Ice 12 months - happy with both , you can wear them daily or not , they are soft , comfortable an... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Velværesenter

Om Oculista - since 2016

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Oculista Color Lenses is a young company based in Rotterdam and proudly experienced since 2016, which provides the market with natural and qualitative colored contact lenses. Oculista Color Lenses maintains the highest standards and strives to lead the market as the official distributor of premium brands of colored contact lenses in the industry, such as Solotica, Bella and Adore. With its innovative online advicing tool, Oculista Color Lenses becomes highly successful in successfully helping customers with personal advice.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Aanrader! Kopen bij Oculista

Ze zijn heeel klantvriendelijk! Oculista is dus zeker een aanrader! Na het bestellen ervaarde ik een klein probleempje met mijn lenzen. Contact genomen met het Oculista Team en het probleem was met open armen ontvangen! Ze hebben mij erg goed geholpen met een top service geleverd. Heel erg blij mee dus! Niet te vergeten, ze hebben een breed assortiment!!!!

7. desember 2019
Vurdert til 2 av 5 stjerner

don’t buy the oculista line, stick to solotica

I bought the olive (from the oculista line) contacts because I didn’t want to spend another €70 for contacts. But they are SO UNNATURAL. You clearly see that I am wearing contacts. I would suggest you spend your money on regular solotica contacts. It’s literally wasting your money.

7. desember 2019

Dear Atena

How unfortunate to hear that the Olive lenses did not meet your expectations. The Freedom line differs completely from the Solotica lenses. Due to that reason the two can not be compared. We are a distributor of Solotica lenses for the past six years and would like to advise you personally on your next pair of lenses.

We would love to hear from you,

With kind and warm regards,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De lenzen zijn prachtig

De lenzen zijn prachtig, alleen na 2 dagen is een lens dubbelgevouwen, en dit was niet meer te herstellen.
Heel erg jammer!
Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt met de solotica kleurlenzen.

1. desember 2019

Beste Rashida,

We vinden het heel vervelend dat je lens is dubbelgevouwen. Helaas heeft dit te maken met het gebruik en niet heel veel met de lens zelf . We adviseren je de lens zeer voorzichtig in lenzenvloeistof terug te vouwen met behulp van een lenspincet. Voor al onze adviezen rondom het gebruik van kleurlenzen nodigen we je uit op onze website. Omdat we de situatie toch erg jammer vinden willen we je een kortingscode aanbieden op je eerstvolgende aankoop. We horen het graag van je indien je hier gebruik van zou willen maken.

Top bedrijf +10

Gister avond heb ik de kleurlenzen Zonder sterkte opgestuurd gekregen zodat ik ze vandaag thuis geleverd krijg heb netjes ook de track & trace code ontvangen
( het duurt geen 1 werkdag) "ze reageren veel sneller "
Er zitten maar heel weinig ontevreden reviews bij waarvan je in het begin tog wel een beetje schrikt maar dat hoeft absoluut niet zoals ik dat had omdat ik er pas bekend ben dit is mijn eerste ervaring met het bedrijf oculista
En ik kan jullie duidelijk aangeven dat het een top bedrijf is!! als klant wordt je er perfect bij geholpen en netjes te woord gestaan ze verhelpen je probleem per direct ik heb de lenzen vandaag binnen gekregen de kleurlenzen hebben een heel mooi look ik heb al lichte kleur ogen van zelf de kleur die Ik heb besteld is Solotica Topazio Hidrocor 12 mnd.
Als bij donkere & lichte ogen vind ik zelf dat oculista een echte aanrader ik heb andere mensen ook verteld over mijn ervaring met het bedrijf oculista jullie kunnen al het andere merk kleurlenzen vergeten die jullie tot nu toe geprobeerd hebben want deze zijn heel gemakelijk te dragen je voelt ze niet eens zitten ( niet twijfelen zeker bestellen! )

21. november 2019

Opgelicht en zeer klantonvriendelijk

Zeer slechte service en heel klantonvriendelijk. Ik heb lenzen besteld bij hen. Toen ze eenmaal binnen kwamen, had ik er nog niet de behoefte aan om ze in te doen omdat ik er vanuit ging dat ze niks mankeren. Een week later besloot ik ze pas te openen en in te doen. Ik kon er letterlijk niks mee zien. Mijn zicht werd heel wazig. Ik mailde ze hiermee waarop ik vervolgens een mailtje kreeg met tips, waar ik het probleem er misschien mee kon verhelpen. Zo gezegd zo gedaan. Niets hielp en ik mailde ze weer. Ik wilde graag een restitutie ontvangen, waarop zij telkens terugvielen op; je bent laat met aangeven dit moest binnen 5 dagen gebeuren na ontvangst.
Al met al het waren geen goedkope lenzen. Ik heb letterlijk mijn geld weggegooid. Of althans beter gezegd; ik ben opgelicht.

20. november 2019

Beste Nawal,

Jammer om te vernemen dat je het gevoel hebt opgelicht te zijn door ons. We hebben in ons contact meerdere keren uitgelicht waarom we je verzoek niet kunnen tegemoet komen. Helaas zijn kleurlenzen een hygiënisch en gevoelig product die bij de kleinste handeling beschadigd kunnen raken. Om deze reden hanteren wij een retour/klachttermijn van vijf werkdagen. In jou geval was dit termijn ruim versteken. We willen in alle gevallen onze klanten tegemoet komen echter verwachten we van beide partijen de nodige input om een passende en eerlijke oplossing te bieden. Om het overzichtelijker te maken en dergelijke misverstanden te voorkomen kun je onze retourvoorwaaden teruglezen op onze website.

Team Oculista.

The service is great

The service is great! Lenses arrived next day as expected. I've contacted the company for details about the delivery and they where very helpful and quick.
The delivery package is very elegant and I really recommend shopping in here!

1. november 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top top top had ik al gezegd top!

Super snelle levering! Kwalitatief zijn de lenzen top. Ik draag de solotica monthly, de kleuren esmeralda en mel. Als make up artist is het te gek om snel een mooie look te zetten.

And for our guys...play have fun and change up that look!

30. oktober 2019

Erg tevreden over de service én de Solotica Quartzo lenzen

Ik ben een nieuwe klant en voor mij is het fenomeen kleurlenzen ook nieuw. Hier en daar had ik wat vragen en het team van Oculista was zeer vriendelijk en bereid me persoonlijk te adviseren. Erg fijn.

Nadat ik een bestelling heb geplaatst, kwam deze op tijd binnen.
Helaas werkte de track&trace code niet vanwege storing bij de post, maar ook daarin was de communicatie met Oculista snel, vriendelijk en correct.

Ik ben heel erg tevreden over de service en de kleurlenzen Solotica Quartzo zijn waanzinnig! Je voelt de lenzen eigenlijk niet eens zitten en dat is voor mij aangenaam, aangezien ik nooit lenzen op sterkte draag.
Ik zal zeker nog eens bestellen. Absolute aanrader.

29. oktober 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn Hidrocor Quartzo lenzen.

Ik kreeg mijn lenzen binnen op een zaterdag, gelukkig. Ik ze staan geweldig en ik weet zeker dat ik hier nog een keer ga bestellen. Ik ben zeer tevreden met alles. Misschien alleen voor een paar euro meer een flesje lenzen vloeistof erbij doen? Voor de rest ben ik enorm blij! Bedankt Oculista

27. oktober 2019
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb een pre-order bestelling op…

Ik heb een pre-order bestelling op 1-6-2019 geplaatst met een verzekerd pakket. Nergens kan ik een track and trace code terug vinden. Verder kreeg ik nadat ik mijn bestelling had afgerond een bevestigingsmail waarin stond dat mijn pakket binnen 2 weken zou afgeleverd zijn.. niet dus. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de live chat die ze aanbieden op de website zelf, hier krijg ik geen antwoord. Ook wordt er niet gereageerd op de emailtjes die ik stuur.

Beetje jammer dit.

15. juni 2019

Beste,

Onze excuses voor de vertraagde reactie. Wij hebben de afgelopen dagen helaas te kampen gehad met een technische storing. Een deel van onze mails en chatberichten, komen vertraagd en andere komen helemaal niet binnen. Om deze reden hebben we helaas niet eerder op je bericht kunnen reageren.

De pre-order bestelling geldt enkel voor lenzen op sterkte en betekent niet dat je lenzen binnen 2 weken zijn geleverd vanaf besteldatum, maar binnen 2-3 weken vanaf sluitingsdatum van de pre-order periode. Mogelijk is dit niet duidelijk vermeld op onze website. We zullen hier naar kijken. Een track en track code ontvangt de klant wanneer de lenzen onderweg zijn naar jou, dus niet op het moment van bestelling maar vanaf verzending en na aflevering bij PostNL. Een pre-order wordt dus niet dezelfde dag verstuurd, omdat wij het niet op voorraad hebben en het een pre-order is.

Zoals in onderling mailcontact ook is besproken, zal de levertijd voor jou order langer duren dan verwacht. Om deze reden hebben we je bestelling dan ook moeten annuleren. Het aankoopbedrag zullen we binnen een aantal werkdagen terugstorten. Wij kunnen namelijk de beloofde levertijd niet halen, waardoor we de voorkeur hebben om het aankoopbedrag aan je terug te storten.

Vreselijk

Vreselijk! Oplichterij! Heb 2 lenzen besteld kreeg ze 3 dagen later binnen en het zijn GEEN echte solotica lenzen vrolijk! Ik ben opgelicht! En nergens een nummer om ze te contacteren!

12. juni 2019

Beste Sara,

Jammer om te vernemen, dat je onder de veronderstelling bent dat we je proberen op te lichten. We zijn een gerenommeerd en transparante webshop, die enkel officiële producten importeert en aanbiedt. Wij staan voor een lange termijn met de klant en stellen tevredenheid boven alles. De Solotica kleurlenzen die we verkopen kopen direct van Solotica vandaan. We zijn daarom erg benieuwd naar de redenen waarom je denkt opgelicht te zijn. Mogelijk heb je eerder Solotica lenzen gebruikt, waarbij het waarschijnlijk gaat om een oudere 'opacity' (versie).

In je review geef je aan dat je je lenzen pas 3 dagen later hebt ontvangen. De reden hiervan is het feit je op zondag besteld hebt, het maandag 2e Pinksterdag was. Je bestelling is daardoor dinsdag door ons verwerkt en woensdag bij je geleverd. De aangeboden verzendmethode 'Pakket verzekerd' is daarbij volledig vergoedt door Oculista.

Het klopt dat we inderdaad niet telefonisch te bereiken zijn, echter zijn we via 4 andere kanalen 24/7 te contacteren. Daarbij garanderen we een reactie binnen 24 uur.

We vernemen graag van je.

echte aanrader

Ben super tevreden met bezorgen en kwaliteit al zeker 3 jaar vaste klant. Na belgie is letterlijk volgende dag in huis. Het kleur is gewoon niet te zien dat het lenzen zijn m. Echte aanrader niet denken maar doen zou ik zeggen zo ben ik terecht gekomen bij oculista en nooit meer wat anders gebruikt!!!

3. juni 2019

Weggegooid geld!!!

Heel ontevreden met de kleur lenzen die Oculista verkoopt, lijken qua kleur en vooral kwaliteit totaal niet op 'dezelfde' lenzen die ik 1.5 jaar geleden heb besteld via de Solotica site uit de UK. Deze ogen hardstikke onnatuurlijk en de opening middenin de lens is veel te groot waardoor het je eigen oogkleur niet dekt. Dit was voorheen niet zo. Verklaring van Oculista is dat de kleur (opacity) van Solitica lenzen veranderd met de tijd. Dit is helaas nergens vermeld. Dat Oculista natuurlijke lenzen verkoopt, is niet waar. Enigste pluspunt is dat Oculista wel snel reageert op berichten en een korting biedt op andere lenzen uit hun assortiment. Dure grap en weggegooid geld.

25. april 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oculista staat altijd voor je klaar!

Nou Ik had dus voor de zoveelste keer een paar Solotica lenzen besteld want dezen lenzen zijn zo ontzettend comfortabel dat ik soms ga slapen en dan mijn bed uit moet omdat ik realiseer dat ik de lenzen nog steeds in heb. Ik had zelf blauwe ogen maar door een ongelukje kreeg een van mijn blauwe ogen een groen tintje, Ik schaamde mij hier in het begin echt voor en moest hier echt mee leren omgaan. Toen heb ik besloten mijn eerste paar Solotica lenzen te kopen, en wel de Hidrocor Grafite (Blauw) en sins dien heb ik ook de Hidrocor Mel, Avela, Ice,Rio Buizio, en Ambar. Nu wilde ik graag de Rio Ipanema gaan proberen maar omdat ik momenteel in België woon en werk moest ik ze naar België laten komen. Dit ging niet helemaal vloeiend met Postnl België, maar Oculista heeft mij geweldig goed geholpen en heel snel gereageerd voor de beste oplossing en nu Komen ze morgen aan!! Ik ben ontzettend tevreden met de klantenservice van Oculista. Ze helpen je met het kiezen voor de beste kleur en ze reageren ook nog eens heel snel! Zeker mijn favorieten bestelpunt voor mijn kleur lenzen!!

10. april 2019
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zeer tevreden over de lenzen

Zeer tevreden over de lenzen, ze zien er niet alleen super natuurlijk uit maar de service van Oculista is echt top! Je merkt dat ze erg klantgericht zijn en je zo goed mogelijk willen helpen met het uitkiezen van je lenzen. De lenzen zijn heel comfortabel en je voelt niet dat je ze draagt.

1. februar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv