Oakland Møbler Anmeldelser

1 295

2,2

Har bestilt to ganger herfra nå i august. Rask levering, men begge bestillingene hadde feil. Den ene manglet en del som gjør at vi ikke kan montere vegg på pergola vi har bestilt hos de. Den andre lev... Vis mer

Leveringsdato ble utsatt og utsatt uten at jeg fikk beskjed (måtte inn å sjekke på nettsiden). Når jeg ringte var kundeservice stengt på tlf pga for stor pågang. På mail tok det lang til å få... Vis mer

Først tok det flere måneder å få levert spisebordet, når de først kom så er det skade og dårlig jobb med beis/lakk på 4 av 5 innleggsplater, på oppbevaringsesken til platene og begge bordplatene. Fine... Vis mer

Kjøpte Olivia rundt spisebord lang leveringstid, som også ble utsatt med flere uker. Da bordet omsider kom, var det skade på det. Ringte butikken i Fredrikstad, ikke en veldig hjelpsom dame og henvist... Vis mer

1. Møbelbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Butikk for hagemøbler

Norges største utvalg av hagemøbler. Stort utvalg av møbler og interiør. Vi er både billige, eksklusive, moderne og klassiske.Vi har NYHETENE og de BESTE PRISENE

Under middels

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 295)

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte juletre på nettsiden til…Oakland

Bestilte juletre på nettsiden til Oakland. Fraktkostnaden var høg, 1000 kroner for levering til Ulsteinvik, så jeg valgte å hente varen i butikk i Ålesund i stedet. Reiste i ens ærend til Ålesund et par dager etter bestilling for å hente treet, men da hadde de det ikke på lager! Jeg hadde ikke fått noen informasjon om dette. Det gikk en god uke til før jeg endelig fikk melding om at varen var klar til henting.

Juletreet hadde naturtro greiner og lysene var fine, men jeg var likevel ikke fornøyd siden stammen var godt synlig med «plastbelagte materialer». Var usikker på hvordan returnere varen, og prøvde flere ganger og dager å ringe butikk og kundeservice for å spørre. De tok aldri telefonen, selv ved gjentatte forsøk. Reiste derfor til Ålesund - igjen, for å returnere juletreet. Damen i butikken hadde ikke peiling på hvordan hun skulle gjøre det, og hun fikk heller ikke kontakt med kundeservice (eller hvem det var hun ringte). Hun tok likevel i mot juletreet, og ville kontakte noen andre neste dag. Jeg tok bilde av returskjemaet just in case.

Et par dager etter retur fikk jeg bekreftelse fra Oakland om retur, og pengene er komt på konto.

18. november 2023

Svar fra Oakland Møbler

Takk for tilbakemeldingen Kari Marie. Beklager at du har hatt en slik opplevelse hos oss. Vi har hovedlager i Mandal og fraktalternativet hente i butikk fungerer ikke som klikk & hent. Beklager at dette ikke kommer tydelig nok frem. Dette skal vi jobbe med å forbedre.

Lett å bestille

Lett å bestille, greit å få plukket opp. Litt lang tid før vi fikk melding om henting. Vi har ikke gått prøvd møblene pga årstiden men ser bra ut.

17. november 2023

Dårligste kundeservice og dårlig kvalitet

Jeg har kjøpt et salongbordsett fra butikken i Stavanger. På kjøpstidspunktet (det var om kvelden, så det var ikke noe godt lys), så jeg to riper på bordet og vippet dem uten at de nevner feilene og sprekkene. Men da jeg tok den med hjem, så jeg mange flere riper og sprekker på bordet når jeg sjekket det i dagslys og de informerte meg ikke om alle sprekkene og ripene på bordene. Det ser ut som et bruktbord og jeg betalte mye for bordet. Jeg ønsket å returnere den, men de godtok ikke å ta den tilbake. De informerte meg ikke om at dette produktet ikke har en retur. Ellers kan jeg revurdere og ikke kjøpe bordene. Jeg kontaktet kundeservicen deres, og de var heller ikke til hjelp. Jeg er veldig veldig misfornøyd med dette merket og kundeservicen deres, de vil bare selge produktene sine og bryr seg ikke om produktkvaliteten og tilfredsstille kundene sine i det hele tatt. De er de verste jeg noen gang har sett!

27. november 2023

Svar fra Oakland Møbler

Takk for tilbakemeldingen Eli. Beklager at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Det er ikke det inntrykket vi ønsker du skal sitte igjen med.

Leverings surr

Lite informasjon om leveringstider. Har enda ikke fått stolen jeg har bestilt.
Stolen har blitt sendt fra Mandal til Oslo og deretter til Porsgrunn. Der står den enda.
Collicare har surret og vært lite effektive.
Hvorfor sende varer opp, ned og opp igjen når adressen er Tjøme. Hva med miljø og planlegging.
Når det gjelder betaling, så blir man belastet lenge før varen er levert. VELDIG DÅRLIG

10. september 2023

Svar fra Oakland Møbler

Takk for tilbakemeldingen. Beklager ventetiden, ser at du nå har mottatt varen, beklager ulempen dette har medført.

Høy kosefaktor

Dette bordet er vi kjempefornøyde med! Først av alt er det flott å se på, både med og uten flamme . Det genererer også god varme når kvelden blir kjølig. Vi valgte også å kjøpe med tilbehøret grillristen, som i tillegg økte kosefaktoren ytterligere. Ostesmørbrød blir grillet flere ganger i uken på det bordet , og har blitt et naturlig samlingssted for hele familien. Kan virkelig anbefale dette!

2. november 2023