Se hva andre synes
De terugkoppeling vanaf offerte t/m installatie was heel goed. De snellader was scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De installateur was vriendelijk en bekwaam en heeft de snellader keurig geplaat... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De aarde is aan het opwarmen, dus hoogste tijd om daar samen iets aan te doen. Zonnepanelen kunnen ons daarbij een goed eindje mee op weg helpen. Met zonnepanelen op uw dak draagt u niet alleen bij aan een schonere wereld, maar helpt u ook uw eigen portemonnee. Een geweldig concept! Daarom vinden wij dat zonne-energie toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Op deze manier kunnen alle daken in Nederland omgetoverd worden tot groene- energiefabriekjes en gaan wij met z’n allen alsnog een zonnige toekomst tegemoet.
Kontaktopplysninger
Ceresstraat 13, 4811CA, Breda, Nederland
- 085 130 5860.
- info@nzu.nl
- nzu.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heldere communicatie en advies.
Duidelijke offerte en verwerking t/m de installatie.
Prima advisering.
Heldere communicatie en "nazorg".
Vanaf het begin tot het einde een prima…
Vanaf het begin tot het einde een prima en goed contact. Duidelijk verhaal en bijbehorend advies. Geen lange wachttijd, ook heel prettig. Al met al een goede keus! Mogelijk binnenkort weer met hun in zee voor het leggen van zonnepanelen en drie laadpalen.
Compliment aan de NZU
De installateur was vriendelijk en bekwaam en heeft de snellader keurig geplaatst. Na ongeveer een half jaar nog een telefoontje gehad van NZU of alles naar wens is. Dat verdient ook een compliment.
Erg blij met mijn laadpaal en service
Heel erg tevreden met de koop en installatie van mijn laadpaal. Scherpe offerte, denken mee en de monteur neemt de tijd om nog wat extra's te doen. Nemen de tijd om je alleen te verkopen wat je nodig hebt. Goed advies. Kortom top service.
Laadpaal Zaptec plaatsen
Onze laadpaal hebben we gekocht en laten installeren door NZU. Het hele voortraject verliep makkelijk en soepel. Afspraken werden snel gemaakt en prima nagekomen. De offerte was duidelijk en compleet. De monteur heeft de laadpaal netjes aangelegd, kabels werden keurig weg gewerkt en zelfs de bestrating is prima terug gelegd. Na plaatsing werd dezelfde dag de laadpaal geactiveerd door de monteur. Top service. We maken nog steeds met veel plezier gebruik van de laadpaal. NZU is een aanrader!
Uitstekende service en proactief meedenken
NZU heeft bij ons een ZEPTAC laadstation en een nieuwe groepenkast geïnstalleerd. Vanaf de offerteaanvraag tot de uiteindelijke oplevering zijn wij uitstekend geïnformeerd. De monteur was erg vriendelijk, gaf een heldere uitleg over het systeem en liet alles keurig achter. Wat we extra waardeerden, was het technische inzicht: de installatie werd direct voorbereid op 3-fase laden, zodat we na de netverzwaring door Enexis meteen op volle snelheid (11 kW) konden laden zonder dat er een extra afspraak nodig was. Wij zijn zeer tevreden en raden NZU absoluut aan voor deze werkzaamheden!
Goede uitvoering, maar opvolging laat te wensen over
Ik ben destijds gebeld door Liroy voor een tevredenheidsonderzoek. Op zich is alles rondom de uitvoering goed verlopen en daar ben ik ook tevreden over.
Tijdens dat gesprek had ik nog een aantal vragen. Liroy gaf aan dat hij dit zou uitzoeken en hierop terug zou komen. Inmiddels zijn we bijna een paar maanden verder en heb ik hier helaas nooit meer iets op gehoord.
Na het telefoontje, waarin ook werd aangegeven dat ik een mail zou ontvangen voor het plaatsen van deze review, heb ik bewust even gewacht. Ik wilde eerst antwoord krijgen op mijn openstaande vragen, omdat voor mij niet alleen de uitvoering telt, maar ook de opvolging en service eromheen.
Ik heb 2 weken geleden nog een herinnering gestuurd, maar ook daarop geen reactie ontvangen. Blijkbaar blijft het bij alleen het eerste contactmoment.
Dat is zonde, want anders had de beoordeling zeker hoger uitgepakt. Nu kom ik uit op 3 sterren.
We zijn supertevreden over NZU
We zijn supertevreden over het traject van communicatie en plaatsing van de laadpaal door NZU. We hebben vertrouwen in de formule van NZU en het team. Vooral de uitleg dat met de koop het servicepakket betaald is en er geen blijvende maandelijkse kosten zijn was doorslaggevend.
Het belangrijkste is dat het laden vanaf dag één zonder problemen gaat. Nog bedankt voor het plezierige plaatsen en het installeren van de app.
NZU heeft prima werk geleverd bij het…
NZU heeft prima werk geleverd bij het installeren van een laadpaal. Alle afspraken werden op tijd en volgens offerte nagekomen. Ook aan nazorg wordt aandacht besteed.
NZU levert goede prijs/kwaliteit en houdt zich aan de afspraken
NZU reageerde snel op mijn adviesaanvraag voor een laadpaal en hield het gehele traject contact met mij.
DE situatieschouw ging perfect en conform afspraak.
Het advies voor welke laadpaal geschikt zou zijn was uitstekend en die is ook geplaatst, wederom geheel conform afspraak.
Geen financiele verrassingen, ze doen wat ze zeggen en doen dat goed. Ik ben heel tevreden!
Alles verliep vlot en deskundig
Alles verliep vlot en deskundig. Vanaf het eerste gesprek tot het installeren. Alles duidelijk en vooral transparant.
Het installeren ging snel en in goed overleg. We zijn uiterst tevreden met onze zaptec laadstation.
komen de afspraken niet na
komen de afspraken niet na
na lange tijd een laadpaal geplaatst
die voldeed niet aan de afspraak
zou op zon energie laden maar werkte niet
en wilde niet de uitleg geven die daarvoor nodig was
kreeg wel een aangetekende brief aanmaning voor betaling 1662,46 euro voor laadpaal die niet werkte
op mijn verzoek is die weer verwijderd maar moest toch 150,00euro betalen waardeloos bedrijf

Svar fra NZU
Super laadstation
Na veel research naar laadstations te hebben gedaan, gekozen voor een laadstation van NZU. Kon binnen 12 dagen geplaatst worden door een zeer kundige monteur. Kortom super service en uitleg.
Zeer fijne klantenservice
Laadpaal via NZU afgenomen. Professionele hulp en installatie. Onlangs had de laadpaal storing en moest dit verholpen worden. Hiervoor uitmuntend contact met de klantenservice gehad! Heel vriendelijk en behulpzaam. Kan het bedrijf van harte aanbevelen!
Laadpaal na zonnepanelen via NZU
Na jaren geleden zonnepanelen te hebben laten plaatsen via NZU, nu na wat rondzoeken ook voor een laadpaal via de NZU gekozen. Op wat opstartperikelen na - die goed - redelijk snel - en netjes zijn opgelost na zijn we tevreden. Recent bij een uitdaging even gebeld en dat werd snel uitgezocht en opgelost voor ons.
Goede communicatie, een fijne ervaring
Goede communicatie, eerlijke prijs en het werk is netjes en zorgvuldig afgerond.
Ook nadat er iets stuk is gegaan, fijne communicatie en zeer netjes afgehandeld.
Geplaatst eind Jan 2025, dus nu ruim 1 jaar in gebruik
Op afgesproken tijd werd de laadpaal…
Op afgesproken tijd werd de laadpaal geplaatst en aansloten. Het laatste vergde enige moeite, de connectie met internet ging niet van harte. Ik gebruik de installatie nu al meer dan een half jaar zonder problemen, top dus.
Snel en netjes laadpaal geinstalleerd
Snel en netjes laadpaal geinstalleerd. Goede hulp bij de keuze van de laadpaal.
Wij hebben bij NZU een set van 15 zonnepanelen gekocht
Wij hebben bij NZU een set van 15 zonnepanelen met optimizers gekocht en vanaf het eerste gesprek hierover met een van hun contactpersonen tot en met het plaatsen was het een prima ervaring. De contactpersoon was heel duidelijk in de offerte en de personen die ze geplaatst hebben waren super vriendelijk en heel netjes met hun werk. Ik heb naar een tijd ook problemen met het internet gehad zodat ik geen gegevens van de omvormer kon zien maar ook toen werd ik keurig en goed geholpen dus de nazorg is ook prima.
Ik kan niet anders zeggen dat het van het begin tot nu een succes verhaal is wat ik iedereen kan aanraden.
Was even zoeken wie er goed was.
Heb flink lopen kijken wie de beste aanbieding voor een laadpaal had voor mij situatie omdat ik een plug en hybride rijd en bij NZU gevonden duidelijk en prettig overleg afgesproken wanneer en hoe die geplaatst moest worden en daar werd keurig gedaan en de monteur die hem kwam plaatsen kon je zien dat het niet zijn eerste laadpaal was heel snel en deskundig geïnstalleerd ben er na bijna een jaar zeer tevreden over
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.