Nyborgnielsenbiler Anmeldelser 23

TrustScore 4 av 5

4,0

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi kom i en kæmpe nødsituation med gamle bil som var blevet total skadet. Vi skulle bruge bilen samme dag Rasmus stod til og snakke med og gik straks igang med og få papir iorden og godkendt afbetalin... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig oplevelse at købe bil her! Utrolig venlige og hjælpsomme fra start til slut. Man bliver behandlet med respekt og venlighed på alle fronter. Handler sikkert her igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Besøg Nyborg-Nielsen Biler og Glem alle fordomme du måtte have om brugtvognsforhandlere. Imødekommenhed, ærlighed og lyttende - er alle ord der beskriver Rasmus og Nyborg Nielsen biler. Man føler... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min anmeldelse er åbenbart blevet fjernet, da firmaet kun vil have 5 stjerner. Men hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det! Snyd og fup burde være overskriften. Brugtvognsforhandle... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bilutsalg
  2. Bilforhandler
  3. Luksusbilvask og -klargjøring

Skrevet av virksomheten

Nyborg-Nielsen Biler har over 20 års erfaring indenfor bilsalg og kan ydermere skrive 30 års erfaring indenfor bilklargøring på cv’et. Vi ved hvad vi snakker om, så derfor vil du altid blive mødt med professionel vejledning hos os.

Kontaktopplysninger

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Puha....

Min anmeldelse er åbenbart blevet fjernet, da firmaet kun vil have 5 stjerner.
Men hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det!
Snyd og fup burde være overskriften.
Brugtvognsforhandler af værste skuffe.
Min "gamle bilen", en mikrobil med få kørte kilometer og alt service overholdt, ville han kun give 65.000kr for, da han ikke "kunne" sælge den for mere end 74.000kr og bla bla.
Så kom den til salg for 89.000kr!🤥
Den jeg købte manglede nakkestøtter i bag, som han lovede skulle komme med posten ugen efter. Det tog 10 uger og mange mails og sure sms'ere, før de kom.
Skrev en anmeldelse på trustpilot som denne og den forsvandt bare hvorefter min mobil ringede. Det var den omtalte forhandler.....OMG..Er det nu blevet kutyme at ringe og tvinge sig til flere stjerner????Og er det overhovedet lovligt?
(Jeg er spændt på at se om denne anmeldelse dukker op. Ellers må jeg jo melde firmaet til Trustpilot for snyd med anmeldelser.)

9. august 2024
Logoen til Nyborgnielsenbiler

Svar fra Nyborgnielsenbiler

Hejsa Rikke,

Tak for din anmeldelse, som dog kommer som noget af en overraskelse.

Først og fremmest, så har jeg Ikke fjernet anmeldelser (har aldrig gjort), men kan oplyse dig om, at du har foretaget din første anmeldelse af vores virksomhed på google og den er fortsat tilgængelig.

Jeg forsøgte lige, at ringe dig op i dag, men uden held.
Stiller mig noget uforstående over din anmeldelse? Lige fra første henvendelse, til du kørte afsted i din fine Fiesta var dialogen super, og alle var glade. Da du henvender dig vedr. manglende nakkestøtter forstår vi begge ikke hvor de er henne, men bestiller nogle brugte til dig. De var meget lidt kønne, og derfor genbestiller jeg nogle andre. Vi var havnet i noget ferie hos leverandøren, også var det som jeg fortalte dig heller ikke nogen hemmelighed, at de havde glemt sagen. Men fra den kontakt, modtog du nakkestøtterne få dage efter.
Prisen på din tidligere C1 har jeg selvfølgelig forsøgt at få så meget som muligt for, men i dag står den til 79.900,- og er ikke solgt endnu. Det er nu 3 mdr siden den blev sat til salg...
Men afslutningsvis vil jeg bare svare høfligt tilbage på denne.
Det har bestemt ikke været min hensigt at være " glat som en ål " - det ligger mig meget fjernt.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig.

Rasmus
Nyborg-Nielsen Biler

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En rigtig god oplevelse at købe bil hos…

En rigtig god oplevelse at købe bil hos Nyborg og Nielsen. Rolig og behagelig betjening af Rasmus, med god tid og plads til humor.
Relevant vejledning om handel og bil.
Et rart sted at komme.
Bilen var klargjort og virkelig flot.
Reel og fair handel.
Kan varmt anbefales
Pia

27. september 2023

En ærlig bilsælger.

Har købt bil af Rasmus flere gange. Får altid en fantastisk behandling. Uanset hvilken bil man søger er han manden der kan skaffe den. Der er helt rene linier fra start til slut. Men føler sig altid godt behandlet, og der er aldrig skrevet noget med småt. Med Rasmus kan man tale om tingene, og ikke mindst få et ærligt svar. En rigtig god partner når man skal skifte bil. Har anbefalet mange at give ham et kald igennem tiden, og han har ALTID leveret den gode service.

2. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ærlig, kompetent og hurtig betjening

På under 24 timer fik vi en ny brugtvogn med plader på og alt klargjort.
Der blev taget en bil i bytte, til en fornuftig pris.

Det er uden tvivl den bedste service jeg har fået hos et bilhus og kan anbefale alle der kigger efter bil, at slå et smut forbi Rasmus, som bare har styr på sagerne.

Vh
Daniel Olsen

1. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kaffen trænger til en opgradering, men..... :-)

Imødekommende sælger og rigtig god behandling.
Tak for handlen Rasmus, kigger gerne ind næste gang.

10. januar 2022
Logoen til Nyborgnielsenbiler

Svar fra Nyborgnielsenbiler

Tak for de venlige ord Henrik… 😄
Kaffen… tjaeh det må vi jo få kigget på.
Kigger du så forbi og prøvesmager? 😄
Mange hilsner fra Nyborg-Nielsen teamet

Glem alle fordomme

Man føler sig sikkert båret igennem sin søgen efter næste bil
Kigger helt sikkert forbi, når bilen igen skal skiftes.

28. november 2021

Danmarks bedste bilhandler

Helt klart det bedste sted jeg nogen sinde har købt en bil. Selv garantien er over et niveau man ellers kan forvente af en brugt bil. Jeg er yderst tilfreds og har kun de bedste anbefalinger om Nyborg-Nielsen Biler.
Skal du eller en ven have en ny brugt bil, så skal du klart handle her!

3. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle bruge en firmabil

Jeg skulle bruge en firmabil, derfor ringede jeg til Rasmus og vi fik en snak om hvad jeg havde brug for.
Der gik ikke længe, før jeg blev ringet op og fik beskrevet den bil han havde fundet til mig. Jeg må sige at bilen levede fuldstændig op til hvad Rasmus fortalte.
Så skal du have ny/brugt bil, kan du trygt kontakte Rasmus fra Nyborg-Nielsen Biler

14. oktober 2020

Fantastisk service

Helt igennem en reel og meget i møde kommende bilforhandler.
Og helt nede på jorden.
Hvis jeg havde kunne gi 10 stjerner havde jeg gjort det

29. mai 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Giver brugtvognsforhandlere et godt ry!

Tillid er en mærkesag hos Nyborg-Nielsen Biler. Det var tydeligt for os i forbindelse med vores bilhandel.
Vi har nu haft bilen et stykke tid, den lever fuldt ud op til hvad Rasmus sagde den ville og lidt til 👍
Aldrig har jeg haft så god en mavefornemmelse efter en bilhandel.
Alt spillede også de praktiske detaljer så som papirarbejde, syn og en virkelig fin klargøring ;o)

29. januar 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv