Fantastisk service og hjælp. Skrev for at få hjælp til sammensatte produkter til mig og blev kontaktet og hjulpet med det samme. Det føltes meget trygt og professionelt og der blev taget hensyn til m... Vis mer
Selskapet har svart
Har været til Nuaglow pop-up shop i Aarhus lørdag d 06.06.26. Kom hjem med k- beauty produkter, hvor det ene serums låg sad skrå på, så væsken flød uden om flasken 🫤 Kæmpe skuffelse herfra, da jeg el... Vis mer
Selskapet har svart
Super lækre eye patches og hurtig levering 👍😊
Selskapet har svart
Virkelig god oplevelse hos NuaGlow. Jeg skulle købe nogle hudplejeprodukter til min kone, men ved ærligt talt ikke særlig meget om koreansk hudpleje. Heldigvis blev jeg guidet godt igennem udva... Vis mer
Selskapet har svart
Vi er en dansk webshop med passion for K-beauty. Vores produkter importeres direkte fra Seoul, Sydkorea, hvor skønhedstraditioner møder innovation. Hvert enkelt produkt i vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, effektivitet og de nyeste trends inden for hudpleje. Hos os finder du kun originale og populære K-beauty produkter, som vi selv står inde for. Vi brænder for at give vores kunder en tryg og inspirerende shoppingoplevelse – med fokus på god service, hurtig levering og produkter, der gør en forskel for din hud.
Haslegårdsvej 8, 10, 8210, Aarhus V, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg bestilte mine første K-beauty produkter hos nuaglow, og jeg er virkelig positivt overrasket.
Hjemmesiden er enkel at finde rundt på. Leveringen var hurtig, og pakningen føltes meget personlig – det var ikke bare en kedelig kasse, men noget der føltes lidt mere eksklusivt. Produkterne er 100% originale og til en god pris sammenlignet med andre steder.
Jeg synes især det er fedt, at Nuaglow gør K-beauty nemt at forstå. Der er små beskrivelser og tips, så man ikke er helt på bar bund, hvis man ikke har prøvet koreansk hudpleje før.
Alt i alt en virkelig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at handle her igen, og jeg vil anbefale Nuaglow til alle, der gerne vil i gang med K-beauty på en nem og tryg måde❤️

Svar fra Nuaglow
Jeg bestilte produkter til både min kæreste og mig, da webshoppen lancerede. Udvalget af k-beauty produkter er imponerende og dækker alle hudtyper. Selve webshoppen er brugervenlig og overskuelig, med god vejledning hele vejen igennem. Jeg fandt faktisk inspiration her til nye produkter, som jeg er virkelig glad for i dag.
Det er den første webshop, jeg har fundet, der samler alle de produkter, jeg længe har ønsket mig – og ovenikøbet til rigtig gode priser! Leveringen var hurtig og problemfri, så fra mig er det helt klart 5 stjerner og en stor anbefaling til andre 🤩🌟

Svar fra Nuaglow
Supergod service hurtig levering og virkelig venlige ved spørgsmål

Svar fra Nuaglow
Jeg besøgte Nuaglows pop up shop i Århus, og jeg må bare sige : wow nogle lækre produkter jeg fik købt med hjem.
Bl.a. Madagascar Centella cremen som simpelthen er ren flødeskum for huden 😍
Og så gør det jo ikke noget at produkterne kommer i en lækker emballage.
Og at personalet var meget viden omkring deres produkter, og i vejledningen af hvad der passede lige præcis til min hud 😍

Svar fra Nuaglow
Jeg bestilte hos Nuaglow for første gang, og jeg er virkelig imponeret!
Hjemmesiden er brugervenlig, produkterne ser super eksklusive ud, og bestillingsprocessen var enkel og hurtig.
Min ordre blev leveret lynhurtigt, og alt var pakket flot og professionelt ind.
Man kan tydeligt mærke, at der er kælet for detaljerne, og at kvaliteten er i top.
Jeg kan varmt anbefale Nuaglow og glæder mig allerede til min næste bestilling!

Svar fra Nuaglow
Jeg har købt en del produkter til min kone. Fik en god vejledning i hvad jeg kunne købe, som gjorde hele processen meget nem og tryg. Varmeste anbefalinger herfra

Svar fra Nuaglow
Min datter og jeg købte en 6-step serie til os begge og vi har fået den bedste vejledning og følte os super tryg i det vi har købt. Min datter har en lidt udfordret ansigt hud og allerede efter en uge føler hun at hendes hud er rigtig meget bedre 😍. De bedste anbefalinger herfra

Super lækre K-Beauty produkter🥰🫶🏽
Jeg er virkelig imponeret over det store udvalg og de favorable priser hos nuaglow. Pop-up shoppen i Aarhus var helt fantastisk, stemningen var super hyggelig, og betjening var i top. Jeg kan varmt anbefale nuaglow, hvis man er til kvalitets K-Beauty til fornuftige priser.

Svar fra Nuaglow
Et virkelig nærværende og serviceminded personale var til stede i pop-up shoppen. Oplevelsen var både lærerig og personlig – Jeg fik en lille uddannelse i min egen hud og dens behov ud fra mine beskrivelser.
Jeg har fulgt anvisningerne siden, og resultatet taler for sig selv: min hud har fået en tydeligere glød og føles blødere end nogensinde før.
Enorm tilfreds kunde herfra – og helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos Nuaglow! ✨

Svar fra Nuaglow
Jeg har netop prøvet nogle hudplejeprodukter fra Nuaglow, og min hud har aldrig været gladere😍 jeg er helt ny i det koreanske hudpleje-univers, og jeg er allerede obsessed. Produkterne giver min hud en fantastisk glød og masser af fugt, uden at føles fedtende. Jeg går aldrig tilbage til “almindelig” hudpleje igen. Jeg kan kun anbefale at købe koreansk hudpleje fra Nuaglow👍🏼

Svar fra Nuaglow
Jeg deltog i Nuaglows pop-up shop i Aarhus, og blev mødt af et super venligt og imødekommende team, der var klar til at hjælpe med at finde de perfekte produkter til min hudtype. De tog sig tid til at forklare hver enkelt ingrediens og hvordan de forskellige produkter kunne gavne min hud.
Jeg fik en 5-trins rutine med hjem, og min hud har allerede taget rigtig godt imod den. Jeg er især glad for Medicubes Zero Pore Pads og Madagascar Centella Ampoule fra Skin1004 – min hud føles så meget blødere, og jeg har allerede set en synlig forbedring efter kun få dages brug! 😍 De koreanske hudplejeprodukter, jeg købte, er ikke kun effektive, men også virkelig lækre at bruge, og det gør hele rutinen til en luksuriøs oplevelse. Jeg glæder mig helt til at lave skincare nu 🥰
Jeg glæder mig allerede til at prøve flere produkter fra Nuaglow. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

Svar fra Nuaglow
Jeg prøvede deres koreanske hudprodukter i deres pop-up, og jeg er virkelig imponeret! 🌸 Min hud føles frisk og glødende, og kvaliteten er helt i top. Nu glæder jeg mig bare til, at deres webshop åbner, så jeg kan købe mere – det bliver helt sikkert et fast sted at handle for mig!

Svar fra Nuaglow
Super fedt sted at shoppe - mødte personalet til deres pop-up shop i Aarhus, og fik hjælp af den sødeste medarbejder. Produkterne hun anbefalede til min hudtype har virkelig hjulpet! Vil 100% anbefale

Svar fra Nuaglow
Jeg har aldrig været store forbruger af cremer eller lign.
Men konen sagde jeg skal skulle prøve NuaGlow fordi det skulle være så godt.
Jeg var forbi Popup shoppen og jeg må bøje mig, mega lækre produkter, efterlader ikke min hud fedtet og bare hele følelsen af produktet er i top.
Helt sikkert ikke de sidste produkter jeg køber fra NuaGlow.

Svar fra Nuaglow
Super lækre produkter, de lever i høj grad op til det forventede. Der var hurtig levering. Nuaglow får min varmeste anbefaling.

Svar fra Nuaglow
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.