Super lækre eye patches og hurtig levering 👍😊
Virkelig god oplevelse hos NuaGlow. Jeg skulle købe nogle hudplejeprodukter til min kone, men ved ærligt talt ikke særlig meget om koreansk hudpleje. Heldigvis blev jeg guidet godt igennem udva... Vis mer
Vi er en dansk webshop med passion for K-beauty. Vores produkter importeres direkte fra Seoul, Sydkorea, hvor skønhedstraditioner møder innovation. Hvert enkelt produkt i vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, effektivitet og de nyeste trends inden for hudpleje. Hos os finder du kun originale og populære K-beauty produkter, som vi selv står inde for. Vi brænder for at give vores kunder en tryg og inspirerende shoppingoplevelse – med fokus på god service, hurtig levering og produkter, der gør en forskel for din hud.
Haslegårdsvej 8, 10, 8210, Aarhus V, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Altid super god service og de skønneste produkter

Svar fra Nuaglow
Fantastisk service og hjælp. Skrev for at få hjælp til sammensatte produkter til mig og blev kontaktet og hjulpet med det samme. Det føltes meget trygt og professionelt og der blev taget hensyn til min hud og omstændigheder. Vil varmt anbefale🙏

Kan klart anbefales
Lækre produkter og fantastisk service

Svar fra Nuaglow
Virkelig god oplevelse hos NuaGlow.
Jeg skulle købe nogle hudplejeprodukter til min kone, men ved ærligt talt ikke særlig meget om koreansk hudpleje. Heldigvis blev jeg guidet godt igennem udvalget med udgangspunkt i hendes hudtype, så det var nemt at finde de rigtige produkter.
Ved afhentning fik jeg også en god gennemgang af produkterne, og hele oplevelsen virkede både professionel og troværdig. Man mærker hurtigt, at de ved, hvad de snakker om, og at de gerne vil hjælpe.
Kan klart anbefales, hvis man gerne vil føle sig tryg ved sit køb – også selvom man ikke selv er ekspert i hudpleje

Svar fra Nuaglow
Kom forbi deres pop-up shop i weekenden, fik en super service og er meget glad for min nye ansigts creme.

Svar fra Nuaglow
Har været til Nuaglow pop-up shop i Aarhus lørdag d 06.06.26. Kom hjem med k- beauty produkter, hvor det ene serums låg sad skrå på, så væsken flød uden om flasken 🫤 Kæmpe skuffelse herfra, da jeg ellers med glæde handlede ind, dog er dette selvfølgelig ikke deres skyld. Da jeg så kontaktede Nuaglow (Maryam) og fortalte situationen, svarede hun hurtigt og vi fik aftalt, at hun sender en ny uden omkostninger. God kundeservice - anbefalet herfra ☺️♥️

Svar fra Nuaglow
Jeg har brugt så mange penge på produkter i tidens løb, som i sidste ende ikke gav mig det ønskede resultat. Så jeg skrev til Nuaglow om jeg kunne få hjælp til en personlig hudpleje rutine ud fra mine behov. De har brugt meget tid på at svare på mine beskeder og sammensætte en kurv som jeg kunne gå direkte ind og købe. Jeg giver virkelig mine dybeste anbefalinger hvis du ønsker en lækker hud. Den bedste kundeservice ever ♥️♥️♥️♥️

Svar fra Nuaglow
Det føles som at få en luksuriøs ansigtsbehandling både morgen og aften. Allerede efter kort tid oplever jeg en smuk glow, en mere ensartet hudtone og en generelt sundere udstråling.
En stor tak til Maryam for hendes fantastiske vejledning og den skræddersyede hudplejerutine ❤️ Hendes rådgivning har gjort hele forskellen, og jeg havde bestemt ikke kunnet finde rundt i det uden hendes hjælp 😆
Jeg kan varmt anbefale både produkterne og Maryams professionelle rådgivning!

Svar fra Nuaglow
Ny i hudpleje rutiner, så sendte en mail til Mayram og fik simpelthen den bedste service og vejledning. Hun svarede hurtigt og var rigtig god til at få tilpasset serien til mig som ikke er vant til den store rutine og derfor ikke skal igennem så mange steps. Men valgte multifunktionelle produkter istedet, så det virker overskueligt og nemt at gå i gang med.
Er slet ikke i tvivl om, at jeg rækker ud til Mayram igen, når min rutine skal udvides.
De bedste anbefalinger herfra!!

God service og vejledning . Skønne produkter 👌🏻

Svar fra Nuaglow
Lynhurtig levering og verdensklasse kundeservice. Fantastisk oplevelse!

Svar fra Nuaglow
Meget tilfreds, hurtig levering, samt nogle gode produkter.👌🤩
Hilsen Joan

Svar fra Nuaglow
God og overskuelig hjemmeside. De var gode til at hjælpe mig til at købe de rigtige produkter til min kone. Hurtig levering, så fem stjerner herfra.

Svar fra Nuaglow
Købte en række produkter efter jeg havde læst om dem på deres hjemmeside. Måden de beskriver produkterne på webshoppen er en stor hjælp og meget overskueligt. Jeg fik produkterne lynhurtigt og er meget glad for dem. Desuden rigtig gode priser. Derfor en varm anbefaling herfra.

Svar fra Nuaglow
Altid god service og personlig vejledning. Mine bedste anbefalinger til Nuaglow :-)

Svar fra Nuaglow
Jeg elsker at handle hos nuaglow!! Kvaliteten af produkterne er insane til pengene. Man kan virkelig spare mange penge, men det føles langt fra billigt på huden. Har prøvet mange af deres produkter og der er flere produkter jeg ikke kan leve uden nu, især deres solcremer!!! Elsker dem<3
Servicen er i top og man skal aldrig vente lang tid på levering - endnu et plus!

Svar fra Nuaglow
Det var ikke første gang jeg købte hos Nuaglow og det bliver heller ikke den sidste. Jeg fik personlig hjælp til en rutine skræddersyet til mig.
Samtidig var leveringen hurtig og effektiv.
Endnu engang en god oplevelse!

Svar fra Nuaglow
Mega god vejledning omkring, hvilket produkter der passer til mig. Hurtigt svar og levering af de lækreste produkter <3