Hei Jeg synes det er dumt at man ikke får bytte størrelse. Spesielt når man har kjøpt med rabatt , som man da mister hvis man må kjøpe ny for å endre størrelse. Så det blir nok retur for min del. M... Vis mer
Superkjapp levering! Råflott og tøffe klær. Imidlertid litt dyrt hvis man må sende klær i retur på grunn av feks størrelse. Hadde nok handlet mer hvis det var rimeligere frakt ved bytte av størrelsen... Vis mer
Har handlet flere ganger hos NÜ, veldig fornøyd både med servicen og varene! Flotte plagg med str./passform som stemmer med beskrivelsene. Kommer til å handle mer herfra !
Kom indenfor i NÜ's univers af feminint, råt og sofistikeret mode. Fri fragt i DK. Shop hele kollektionen i den officielle NÜ Denmark online shop.
Neptunvej 18, 8960, Randers SØ, Danmark
- +45 87 12 23 00
- info@nu-denmark.dk
- nu-denmark.dk
Har svart på 58 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Hei 🌻
Hei
Så det blir nok retur for min del.
Mvh Anne
Nydelig bukse
Nydelig bukse, perfekt passform, kundeservisen opplever jeg og som helt fantastisk
Agna kjole
Nydelig stoff og fin passform. Anvendelig til flere typer anledning. Slik som bildet viser 👍
Anbefales
Produkter er godt forklart, lett og finne riktig størrelse. Rask levering. Enkelt og returnere hvis behov. Veldig fornøyd.
Veldig behagelig og anvendelig 😃
Rask levering og Flotte klær
Rask levering og Flotte klær
Alt passet så jeg er superfornøyd
Fine klær, men dyr retur!!
Fornøyd med klærne, men om du handler for under kr 1100 tilkommer frakt på kr 69.
Om du velger å returnere får du ikke tilbake fraktkostnaden, og må i tillegg betale kr 150 i retur. Kr 219 er mye å betale om produktet ikke passer!

Svar fra NÜ Denmark A/S
Veldig fornøyd.
Fantastisk 🤩 Raskt levert til Norge😍 …
Fantastisk 🤩 Raskt levert til Norge😍 flott innpakket:) Og alt passet så fint, alle str stemmer så bra. God kvalitet på kjolen jeg fikk og jogge bukse+ genser :) Her blir det mer kjøp i fremtiden. Super fornøyd
Løp og kjøp !
Superkjapp levering og tøffe klær
Bukse i xl passet til en person i…
Bukse i xl passet til en person i størrelse medium. Dette har jeg ikke opplevd tidligere. Resternde plagg tilsvarer den passformen jeg forventer av nü tøyet.
God Service
God Service! Flotte produkter👏
Ingen problem om man må returnere. Siste kjøp var slik som bilder viste på annonse.
Topper
Kjapp og grei levering. Nydelig kvalitet . Farge som forventet. Har en fra før som gjorde at jeg bestilte to andre farger. Kan anbefales.
Jeg er stortsett imponert over Nu dk…
Jeg er stortsett imponert over Nu dk klessplagg. God kundeservice også og rask levering. Det kan være litt utfordrende å treffe riktig str. grunnet variasjon i størrelser (for min del kjoler passer i XXL eller L, jakke i L eller XL) så det er synd at man må returnere pakke for å bytte et plagg. Uansett liker jeg det jeg kjøpte både i fysisk butikk og i webshoppen og bruker alt fra Nu med glede. I siste bestillingen dessverre fikk jeg en bluse som virket brukt fordi den luktet sterkt på tøymykner. Jeg hadde lyst at dette har ikke skjedd fordi det har påvirket og svekket min tillit litt.
God service
Rask levering, deilig kvalitet på klærne, flotte detaljer.
Lekkert og utradisjonelt!
Lekker vest.
Vesten svarte til forventningene. Kommer til å bruke den mye.
Nydelig kundeopplevelse atter en gang
Kjapt levert. Jeg finner alltid fine klær som passer meg. Kvalitet på klærne og veldig god service☺️
Rask levering
Rask levering.veldig god kvalitet på klærne og tilbehør.