NIELSENs Anmeldelser 9 241

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En hilsen til Nielsen... Benklæder bestilt i web-shop kom som forventet til tiden, kvaliteten var som forventet.......et trygt sted at handle.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var ikke den hurtigste forsendelse, til gengæld var der fin bytteservice i butikken i Borgen, Sønderborg.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Min pakke var en dele pakke., hvor den ene pakke var lang tid undervejs og jeg kunne ikke følge den. Og der kom ikke svar fra kundeservice. Varen var ok.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun give stjerne på effektiviteten og den er i top. Bestilte den ene dag og modtog pakken dagen efter. Selve produktet er en julegave, så det kan jeg ikke give stjerne på,........endnu

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Om NIELSENs

Skrevet av virksomheten

Fri fragt på ordrer over 399 kroner

Vælger du at få leveret til en pakkeshop nær dig, får du gratis levering på alle ordrer over 399 kroner.

Optjen point i Club NIELSENs

Som medlem af Club NIELSENs har du mulighed for at optjene 3% af dit køb ved hver eneste ordre. Dine point kan bruges i vores forretninger såvel som online.

Returner eller byt dine varer i alle NIELSENs butikker

Alle køb foretaget på NIELSENs.dk kan returneres og byttes i alle vores butikker – du skal blot kunne fremvise din ordrebekræftelse.

Hurtig og sikker levering

Når du bestiller hos NIELSENs.dk, afsender vi din pakke inden for 1-3 hverdage.

Nem og billig retur hos NIELSENs

Ønsker du pengene retur på din ordre fra NIELSENs, skal du blot oprette en retursag på nielsens.dk/pages/retur. Du får herefter tilsendt en QR-kode, der skal fremvises hos GLS. Så printer de en returlabel ud for dig. Vi behandler alle retursager inden for 10 hverdage, når vi har modtaget din pakke.

Fuld returret i 30 dage

Fuld returret i 30 dage Har du fortrudt dit køb, kan du i op til 30 dage efter, du har modtaget dine varer, sende dem retur og få pengene tilbage.

Om NIELSENs

NIELSENs er en moderne familieejet virksomhed, der siden 1961 har solgt kvalitetstøj fra en lang række brands. Herunder NIELSENs egne mærker som Therese, vakker og KANTT samt populære mærker som SELECTED, Part Two og 2-BIZ. Hos NIELSENs danner de familiære værdier og tillid rammen for både webshoppen og kædens 16 butikker, og en personlig service sikrer, at du får en god oplevelse, når du handler hos os - uanset om du besøger vores butikker eller vores webshop.

Kontakt os

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

9k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Meget fin vare

21. april 2026

Hej igen

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har modtaget en fin vare! Og jeg håber, du får en masse glæde af den.

Anna fra NIELSENs-teamet ☀️

God bytteservice i butikken

20. november 2024

Kære Ulla

Tusind tak for de fem stjerner! Jeg beklager, at pakken ikke kom hurtigt frem til dig, men hvor er det dejligt at høre, at du har fået en fin service i vores butik i Sønderborg 😊

Anna fra NIELSENs-teamet 🌞

Fin og god service

29. oktober 2024

Kære Lone

Mange tak for de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi bestræber os altid på at give alle den allerbedste service, så det er så dejligt at høre om din oplevelse! Kig endelig forbi igen 😊

Hav en dejlig dag 😊

Anna fra NIELSENs-teamet ✨

Manglende service

Elendig service

9. juli 2024

Kære Erik

Mange tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at give alle den allerbedste service, så det er beklageligt at høre, hvis du har oplevet det modsatte. Da jeg ikke kan finde dig i systemet, kan jeg ikke kigge nærmere på det, men du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os, såfremt der er noget, vi kan hjælpe med/blive bedre til.

Anna fra NIELSENs-teamet ✨

Store anbefalinger herfra.

Store anbefalinger herfra.

5. april 2024

Kære Karina

Mange, mange tak for din anmeldelse og din anbefaling! Jeg håber, du bliver glad for dit køb, og at du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang.

Anna fra NIELSENs-teamet 🌞

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestemt ikke et firma der kan…

Bestemt ikke et firma der kan anbefaledes
Meget lang leveringstid☹️

6. februar 2024

Kære Anette

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at din pakke var længe undervejs. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at leve op til, og vi tager din anmeldelse med videre, så vi kan se, hvordan vi kan blive bedre fremadrettet.

Anna fra NIELSENs-teamet 🎀

Kære Jacob

Vi siger mange, mange tak for din anmeldelse af os på Trustpilot 😊 Det glæder mig at høre, at både varen og leveringen var lige, som det skulle være. Kig gerne forbi igen 😊

Hav den skønneste dag 😊

Kære Susanne

Tusind tak for de fem stjerner 😊 Det er så dejligt at høre, at både kvaliteten og leveringen kunne leve op til dine forventninger! Jeg håber, du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang!

Fine varer

Fine varer. Kom til tiden.

1. desember 2023

Kære Margit

Vi siger mange tak for anmeldelsen af vores webshop! Det er skønt at læse, at du modtog dine varer til tiden, og at du har fået nogle fine ting. Jeg håber, du vil få en masse glæde af dem.

Anna fra NIELSENs-teamet 🎄

Det hele fungerer fint

24. november 2023

Kære Henrik

Vi takker mange gange for at give os fem stjerner. Hvor er det bare godt at høre, at alt fungerede, som det skulle i forbindelse med dit køb 😊

Hav en dejlig dag 😊

Anna fra NIELSENs-teamet ⛄

Service og bremseskive skift

God service og info

10. oktober 2023

Kære Anna-Grethe

Mange tak for de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sætter pris på hver og en af dem. Jeg er glad for at høre, at der har været godt med info og god service i forbindelse med din ordre. Kig endelig forbi igen 😊

En hilsen til Nielsen...

En hilsen til Nielsen...

30. juli 2023

Kære Erik

Tusind tak for de fem stjerner 😊 Det er skønt at høre, at dine varer kom til tiden, og at kvaliteten var lige, som den skulle være 😊 Jeg håber, du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang.

Hav en dejlig dag!

Hej Lissi

Vi takker mange gange for at give os fem stjerner 😊 Hvor er jeg bare glad for at høre, at du har fået en fin frakke fra Vakker! Jeg håber, du vil få en masse glæde af den 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alt som lovet

7. mai 2023

Hej Mogens

Vi siger tak for anmeldelsen 😊 Jeg er glad for at høre, at alt var som lovet. Du er altid velkommen til at kigge forbi igen en anden gang.

Hej Tatijana.

Tak for din anmeldelse i forbindelse med dit onlinekøb. 😃
Jeg er glad for at læse at produktbeskrivelsen har været retvisende.

Hav en god dag.

Hej Johanne

Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at kvaliteten ikke kunne leve op til dine forventninger. Du er velkommen til at sende varen retur, såfremt du ikke ønsker at beholde den.

Hav en god dag 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hej Alex

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at varen faldt lige i din smag! Jeg beklager dog, at den var krøllet ved modtagelse. Vi forsøger altid at få alle pakker sendt så godt og sikkert afsted som muligt. Er varen ikke til at bruge, er du velkommen til at oprette en reklamation.

Hav en god dag 😊

Kom ikke til tiden

29. desember 2022

Hej Phillip.
Tak for din feedback.
Jeg er ked af at din ordre ikke er blevet leveret til tiden - det kan jeg godt se når jeg slår din ordre op.
Vi har desværre været ramt af ekstraordinær travlhed (mere end hvad vi havde kalkuleret med) og en del sygdom, og derfor har vi haltet bagud med ordrerne.
Det er meget beklageligt og jeg kan kun sige at vi arbejder frem mod en løsning der gør at dette ikke kommer til at ske igen.

Jeg håber at du alligevel er blevet glad for din ordre.
Hav en god dag.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dele pakke

Varen var ok.

27. desember 2022

Hej Lisa.
Tak for din feedback!
Jeg er ked af at du har oplevet en lang levering på den sidste del af din ordre. Vi har haft ekstraordinært mange henvendelser og derfor har du ikke hørt fra os. Det beklager jeg naturligvis.
Jeg kan dog se at din ordre er leveret inden jul, så jeg håber den nåede frem tids nok 😊

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice - meget lang svartid - hvis man overhovedet får svar - lang leveringstid også . Skuffende.

30. november 2022

Hej.

November og december har været en travl periode for os - endnu mere end vi havde turde forvente. Held i uheld har dette desværre medført et enormt pres på både vores lager, kundeservice og butikker. En kombination af sygdom, underbemanding og mange ordre har desværre resulteret i en del udfordringer med lagerstatus, leveringer og kundehenvendelser især, der har udfordret vores evner og kapacitet til at følge med.

Det er vi rigtig kede af, og vi gør vores bedste for at komme igennem alle henvendelser.

Jeg kan ikke se dit ordrenummer eller andet, men hvis du forsat ønsker hjælp fra os, så må du meget gerne skrive til kundeservice@nielsens.dk, så vil en kollega eller jeg gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

På trods at din oplevelse er vi glade for at du har handlet hos os, og vi håber vi kan leve op til vores sædvanlige standarder en anden gang.

Glædelig jul og godt nytår

Mvh Nanna, NIELSENs kundeservice

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv