En hilsen til Nielsen... Benklæder bestilt i web-shop kom som forventet til tiden, kvaliteten var som forventet.......et trygt sted at handle.
Det var ikke den hurtigste forsendelse, til gengæld var der fin bytteservice i butikken i Borgen, Sønderborg.
Min pakke var en dele pakke., hvor den ene pakke var lang tid undervejs og jeg kunne ikke følge den. Og der kom ikke svar fra kundeservice. Varen var ok.
Jeg kan kun give stjerne på effektiviteten og den er i top. Bestilte den ene dag og modtog pakken dagen efter. Selve produktet er en julegave, så det kan jeg ikke give stjerne på,........endnu
Fri fragt på ordrer over 399 kroner
Vælger du at få leveret til en pakkeshop nær dig, får du gratis levering på alle ordrer over 399 kroner.
Optjen point i Club NIELSENs
Som medlem af Club NIELSENs har du mulighed for at optjene 3% af dit køb ved hver eneste ordre. Dine point kan bruges i vores forretninger såvel som online.
Returner eller byt dine varer i alle NIELSENs butikker
Alle køb foretaget på NIELSENs.dk kan returneres og byttes i alle vores butikker – du skal blot kunne fremvise din ordrebekræftelse.
Hurtig og sikker levering
Når du bestiller hos NIELSENs.dk, afsender vi din pakke inden for 1-3 hverdage.
Nem og billig retur hos NIELSENs
Ønsker du pengene retur på din ordre fra NIELSENs, skal du blot oprette en retursag på nielsens.dk/pages/retur. Du får herefter tilsendt en QR-kode, der skal fremvises hos GLS. Så printer de en returlabel ud for dig. Vi behandler alle retursager inden for 10 hverdage, når vi har modtaget din pakke.
Fuld returret i 30 dage
Fuld returret i 30 dage
Har du fortrudt dit køb, kan du i op til 30 dage efter, du har modtaget dine varer, sende dem retur og få pengene tilbage.
Om NIELSENs
NIELSENs er en moderne familieejet virksomhed, der siden 1961 har solgt kvalitetstøj fra en lang række brands. Herunder NIELSENs egne mærker som Therese, vakker og KANTT samt populære mærker som SELECTED, Part Two og 2-BIZ. Hos NIELSENs danner de familiære værdier og tillid rammen for både webshoppen og kædens 16 butikker, og en personlig service sikrer, at du får en god oplevelse, når du handler hos os - uanset om du besøger vores butikker eller vores webshop.
Kontakt os
Kundeservice@nielsens.dk
93 40 99 27
NIELSENs A/S
Hvidkærvej 31C
5250 Odense SV
Hvidkærvej 31C, 5250, Odense SV, Danmark

Svar fra NIELSENs
Bestemt ikke et firma der kan anbefaledes
Meget lang leveringstid☹️

En hilsen til Nielsen...

Varen var ok.

Svar fra NIELSENs
Virkelig dårlig kundeservice - meget lang svartid - hvis man overhovedet får svar - lang leveringstid også . Skuffende.