1. Netthandelsløsninger

Nousa is een moderne online winkel die een breed assortiment aan producten aanbiedt — van trendy lifestyle-artikelen en praktische gadgets tot stijlvolle mode en handige accessoires. Onze missie is om het online shoppen eenvoudig, betrouwbaar en leuk te maken voor iedereen. Wij geloven dat winkelen niet alleen gaat om producten, maar om een fijne ervaring. Daarom combineren we een gebruiksvriendelijke webshop, veilige betaalopties en snelle levering met persoonlijke klantenservice. Of je nu iets zoekt voor jezelf, een cadeau voor iemand anders, of gewoon wilt ontdekken wat nieuw en populair is — bij Nousa vind je altijd iets dat bij je past.

2,7

Under middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Nog steeds niet geleverd

Nog steeds niet geleverd

4. mai 2026

Beste Ronald,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd. U kunt de status van uw bestelling eenvoudig volgen via de track & trace-code die u per e-mail heeft ontvangen. Hier ziet u de meest actuele informatie over de levering.

Mocht u nog vragen hebben of als er iets niet duidelijk is, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@nousa.nl
Wij helpen u graag verder.

Klantenservice Nousa

Support from the entire Licono team is…

Support from the entire Licono team is provided in a professional manner.
Respect

13. april 2026

Svar fra Nousa

Thanks so much for your kind words! 🙌

We truly appreciate your feedback and are glad to hear that you experienced our support as professional. Respect goes both ways, and it means a lot to us that you took the time to share this.

If you ever need anything in the future, our team is always here to help! 😊

Beste Erik,

Bedankt voor uw review.

We vinden het erg vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zoals wij u eerder per e-mail hebben laten weten, is er momenteel helaas sprake van vertraging bij de bezorgdienst, waardoor de levering langer kan duren dan gebruikelijk.

Wij begrijpen dat dit frustrerend is en bieden hiervoor onze excuses aan. Uiteraard houden wij uw zending nauwlettend in de gaten en doen wij ons best om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u wordt geleverd.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Klantenservice Nousa

Al twee weken geleden besteld

Al twee weken geleden besteld. Nog niets aangekregen. Geld weg denk ik.

31. mars 2026

Beste Luc,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet had ontvangen en dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

We willen je graag geruststellen: je pakket heeft helaas vertraging opgelopen door externe factoren bij de bezorgdienst (zoals recente syndicale acties bij Bpost), waardoor de verwerking tijdelijk verstoord was. Volgens de laatste update is je bestelling inmiddels aangekomen bij de lokale bezorger en zal deze binnenkort geleverd worden.

We begrijpen volledig dat dit vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met info@nousa.nl we helpen je graag verder.

Beste W.A. de Koning,

Vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is aangekomen, onze excuses hiervoor.

We willen dit graag direct voor u uitzoeken. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, dan kunnen wij de status controleren en u snel verder helpen. Dat kan naar info@nousa.nl

Wacht nog steeds op mij product

Wacht nog steeds op mij product

30. mars 2026

Beste Ronald,
Bedankt voor uw bericht. Heeft u de track & trace recent nog bekeken? Hierin kunt u de meest actuele status van uw bestelling volgen.
Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder, info@nousa.nl