когато ми трябва козметика, поръчвам от онлайн магазина на NOTINO. Изборът във всички категории е богат. Много прегледен сайт с подробни филтри във всяка категория. Много често има промоции и отстъпк... Vis mer

Винаги продуктите и отношението са на страхотно ниво и са на достъпна цена, винаги продуктите идват добре опаковани и пристигат на време има страхотно отношение към клиента с внимание към детайла да с... Vis mer

Редовен клиент съм Трябва да имате някакъв бононсиране за това, освен общите промоции Неприятно е, че се плаща за доставка, много по-малки търговци предлагат безплатна доставка Инъче харесвам сайта... Vis mer

Доволен съм от отношението и качеството на обслужване.Те ме правят да се чувствам като ВИП клиент.За съжаление,малко са такива като NOTINO!Благодаря,ЖЕЛАЯ на целия екип ЩАСТИЕ и УСПЕХИ!... Vis mer

1. Parfymeri
  2. Kosmetikkbutikk

Ние сме най-големият онлайн търговец с парфюми и козметика в Европа. За вас имаме не само всички известни световни марки, но и продукти на по-малки местни производители, които няма да намерите другаде. От слънчевите френски поля до опияняващия Ориент. Общо при нас ще намерите повече от 60 000 продукта от 1 500 марки на едно единствено място. Разполагаме с всички стоки в наличност в собствен склад. Днес сме марка, която работи в 22 страни и непрестанно се разширяваме. Този ухаещ свят не престава да ни очарова и искаме да разпространяваме нашия ентусиазъм. Да споделяме с вас актуалните тенденции, да ви вдъхновяваме и предоставяме най-добрите предложения на пазара.

4,6

Enestående

2k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Not good

Not good, delay and higher prices bad customer experience afwull people in the company

18. september 2025

когато ми трябва козметика

когато ми трябва козметика, поръчвам от онлайн магазина на NOTINO. Изборът във всички категории е богат. Много прегледен сайт с подробни филтри във всяка категория. Много често има промоции и отстъпки.

5. april 2026

Много добре

Много хубави продукти!
Ако имаше и по-евтина доставка или безплатна над определена сума щеше да е невероятно.

5. april 2026

Подобрете си приложението.

Вашетж приложение е супер неудобно при поръчка. Не може да се напише адреса. От падащото меню няма кв. Красно село. Оправете го!

30. mars 2026

Every online shop has some additional…

Every online shop has some additional promotions if you reach a certain amount when making an order. I think it will be much more benefitial to ur clients and the platform itself if you had that option, it also says that the delivery is free with certain transport options but those are only if you order to a physical shop which is to be fair kind of misleading. Also ur phone robot is utterly unhelpful... But the people working on the call line are polite regardless

30. mars 2026