Useriøst firma. Dekker ikke skader de skaper på bilene. Henviser bare til bilder hvor de hevder de ser skaden.(som det helt klart ikke gjør) Brukte også 13 dager fra Ålesund til Oslo som er vel... Vis mer
Bare tull leverer bilen uten kode til nøkkelboks på en lørdag. Ringer ikke ender me at jeg må ta kontakt me daglig leder der bilen leveres.
Her skulle bilen fraktes fra Fjellhamar til Randaberg. Og det var NBT som gjorde.Fantastisk info underveis,og ankommer leveringspunkt på avtalt tid.En høflig ung mann,kjører bilen av lastebil. Tar no... Vis mer
Kan virkelig anbefale Norsk Biltransport AS. Rask respons på Mail og god service. Bra pris og god dokumentasjon med bilder av bilen før og undervegs. Supert i disse korona tider da det gjord... Vis mer
Norsk Biltransport har spesialisert seg på frakt av biler. Vi frakter alle typer biler, også de som er defekte. Så lenge bilen ruller, så kan vi få den med på vår bilfrakter. Vi kjører faste ruter i hele Norge. Vi samlaster slik at vi kan gi deg en god pris på transporten. Vi kan selvfølgelig også utføre hasteoppdrag hvis det er ønskelig. Har du for eksempel har kjøpt en bil på FINN, så kan vi hente den og frakte den hjem til deg.
Tømmersvingen 3, 3414, Lierstranda, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Enkelt og greit med god service.
Kom som avtalt.
Gjorde jobben som avtalt.
Plasserte bilen rett inn i garasjen.
Greit og ryddig fra første kontakt. Håndtering og kjøring forsvarlig, og regningen ble akkurat som forutsagt. Kan trygt anbefales!
Fikk transportert en veteranbil fra Sandefjord til Sandnes. Alt gikk som smurt, veldig hyggelig kundeservice, raskt og greit ekspedert, trivelig sjåfør. Prisen var det neler ingenting å utsette på. Jeg kan med stor sikkerhet si at jeg kommer til å benytte dem igjen neste gang jeg trenger transport av bil.
Kan absolutt anbefale selskapet.
Jarle Thorkildsen
Frakt av havarert bil fra Halden til Oslo:
Bra service, med rask løsning av problemet til en fornuftig pris.
Anbefales.
Jeg opplevde Norskbiltransport som ikke bare raske, rimelige og dyktige, men også veldig hyggelige. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tranporten og servicen.
Over all forventning, særdeles rask tilbakemelding og god service! Kontakt Mandag kveld, pickup Tirsdag morgen og levert Bergen samme dag!
Hyggelig sjåfør som tok jobben sin meget seriøst, fin behandling av bilen og prismessig best på markedet vil jeg påstå! Teningkast 6!
Opplever servicen som enestående. Hyggelige på telefonen og kjappe på å svare på henvendelser. Mange takk for god leveranse!
Hentet bil på kaia i Oslo og leverte i Trondheim som avtalt. Meget bra. Hyggelig, serviceinnstilt person som holdt det vi avtalte. Anbefales.
Transporterte en bil fra Kongsberg til Haugesund. Hyggelige folk og god service! Bra oppdatering fra sjåfør slik at jeg kunne møte sjåføren til rett tid! Gode priser!
Svært god oppfattelse av mitt transportbehov, utmerket kommunikasjon og ivaretagelse av alle relevante detaljer. Ikke minst, de svarer på telefon før, under og etter utført oppdrag. Jeg hadde behov for Biltransport (Sportsbil) De forsikret seg om at bilen ikke tok skade hverken ved opplasting, transport og avlasting. Dessuten svært hyggelige mennesker å forholde seg til. Bedre blir det ikke, punktum..
Jeg fikk en 65 mod mustang levert. Er meget godt fornøyd med servicen.
Har sent førespørsel om billevering på lørdag, samme dag fikk pris- og tilbud på levering i tirsdag.
Var overrasket hvor nøyaktig jobben var utført!
Anbefaler - de gjor dobbelt mer som du betaler!
Vennlig og service innstilt sjåfør. Hjelpsom og tolmodig
Ord kan ikke beskrive hvor fornøyd jeg er. Jeg har aldri brukt biltransport før, så var litt skeptisk i starten. Bilen ble derimot levert til avtalt tid, med god oppdatering underveis, og jeg ble møtt av en svært hyggelig medarbeider som smilte selv om han hadde kjørt hele dagen. Rask tilbakemelding allerede samme kveld som jeg sendte inn forespørsel. Fikk også avslag i prisen da transporten var fullbooket den dagen jeg ønsket, slik at jeg måtte vente en uke senere. Jeg er så strålende fornøyd, og vil anbefalte selskapet varmt til alle jeg kjenner! :)
Dette firmaet kan jeg anbefale på det sterkeste å bruke. Utrolig service innstilt kundeservice som ga meg rask tilbakemelding av tilbud, info om henting og en god pris som var MYE bedre og billigere enn andre transport firmaer. Alle spørsmål fikk jeg gode og raskt svar på. Hentingen og leveringen ble utført med stor vekt på kvalitet. Alle tidsfrister/avtaler ble respektert, overholdt og bilen ble levert med en smilende og imøtekommende transport sjafør.
Bestilling, henting samt levering av bilen var meget tilfredsstillende.
Ble veldig godt informert underveis på status med tanke på levering.
Veldig bra
Har da brukt Norsk Biltransport for et oppdrag. Opplevde firmaet utrolig servicevennlig og imøtekommende. Anbefales.
Jeg var veldig godt fornøyd med avtalen jeg hadde med Norsk Bilfrakt!
Herlig å slippe å kjøre halve landet rundt for å hente selv. :) Bilen kom frem til avtalt tid og sted og like fin. Hyggelig sjåfør og ordentlig opplegg.