Kære Nordic Lace Da PostNord ikke havde leveret til tiden, sendte I nye snørebånd ekspres og reddede derved min datters ønsker ang. snørebånd i konfirmationsskoene. Tak for det og især for den virk... Vis mer
Selskapet har svart
Købte 2 pakker snørebånd. Dem er jeg helt tilfreds med. Men, leveringen kunne godt gå lidt hurtigere. Ved godt de kom inden for den noterede tid, (sidste mulighed, 6 hverdage) men synes stadig det er... Vis mer
PostNord brugte næsten to uger på denne forsendelse, men inden da havde Nordic Laces sendt tilsvarende vare med DAO. Som nåede frem efter få dage. Kundeservice står højt hos Nordic Laces. Handler gern... Vis mer
Selskapet har svart
Nordic Laces er en af Skandinaviens førende webshop indenfor salg af snørebånd. Vi har i dag mere end 300 forskellige slags og udvider konstant vores sortiment Hos Nordic Laces sætter vi en ære i altid at yde den bedste service. Derfor har vi et nemt og overskueligt website, der hjælper dig med at finde rundt i alle de forskellige slags. Skulle du have brug for hjælp så kan du altid kontakte os på e-mail. Vi er en dansk e-mærket webshop. Kender du det? Snørebåndet er slidt eller gået i stykker - eller du syntes bare der skal ske noget andet. Men... udvalget af snørebånd i butikkerne er meget begrænset - eller du skal rende byen rundt for at finde en specialbutik der har andet end de helt almindelige standard snørebånd. Dette er også en af grundene til at Nordic Laces / Snørekompagniet blev startet. Der findes så mange forskellige snørebånd - det vil da være ærgerligt ikke at kunne få dem i Danmark! Vi benytter Post Nord og DAO til at sende din ordre - så kontakt os hvis der opstår problemer med leverig i stedet for at skrive en anmeldelse om forsendelsen her på Trustpilot :-)
Ankerhusvej 73, 2680, Solrød Strand, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hvad gjorde det til en god oplevelse? Hvad gør virksomheden godt? Du hjælper fleste mennesker ved at komme med ærlig og konstruktiv feedback.
Og fordi I, Trustpilot, ikke vil nøjes med 5 stjerner, så gider jeg ikke svare en anden gang.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Leveringstid overholdt. Farven passede ikke helt med den som man kunne se på skærmen da jeg bestilte
Snørebåndene var lidt mørkere end vist

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Hurtig levering😃 men “enderne” på de runde snørebånd er meget tykke og passer ikke til de sidste huller i mine løbesko😢

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Det fungerede perfekt. Jeg savnede bare en kvittering på bestillingen

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Nemt at finde de rigtige snørebånd til de rigtige priser.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Bestilte 3 snørrebånd d. 8 februar med ekspress levering som står til 1-2 dages levering... 6 dage senere og jeg har stadig ikke modtaget dem med posten. elendig service, handler aldrig her igen. hvor svært kan det være at sende snørrebånd i en brev kuvert?
Rettet anmeldelse da de var flinke at tilbyde at sende nye uden betaling og varen kom dagen efter jeg oprettede anmeldelsen.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Jeg har ikke fået mine varer, som er bestilt den 5. januar. Har rykket den på mail for 10-12 dage siden, men der reageres ikke på min henvendelse. Pengene er trukket for over en måned siden. Ikke et firma jeg ville turde bestille hos igen.
EDIT;
Super hurtige til at klare min forespørgsel efter henvendelse igen.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Langsom levering ( over 1 uge)
svare ikke på mail
sender forkerte vare
ØV ØV og 1x ØV

Overrasket over kvalitet.
Jeg fik hurtigt mine vare efter de var bestilt, og er positivt overrasket over kvaliteten på snørebåndene.
Nemt at bestille og super hurtig levering

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Leveringen tog 10 dage, men det opvejes af et stort og spændende udvalg og GRATIS levering. Fem stjerner herfra.
Vender helt sikkert tilbage.
Virkelig flot udvalg og hurtig ekspedition!
Jeg bestilte en tirsdag, de blev afsendt samme dag og fredag i samme uge modtog jeg mine snørebånd. Postnords levering kan de ikke rykke ved, alt i alt har jeg haft en god oplevelse og handler der igen en anden gang.
Jeg bestilte et par QuickLaces silikone snørebånd Pink, men fik en mail om at der var en fejl at jeg frit kunne vælge nogle andre Quicklaces uden mere beregning. De skrev til mig mandag og onsdag lå de i min postkasse.
Alt var som det skulle, super cool kundeservice.
Alt i orden. Leveringstid var meget lang, men det er jo nok Postnord der står for den.
Jeg bestilte et par voksbehandlede Bordeaux røde snørebånd i tanken om at de ville have samme farve som på billedet. Jeg købte hurtig fragt fredag eftermiddag hvilket var 22kr extra for at der skulle være 1-2 dages leveringstid. Om mandagen får jeg en besked om de var klar til at blive sendt. Om onsdagen kommer pakken midt på aftenen. Jeg skynder mig og pakke mine røde snørebånd op og kan så se at de minder mere om... ja det ved jeg da ikke hvad det ligner men det er ihverfald ikke samme farve som de billeder der var blevet lagt op på hjemmesiden.

Hej.
Da jeg skulle bruge et par nye snørrebånd til mine sko, valgte jeg at bestille dem hos jer. Jeg bestilte dem om søndagen, og da jeg skulle bruge dem hurtigst muligt, bestilte jeg med QuickBrev som kostede 22kr ekstra (1-2 hverdage leveringstid.) Dagen efter mandag omkring kl 13:30 fik jeg en besked om at de var blevet sendt. Nu sidder jeg her torsdag middag hvor de stadig ikke er kommet. Synes lidt det var penge som bare blev kastet væk.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Nordic Laces er en super niche webshop med et fint udvalg og rimelige priser. Forsendelse er gratis, hvilket er et plus men til gengæld var PostNord hele 9 dage om at levere brevet, æv. Fin kommunikation med direkte ordrebekræftelse og afsendelse dagen efter. Da det var et brev, var der ingen mulighed for tracking, så de 9 dage føltes lange.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Bestilte snørebånd derfra. Da der var lidt problemer med forsendelse igennem postnord løste de med det samme problemet. Rigtig fin service!
Kan kun anbefale stedet og rigtig god kundeservice med hurtig feedback.

Svar fra Nordic Laces / Snørekompagniet
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.