Nordicessentials.no Anmeldelser 33

4,4

ADVARSEL - STAY AWAY: Benytt aldri dette firma. Det er bare sommel, og rot. Samt frekke tilbud for å dekke over sine feil!!! De sendte meg etter uttallige purringer og 2 måneders ventetid, varer som... Vis mer

Bra kvalitet på håndtakene, og bra beskrivelse for hvordan man skal montere de. Kundeservicen var også nice, spurte om de kunne legge til noen varer i ordren min etter jeg bestilte, og de svarte meg p... Vis mer

Bestilte varer fra tre forskjellige på samme dag i Norge. Deres leveranse etter 36 timer! En kom etter en uke. Den siste fra Furuset i Oslo først i dag! Stor takk til dere for rask og god service

Veldig fine håndtak til ein grei pris. Relativt rask levering. Anbefales

1. Interiørbutikk

Nordic Essentials er en norsk nettbutikk som selger håndtak, knotter, dørhåndtak og andre kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

4,4

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

ADVARSEL

De sendte meg etter uttallige purringer og 2 måneders ventetid, varer som ikke var det jeg hadde bestilt. De nekter å dekke mine kostnader i forbindelse med kjøpet!
Så her sitter jeg med noe jeg ikke har bruk for, og savner fortsatt det jeg bestilte. Det har nå gått 5 måneder. Jeg vil ha mine penger tilbake! De lyver og sier pengene er på veg

2. oktober 2025

Super service

Super service, rask levering og knallfine håndtak. Anefales på det sterkeste

19. september 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

Bare mas om å gjøre dette

Sikkert den 1000 mailen jeg får om å gjøre dette så jeg får vel bare gjøre det da

27. april 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi har gått gjennom oppsettet for invitasjoner og ser at det har blir sendt ut flere enn ønsket.

God service!

Flott og enkel nettside! Rask og grei levering. Kom i postkassa etter bare noen dager!

23. april 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake! :)

Bra sted å handle!

Fine håndtak og knotter
God service ved bytte
Utrolig rask forsendelse med Bring

11. april 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake!

Hyggelig og seriøst

Rask levering av bestilt vare. Rask og fin håndtering av retur.

26. mars 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake!

Rask levering

Rask levering
Kvalitetsprodukter

22. februar 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake! :)

Dere ryddet opp raskt når forsendelsen…

Dere ryddet opp raskt når forsendelsen jeg fikk - også raskt- var feil.

29. januar 2025

Svar fra Nordicessentials.no

Takk for tålmodigheten. Håper du blir fornøyd med sluttresultatet! Del gjerne bilder med oss på Instagram @nordicessentials.no

Grei vebside

Grei vebside, rask service og god kvalitet.

3. desember 2024

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade for at du er fornøyd. Del gjerne bilder med oss på instagram @Nordicessentials.no

Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Hilsen oss i www.nordicessentials.no

Service

Rask og god service

10. november 2024

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Del gjerne bilder med oss på Instagram @nordicessentials.no

Anbefales

Varene ble sendt raskt og levert etter få dager. Produktet var bra og som forventet.

29. oktober 2024

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake :)

Veldig fornøyd.

Veldig fornøyd med både frakt og bestillingen.

13. september 2024

Svar fra Nordicessentials.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!