Nordhjem Anmeldelser

2,7

Bestilte en t-skjorte 21 juli - har ennå ikke kommet (02 august). Har meldt dem sikkert 10 ganger om å få kansellert ordren, og få pengene tilbake, men får bare svar om at de beklager dette og at de t... Vis mer

Lang leveringstid Kontaktet kundeservice rett etter bestilling om jeg ved en feil bestillte 2 batteridrevne vaskere skulle ha en. Det skulle de ordne. Etter 4 uker kom 2 stk. vaskere. Men ledere... Vis mer

Da eg bestilte , la eg kortet inn på ein forsendelse. Veit ikkje kva som har skjedd men såg etter ei stund att eg var trekt for to forsendelser, no har eg no fått varena og dei ser bra ut fordi om eg... Vis mer

Enkel og god nettside og rask levering. Jeg bestilte en grønnsakskutter. Den fungerer absolutt slik den skal, men hengselet på lokket kunne vært noe stødigere da det av og til lander skjevt når du try... Vis mer

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

170 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Venter og venter på en bestilt og…

Venter og venter på en bestilt og betalt vare. Gått svært lang tid.
Får opplyst at dette skyldes noe med fortolling som tar tid denne ganger ?
Lurer på om jeg får varen i det hele tatt. Ved bestilling opplyste de om det rask levering 8 - 10 dager.

2. juli 2026

Advarsel - svindel

Advarsel. Svindel. Man får en vare direkte fra Kina, men man får ikke som bestilt, retur til en PO boks i Wales. Ingen refundering. Ingen norsk representasjon.

12. mai 2026

Jeg bestilte 50 stk Tile Leveling…

Jeg bestilte 50 stk Tile Leveling system, fikk levert 1. Dette må være å lure kunden, da har de levert noe. Det minste antall en kunne bestille var 50. Har sendt klage til dem, men ingen reaksjon. De kom med en bønn at jeg måtte hjelpe et lite firma med gode tilbakemeldinger. Denne behandling gir ingen god tilbakemelding.
Kurt Larsen

22. mai 2026

Styr unna denne virksomheten!

Varen ble ikke levert innen lovet leveransetid, og da den omsider ble levert på lokalt postkontor, var vi i utlandet og kunne ikke hente den. Vi kansellerte kjøpet og forlangte å få pengene tilbake. Varen ble returnert til avsender. Det har nå gått over en måned uten at vi har sett noe til tilbakebetalingen.

Styr unna denne ubrukelige 'butikken'!

11. juni 2026

Alt i alt er dette en romslig, funksjonell og svært godt laget veske som jeg gjerne anbefaler videre.

Jeg har mottatt vesken, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet😊
Kvaliteten på søm og utførelse er utmerket. Selv om vesken ikke er så stor, rommer den overraskende mye. Den har fem praktiske lommer som gjør det enkelt å organisere og oppbevare tingene mine.
Glidelåsene er godt beskyttet og virker solide og pålitelige. Stoffet er av høy kvalitet, føles behagelig å ta på, og fargen er virkelig flott.
Jeg gir den 5 av 5 stjerner.💫

30. mai 2026

Trådløs vannfontene til katt.

Den trådløse vannfontenen til katt er en drøm. Meget enkelt å montere, og katten min liker den. Slippe ledninger og flere type filter er så deilig. Kan kun gi full pott på denne bestillingen. Nordhjem var et trygt og godt sted å handle fra.

26. mai 2026

Bra produkt

Bra produkt. Som beskrevet, og vist på bildene. Levering var også bra, som jeg ble informert om.

23. mai 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis