Bestilte en t-skjorte 21 juli - har ennå ikke kommet (02 august). Har meldt dem sikkert 10 ganger om å få kansellert ordren, og få pengene tilbake, men får bare svar om at de beklager dette og at de t... Vis mer
Lang leveringstid Kontaktet kundeservice rett etter bestilling om jeg ved en feil bestillte 2 batteridrevne vaskere skulle ha en. Det skulle de ordne. Etter 4 uker kom 2 stk. vaskere. Men ledere... Vis mer
Da eg bestilte , la eg kortet inn på ein forsendelse. Veit ikkje kva som har skjedd men såg etter ei stund att eg var trekt for to forsendelser, no har eg no fått varena og dei ser bra ut fordi om eg... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Helt upålitelige
Helt upålitelige. Ligg unna. Har ikke produkter på lager "Sendes i løpet av 3-5 dager" er bare tull. Dette er "Drop Shipment" direkte fra Kina og varene sendes etter 1 mnd. + I tillegg må det betales norsk moms (kommer faktura fra Posten i ettertid). Prøvde å avbestille før varen ble sendt, helt umulig! Bare vås i chat og e-post. Aldri vært borte i dårligers kundeservice, men ikke så rart når det ikke er noen ansatte i dette firmaet.
Bestilte to landslagsdrakter
Bestilte to landslagsdrakter. Med trykk foran og bak. Kom 3 uker forsinket uten trykk og med feil i stoffet.. hold dere unna.
Leveransen ble kjørt direkte på søpla.
Leveranse flere uker forsinket. Generelt meget lav kvalitet på hele leveransen og med manglende deler og ikke fungerende deler.
Kundeservice er utspekulerte, men kan opptre profesjonellt.
Dette firmaet burde vært anmeldt. Ikke kjøp noe av Nordhjem.eu.
Tusen takk for et eget hod…
Tusen takk for et eget hod produkt.kjempe fornøyd brukes mye. særlug når vi griller fisk. Ohså når vi steker piza i vanlig øvn.
Virker ikke veldig seriøs
Virker ikke veldig seriøs
Bestilte noe 21 juni, nå 21 juli er ikke varene sendt ennå
Hold dere unna
Hold dere unna, svindel. Betalte for 2 vanngevær til barnebarn.
Svar på spørsmål ser ut til å være auto generert. 47 dager siden betaling, bare svada svar. Stay away
Dette er et svindel firma uten…
Dette er et svindel firma uten like.bestilte kantklipper med 2 batterier men på bestillingen min står det 1 batteri.sendte denne drittungen som står som eier av nordhjem en epost om hvorfor bare 1 batteri fikk til svar har ikke lov sende 2 batteri i posten.bestilltd i begynnelsen av mnd i dag er det 20 juli enda ikke fått noe men fått epost fra helt hjem at dem venter en pakke til meg det var 14 juli dem har enda ikke mottat den.Og toppen av det hele så kommer den fra Kina og ikke Elverum som nordhjem har adresse.Du kan kjøpe denne varen fra Kina selv for en brøkdel av det nordhjem selger den for.STYR UNNA NORDHJEM SVINDEL BEDRIFT NR 1
Jeg bestilte en vest i XL
Jeg bestilte en vest i XL. Når jeg mottok vesten var den merket XL, men den var i barnestørrelse. Har ingen små barn, så for meg er den verdiløs. Reklamerte, og har holdt på med mail frem og tilbake i 6 uker. Deres siste svar var at jeg kunne få 10% rabatt på den mottatte, men det er ikke aktuelt, så ba de meg sende den mottatte i retur, og forlangte at jeg skulle betale frakten. Det er ikke aktuelt. I de siste 3 uker har jeg forlangt å få refundert betalingen, men får ikke noe svar på det. SÆRDELESS DÅRLIG KUNDESERVICE!
Enkel og god nettside og rask levering
Enkel og god nettside og rask levering. Jeg bestilte en grønnsakskutter. Den fungerer absolutt slik den skal, men hengselet på lokket kunne vært noe stødigere da det av og til lander skjevt når du trykker den ned slik at den treffer kanten og får ikke presset lokket helt ned. Med litt prøving og feiling gikk det fint
Ingen leveranse
Jeg bestillte først 1 stk kantklipper, men på bestillingen var det 2 stk. jeg bemerket dette i brev , men ingen respons. Jeg har siden ikke mottatt noe, og har sendt klage, men ingen respons. jeg betrakter dette som svindel, og vil reagere deretter
Varen var helt som forventet
Varen var helt som forventet; meget bra. Transporten tok dessverre noe lang tid, men det hadde ingen praktisk betydning for denne varen.
Sendrektighet ved klager
Bestilte to dampvaskere som jeg hadde blitt anbefalt. Etter noen dager kom pakken, men så viser det seg at de kun tar strøm med 110 volt. Gjorde nordhjem.eu oppmerksom på dette og krevde et bytte av varene. Etter det har jeg fått en e-post som er relativt intetsigende. Nå venter jeg i spenning, men er redd for at NOK 1900 er borte for godt.-
Bra info om bestillingen og hvor den…Bra
Bra info om bestillingen og hvor den var. Sønn var fornøyd med fargen og utseende på vesken. Nå er penger, pass og annet trygt med på tur i utlandet.
Har bestilt kantklipper med inkludert…
Har bestilt kantklipper med inkludert ekstra batteri, som skal leveres til hjemmeadresse på 3-7 dager. Men ventetid overstiger 2 uker og ble ikke levert hjem, men matte hentes på Post utlevering 10 km hjemme fra. Og heller ikke ekstra batteri som annonsen tilbydde.
Har vært i kontakt med Nordhjem, beskrevet situasjon og krever komplitere leveransen med å sende ekstra batteri. Fikk svar at de bare kunde sende et batteri i en forsendelse. Men de kan refundere 10% av prisen som jeg har betalt. Dette er 150 kr i refusjon.Da ba vi om forsendt et ekstra batteri i egen forsendelse, men dette har vi ikke fått svar på.
Nordhjem annonse og leveransene stemme ikke med opplysningene i annonsene.
Bra kvalitet med mange lommer.
Oppdateringer på pakken ofte, kvaliteten virker bra på vesken. Mange lommer og romslige. Veldig fornøyd!
Bra Produkt og Gott Pris
Bra Produkt og Gott Pris
Men lit lång leveringstid
Styr unna Nordhjem eu!!!!
Styr unna Nordhjem eu!!!!
Jeg kjøpte 2 varmeskjerf. Mottok varen, men skjerfene var jo bare 1 vits, varmefeltet var ikke mer enn 5 cm. Varmefeltet skulle lades med usb kabel, men virket ikke etterpå. Jeg sendte mail og ba om litt forklaring og en brukerveiledning. Det fikk jeg aldri svar på. Fikk bare en mail med svadasvar! Sånn fortsatte det. Jeg sendte mange mailer, og da jeg sa at jeg ville heve kjøpet, ble ting enda verre. Jeg returnerte de for flere uker siden, men ikke fått tilbake pengene. De har oversendt til et annet team, får jeg til svar når jeg etterlyser pengene.
Bestillinger tar tid, om den vil komme noen gang er uvisst
Venter stadig på en bestilt og betalt vare.
Varen ble bestil 22. juni og ut fra nettsiden kunne jeg forvente den rimelig raskt da det var på "lager".
Siden 3. juli har den ligget i såkalt "transitt.
I dag er det 9. juli og aner ingen ting om jeg har betalt for ingen ting.
Kan trygt si at det blir ALDRI bestilt noe mer fra Nordhjem.
Det er en god veske
Det er en god veske. Gleder meg til å reise på ferie med verdiene trygt 😎