Na lang wachten kwam product aan. Goedkoop Chinees. Toen ik het terug wilde sturen, contact gezocht met klantenservice. Ik kreeg in t Engels antwoord. Ik mocht t terugsturen, maar dat was een adres... Vis mer
Se hva andre synes
Don't buy!!! Selling counterfeits (fakes) from China. Delivery time 2 weeks. Charger doesn't work properly, doesn't charge at all. After contacting customer service keep lying that is original (I have... Vis mer
Warning do not order from this company, this is a scam or fraudulent company, I ordered a laptop battery from there, but they did not actually have the product and will not return my money. So b... Vis mer
Vorige week op 19 juli 2024 een adapter online besteld bij NL Adapter. Vandaag op 27 juli 2024 geleverd door PostNl. Aangesloten op mijn laptop en netjes is mijn accu van de laptop weer opgeladen. Dus... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wij leveren hoge kwaliteit en goedkope laptop ac adapters en laptop batterijen nladapter.com met 1 jaar garantie.
Kontaktopplysninger
NLadapter is geen Nederlandse site
NLadapter is geen Nederlandse site. Ik bestelde op 19/01/23 een nieuwe adapter voor mijn Lenovo en het duurde een week voor ik een track & trace code ontving. De antwoorden op mijn mails waren in het engels. Uiteindelijk heb ik op 10/2/2023 een originele Lenovo adapter ontvangen, ik had ondertussen al een nieuwe gekocht. Als het niet dringend is, dan kun je hier bestellen, maar een adapter heb je meestal wél dringend nodig ...
Power supply voor Bose…
De power suooly voor mijn Bose Soundtouch past niet.
De adapter kost €15,98. Om mijn geld terug te krijgen moet ik retourneren naar China. Kosten €19,95. Echter zelfs PayPal geeft ze gelijk.
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET! Het zijn oplichters.
Ik had een merk adapter besteld. Ontving 3 weken later een merkloze, kapotte adapter. Om een refund gevraagd maar ze sturen alleen maar een copy paste mail terug. Valt niet mee te praten. Ongelooflijk klant onvriendelijk.
Adverteren met origineel maar je krijgt…
Adverteren met origineel maar je krijgt ruim een week later Chinese rotzooi.
Wees wijzer....Doe het niet !
Adverteren met voorraad... Maar niks geen directe levering....
Door haast geen betrouwbaarheids check gedaan vooraf.
NIET BESTELLEN !!! Zwendelarij !
Chinese oplichters bende.
Zelfs AliExpress is nog beter !
Ze leveren niet
Ik heb bij NLAdapter (overigens een chinees bedrijf en dus niks "NL") een oplader voor mijn laptop besteld. Er wordt een ander product geleverd dat niet past. Na herhaalde keren email contact blijven ze ontkennen dat ze een verkeerd product hebben geleverd, hoewel ik met orderinformatie en foto's heb laten zien dat ze het verkeerde product hebben geleverd.
Is helemaal geen Nederlands bedrijf
Is helemaal geen Nederlands bedrijf! Had snel een lader nodig en nu blijkt dat hij nog uit China moet komen !
CHINESE oplichters!!!
CHINESE oplichters!!!! NIET kopen het wordt gedropschipped en er klopt niks van. Lader is helemaal niet origineel en wordt echt gloeiend heet.
“Originele” hp adapter…
“Originele” hp adapter…. Ik krijg een stukje zwart draad uit China… dit valt onder false advertisement. Graag verdere reactie vanuit nladapter…
PAS OP VOOR DAT JE BESTELD!!!!!!
PAS OP VOOR DAT JE BESTELD!!!!!!! Deze chineze oplichters kunnen geen Nederlands en proberen je allerlei extra’s aan te smeren. Ik bestel een oplader die gloedheet wordt en bijna in de fik gaat. Ik heb 1 week + gewacht op mijn pakketje om erachter te gekomen dat hij gewoon gedropshipt word. Ik heb een enorme spijt dat ik hier heb besteld en ik kan fluiten naar me geld. Klantenservice is waardeloos en spreekt geen Nederlands, en dat voor een bedrijf dat durft NL in de mond te nemen.
CHINEES bedrijf, niet Nederlands!! Wordt vanuit China gestuurd!
Ik had snel een nieuwe adapter nodig. NL Adapter heeft er alles aan gedaan om op een Nederlands bedrijf te lijken. Zelfs onder "levering" staat er niet dat dit uit CHINA wordt verzonden. Ik verwacht nu ook niet de "Originele Lenovo" adapter die ik besteld heb, maar een Chinese merk. Ik vind het schandalig dat ze zomaar kunnen verbergen wie ze eigenlijk zijn. Ik koop van "NL Adapter" met een email van NLAdapter at gmail, maar op mijn betaling bij Paypal staat er dan opeens "You sent a payment to Shenzhen Gold Wish Technology Co.,Ltd. (factorydirectpp at hotmail)" Dat was de eerste keer dat ik zag dat dit geen Nederlands bedrijf is. Moest ondertussen een andere adapter kopen, omdat ipv de verwachte 1-2 dagen levertijd van een Nederlands bedrijf, ik waarschijnlijk nu weken moet wachten. Niet doen!
65 W USB-C HP Adapter binnen 6 dagen geleverd
65 W USB-C HP Adapter besteld en binnen 6 dagen geleverd. De adapter ziet er origineel uit en werkt prima.
Hij is echter anders dan de originele die ik heb, omdat de nieuwe lader een extra USB-A poort erbij heeft.
Ik ben er dik tevreden mee.
Supergoed, blij met mijn oplader.
Okay ze zijn niet zo snel als de bol.com want het komt wel uit China maar na 5 dagen had ik toch mijn Lenovo oplader binnen. Heel blij mee en scheelde aanzienlijk met andere Nederlandse verkopers!
ordinaire oplichters
Dit bedrijf bestaat uit dropshipping
Dit bedrijf bestaat uit dropshipping. als je een bericht stuurt naar de klanten service krijg je een mail van een chinees in slecht engels.
Niet bestellen!
Pas ná het bestellen naar de reviews gekeken, les geleerd. Site verkoopt ‘originele’ adapters, niets is minder waar; ik ontving een chinees merk. Bij aanvraag van retouren en m’n geld terug wordt mij verzocht om een ‘fee’ en verzendkosten te betalen, lekker dan.
Hier nooit bestellen!
Zo niet mogen
Alles in het Nederlands.....alles zo geschreven dat je het op meerdere manieren kunt bekijken .....een Chinees bedrijf dat een alleen een site in het Nederlands en wie weet wat voor talen ......misleiding zo niet mogen !!! .....waar is die tijd gebleven en de service ......zelfs de grote jongens Bol en Amazon doen het ......alles moet je helemaal uitpluizen en na trekken voor je iets koopt
Not picking up the phone
Not picking up the phone, not doing refunds. Stay away.
Grote oplichters adapter besteld 17…
Grote oplichters adapter besteld 17 euro betaald, nog steeds niet binnen na 3 weken als ik bericht naar hun stuur, krijg ik bericht terug uit China dat het gestuurd is maar dat is helemaal niet
Goed produkt, aanlevering uit China !
Helaas staat niet duidelijk vermeld dat dit geen NL firma is en dat de materialen vanuit China verstuurd worden. Een snelle uitlevering is mogelijk, een snelle aanlevering is een ander verhaal.
Produkt na 2 weken geleverd en werkt goed, dat dan weer wel!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.