Wij zijn erg blij met de spullen die wij hebben gekocht. Alles voldoet aan onze verwachtingen en de kwaliteit is top. Daarnaast zijn we ook heel goed geholpen door Tom vriendelijk, professioneel en be... Vis mer
Selskapet har svart
Superfijn geholpen door Tom en zijn assistente. Duidelijke uitleg over het zitcomfort, prijs kwaliteit, duurzaamheid etc., dit alles onder het genot van een kopje koffie. Het gevolg een prachtige b... Vis mer
Selskapet har svart
Fijne ervaring van begin tot eind. In de winkel in Amsterdam ben ik heel goed geholpen door de verkoper,die echt de tijd nam om mee te denken. Uiteindelijk gekozen voor een bank en stoel waar ik er... Vis mer
Selskapet har svart
We had a wonderful experience at Sofa Company and would especially like to thank Tom for his outstanding service. He took a lot of time to help us and explained all the different modules in great deta... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten

Gele Rijders Plein 13, 6811 AN, Arnhem, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We zijn heel goed geholpen in de winkel van Sofacompany in Arnhem. De sfeer was heel prettig en open en ook heel persoonlijk. Voelden ons heel welkom. We waren op zoek naar draaifauteuils, kregen alle informatie die we nodig hadden maar ook alle ruimte en tijd om tot een beslissing te komen. Echt een absolute topervaring en zeer zeker een aanrader.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Alles is volgens afspraak goed verlopen het enige was dat er wat assecoires op een ander adres waren geleverd maar dit is uiteindelijk opgelost.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Duidelijke communicatie en snelle levering. Netjes binnen gezet en duidelijke uitleg. Wij zijn heel blij met de bank!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Kundig professioneel en vriendelijk geholpen. Levering heel
Accuraat en hele mooie bank, tafels en poef.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
De dames in de winkel waren super aardig en behulpzaam. De levering was volgens afspraak en de dame van de klantenservice was ook heel vriendelijk.
Ik ben heel blij met de aankoop van mijn 3-zits Douglas bank met hocker
Ik zou zo weer teruggaan voor een volgende aankoop.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Really good customer service and support from deciding to buying the sofa

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Snelle hulp in de winkel op de Stadhouderskade in Amsterdam, makkelijk bestellen en duidelijkheid over bezorging. Blij met onze nieuwe, groene bank!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Goed hulp in de winkel. Goed sofa, alleen niet voldoende kleur keuze

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
De verkoper Tom in de winkel in Arnhem was geweldig! Door zijn goede hulp en advies hebben we een bank en een stoel gekocht!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
They have been very attentive and always give me ideas or options on how to combine colors and textures of fabrics.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Super bedrijf! hele goeie klantenservice, zowel Lieke als Tim van de afdeling in Den Haag hebben ons super geholpen!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Super goed geholpen door Tom in de vestiging Arnhem.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Heel erg leuk en vriendelijk geholpen in de store in Utrecht.
Ruime keuze en combinaties mogelijk en duidelijk uitgelegd in de store door de medewerkers.
Een aanrader!
Snelle levering!
TOP en VRIENDELIJKE SERVICE!
Tip! De bank was te groot voor onze lift en hebben ze deze moeten leveren via trap....hou er rekening mee dat dat best even een punt is voor de bezorgers die geen matriaal hebben als er geen lift is.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
I entered the Bilderdijk store 30 min to the closing time, still the staff were very polite and attentive, they provided a lot of information about how to choose and order, while also answering my questions. They were informative and friendly, which made me decide buying my couch at Sofacompany.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
vriendelijk aan de telefoon en alles snel en correct geregeld.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Ik ben blij met het design en de kwaliteit, maar voor de prijs had het nog iets beter gekund.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.