SOFACOMPANY Nederland Anmeldelser 4 106

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn erg blij met de spullen die wij hebben gekocht. Alles voldoet aan onze verwachtingen en de kwaliteit is top. Daarnaast zijn we ook heel goed geholpen door Tom vriendelijk, professioneel en be... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijn geholpen door Tom en zijn assistente. Duidelijke uitleg over het zitcomfort, prijs kwaliteit, duurzaamheid etc., dit alles onder het genot van een kopje koffie. Het gevolg een prachtige b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne ervaring van begin tot eind. In de winkel in Amsterdam ben ik heel goed geholpen door de verkoper,die echt de tijd nam om mee te denken. Uiteindelijk gekozen voor een bank en stoel waar ik er... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We had a wonderful experience at Sofa Company and would especially like to thank Tom for his outstanding service. He took a lot of time to help us and explained all the different modules in great deta... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Sofabutikk

Om SOFACOMPANY Nederland

Skrevet av virksomheten

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 3.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende bank – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Skrevet av virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Top ervaring bij Sofacompany Arnhem…

We zijn heel goed geholpen in de winkel van Sofacompany in Arnhem. De sfeer was heel prettig en open en ook heel persoonlijk. Voelden ons heel welkom. We waren op zoek naar draaifauteuils, kregen alle informatie die we nodig hadden maar ook alle ruimte en tijd om tot een beslissing te komen. Echt een absolute topervaring en zeer zeker een aanrader.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling! We zijn blij dat u de persoonlijke service en ontspannen sfeer in onze winkel zo heeft gewaardeerd. Veel plezier met uw nieuwe fauteuils.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles is volgens afspraak goed verlopen…

Alles is volgens afspraak goed verlopen het enige was dat er wat assecoires op een ander adres waren geleverd maar dit is uiteindelijk opgelost.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is en dat de accessoires uiteindelijk goed bij u terecht zijn gekomen. Veel plezier met uw aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke communicatie en snelle…

Duidelijke communicatie en snelle levering. Netjes binnen gezet en duidelijke uitleg. Wij zijn heel blij met de bank!

20. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Dank u wel voor deze mooie review! Fijn dat de levering naar wens verliep en dat u tevreden bent met uw nieuwe bank. We wensen u er nog veel comfort en plezier mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kundig professioneel en vriendelijk…

Kundig professioneel en vriendelijk geholpen. Levering heel
Accuraat en hele mooie bank, tafels en poef.

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van het advies tot aan de levering. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubelen✨️

Lieke -Team SOFACOMPANY

Leuke poef en prima bezorging

Leuke poef en prima bezorging

18. februar 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de poef en dat de bezorging naar wens is verlopen. Daar doen we het voor! 😊
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aangename ervaring met SofaCompany.

De dames in de winkel waren super aardig en behulpzaam. De levering was volgens afspraak en de dame van de klantenservice was ook heel vriendelijk.
Ik ben heel blij met de aankoop van mijn 3-zits Douglas bank met hocker

Ik zou zo weer teruggaan voor een volgende aankoop.

Beste Tine,

Bedankt voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met je 3-zits Douglas bank met hocker en dat onze winkel en klantenservice zo goed hebben geholpen. 💛

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor je volgende aankoop!

Fijne dag gewenst.

Team SOFACOMPANY

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Really good customer service and…

Really good customer service and support from deciding to buying the sofa

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear you enjoyed our support from the moment you decided to buy your sofa. We look forward to serving you again in the future!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle hulp in de winkel op de…

Snelle hulp in de winkel op de Stadhouderskade in Amsterdam, makkelijk bestellen en duidelijkheid over bezorging. Blij met onze nieuwe, groene bank!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel aan de Stadhouderskade! Geweldig dat het bestelproces vlot verliep en dat alles duidelijk was rondom de levering. We hopen dat uw groene bank een echte blikvanger is in uw interieur!💚

Goed hulp in de winkel

Goed hulp in de winkel. Goed sofa, alleen niet voldoende kleur keuze

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u goed geholpen werd in de winkel en tevreden bent over uw sofa. Jammer dat u de kleurkeuze wat beperkt vond. We nemen uw feedback zeker mee, want we blijven ons assortiment voortdurend evalueren en uitbreiden. Dank u voor uw vertrouwen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De verkoper Tom in de winkel in Arnhem…

De verkoper Tom in de winkel in Arnhem was geweldig! Door zijn goede hulp en advies hebben we een bank en een stoel gekocht!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Wat een mooie review, dank u wel! Fantastisch om te horen dat Tom u zo goed heeft geholpen in onze winkel in Arnhem. We geven uw compliment zeker aan hem door. Dat zal hem ongetwijfeld plezier doen. Veel genietplezier van uw nieuwe bank en stoel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

They have been very attentive and…

They have been very attentive and always give me ideas or options on how to combine colors and textures of fabrics.

6. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that our team could assist you with ideas and options for combining colors and fabric textures. Creating the perfect match is such an important part of the process, and we’re happy we could support you in that!✨

Super bedrijf

Super bedrijf! hele goeie klantenservice, zowel Lieke als Tim van de afdeling in Den Haag hebben ons super geholpen!

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Wat fijn om te lezen dat onze medewerkers Lieke en Tim u zo goed hebben geholpen! Wij streven er altijd naar dat onze klanten een prettige en persoonlijke service ervaren, en uw bericht maakt ons daar erg blij mee. Dank voor uw feedback!

Super goed geholpen door Tom 👍

Super goed geholpen door Tom in de vestiging Arnhem.

14. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat u zo goed geholpen bent door Tom in onze vestiging in Arnhem. We geven uw compliment zeker aan hem door!✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en top service!!

Heel erg leuk en vriendelijk geholpen in de store in Utrecht.
Ruime keuze en combinaties mogelijk en duidelijk uitgelegd in de store door de medewerkers.
Een aanrader!

Snelle levering!
TOP en VRIENDELIJKE SERVICE!

Tip! De bank was te groot voor onze lift en hebben ze deze moeten leveren via trap....hou er rekening mee dat dat best even een punt is voor de bezorgers die geen matriaal hebben als er geen lift is.

6. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Wat een fijne review om te lezen, hartelijk bedankt!

Super om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen in onze store in Utrecht en dat alles duidelijk is uitgelegd. En natuurlijk ook heel leuk dat de levering snel is verlopen en jullie onze service als top en vriendelijk ervaren hebben 😊

Dank ook voor je tip over de lift. Dat is zeker iets om vooraf goed rekening mee te houden. Fijn dat het uiteindelijk toch gelukt is via de trap, al was dat vast even aanpoten.

Heel veel plezier met jullie nieuwe bank en hopelijk genieten jullie er volop van!

Lieke - Team SOFACOMPANY ✨️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polite and attentive staff at store

I entered the Bilderdijk store 30 min to the closing time, still the staff were very polite and attentive, they provided a lot of information about how to choose and order, while also answering my questions. They were informative and friendly, which made me decide buying my couch at Sofacompany.

3. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that our Bilderdijk team made you feel welcome and well-informed, even close to closing time. Providing attentive and friendly service is very important to us, so this truly means a lot. Enjoy your new couch!💛

topproduct

topproduct. fijne bezorgers.

30. januar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Hartelijk dank voor uw review! We doen ons best om niet alleen een topkwaliteit product te leveren, maar ook een fijne bezorgervaring te voorzien.

TOP BANK TOP BANK

3. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bank, we wensen je er veel plezier van.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

vriendelijk aan de telefoon en alles…

vriendelijk aan de telefoon en alles snel en correct geregeld.

2. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat ons team u vriendelijk te woord heeft gestaan en dat alles vlot en correct is geregeld. Het is altijd ons doel om het bestel- en leveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het doet ons plezier dat u dit heeft ervaren.

goed geholpen

2. februar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Wat fijn om te lezen, dank u wel! We geven graag advies en begeleiding, dus dit doet ons plezier om te horen.

Mooi en praktisch

Ik ben blij met het design en de kwaliteit, maar voor de prijs had het nog iets beter gekund.

30. januar 2026

Svar fra SOFACOMPANY Nederland

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback!

Fijn om te horen dat je blij bent met het design en de kwaliteit. Tegelijkertijd begrijpen we je opmerking over de prijs-kwaliteitverhouding, die nemen we zeker mee.

We blijven continu kijken hoe we onze producten en service verder kunnen verbeteren, mocht je nog specifieke feedback willen delen, dan horen we dat uiteraard graag. Dit mag worden gedeeld naar info-nl@sofacompany.com.

We wensen je desalniettemin veel woonplezier van je nieuwe meubelen ✨️

Lieke - Team SOFACOMPANY

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv