Selskapet har svart
Duidelijke website, alleen van de verzendstatus word je niet echt op de hoogte gehouden en de bezorgdienst stond ineens op zondag voor m’n deur.
Douchevouwdeur met vaste zijwand besteld via bol. zijwand maat verkeerd geleverd klantenservice is nooit bereikbaar. zit ik nu zonder cabine en oplossing is verre van opgelost worden als je ze toch ni... Vis mer
Selskapet har svart
In november 2024 heb ik een complete Douche wand besteld. totaal 3 grote glasplaten met toebehoren. Het pakket werd volgens afspraak geleverd vanuit Duitsland. Bij de montage is een glas plaat kapot... Vis mer
Selskapet har svart
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beetje vreemd bedrijf. Vrijwel alles op de site is uitverkocht. Mail over vragen naar de beschikbaarheid van een item wordt niet beantwoord.
Ik kijk nog even verder…

Svar fra nl.eaica.eu
Gezocht en gevonden een vouwbare douchedeur op de website bij AICA. Was al langere tijd op zoek. Op genoemde website de geschikte deur snel gevonden. Besteld en snel geleverd. Was goed verpakt en alle onderdelen waren aanwezig. Beschrijving om de deur te plaatsen was aanwezig. Dit zelf gedaan en resultaat is top. Kwalitatief goeie vouwbare douchedeur voor een hele goede prijs. Andere merken waren beduidend duurder dan AICA. Kortom, een tevreden klant.

Svar fra nl.eaica.eu
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Dit is echt vreselijk. De bezorgdienst is al een hele tijd onderweg.

Svar fra nl.eaica.eu
Snel geleverd. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Echter minder duidelijke montage handleiding. Goed verpakt. Kleine beschadiging, maar dat zal best verholpen worden.
Snelle levering en goed product voor het geld.
De chauffeur zou bellen maar stond er opeens maar was geen probleem voor ons.
Onbetrouwbare partij! Telefonisch onbereikbaar, reageert niet op mails en levert na twee weken geen product.
Niet bestellen.

Svar fra nl.eaica.eu
Erg goede kwaliteit. Prijs zeer goed.
Alleen de bezorging was waardeloos. Ik wist niet hoe laat de bezorging, heb de hele dag thuis gebleven. Lood zwaar glas liet hij gewoon buiten staan. Met moeite naar binnen gekregen.
Een douchecabine gekocht van Aica bij Bol.com. Wij hadden bewust voor bol gekozen omdat wij Aica zelf niet kenden, voor wat zekerheid. Bij onze verbouwing ging er veel mis en werd de badkameroplevering flink vertraagd, omdat wij al merkte dat de ruimte anders ging worden hadden we Aica zelf een mail gestuurd. Met de vraag hoe het zat met de retour- en ruiltermijn, omdat ik overal 365 dagen zag staan maar op een andere plek stond 30 dagen. Dit was belangrijk voor ons omdat de 30 dagen afliepen. Hierop werd alleen gereageerd dat wij het product konden ruilen, maar niet dat het binnen 30 dagen moest.
Nu een aantal maanden later willen wij het product ruilen en gaven ze ineens in de mail aan dat het niet kon omdat het via bol.com was gekocht. Dit terwijl wij hierover eerder expliciet contact met hen hadden opgenomen.
Dit terwijl wij hierover eerder expliciet contact met hen hadden opgenomen!
Ik heb Aica nu al 3 mails gestuurd hierover, omdat zij op de eerste mail hadden moeten reageren als het niet mogelijk was, maar Aica reageert niet meer op mijn mails. Ze negeren de klanten gewoon. Nogmaals het gaat niet om retourneren, het gaat om een ruil zelfs. Dus ben gewaarschuwd, het kan mooi staan op hun site, maar als puntje bij paaltje komt krijg je niks en zelfs contact is niet meer mogelijk. Koop dus niet bij dit bedrijf!

Svar fra nl.eaica.eu
De badkamerspiegel was er snel, klein probleem. Er was geen uitsparing aan achterzijde om de aansluiting voor licht in te laten vallen, zodat de spiegel wat afstaat van de muur. Niet helemaal zoals het moet, maar de spiegel was wel erg mooi en er zit ook anti-fogg in en meerdere lichtstanden.
Pendeldeur douche gekocht, snel geleverd alleen beetje vreemd snachts geleverd en voor de deur gezet.
Is nog ingepakt en wordt volgende week geïnstalleerd, later meer..

Svar fra nl.eaica.eu
Beste prijs en supersnel geleverd. Ik moet m nog installeren
Inbouw tekeningen moeilijk te lezen
Voor de rest wel prima

Svar fra nl.eaica.eu
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.