Weer erg blij met de instant hijabs. Wel even opletten: sommigen zijn iets kleiner qua doorsnede... Maar al met al, mooie kleuren, fijne kwaliteit en snelle levering.
Se hva andre synes
De hijabs werden heel snel verzonden. Ik vind de kleuren echt prachtig en de stof is ontzettend zacht. Ideaal voor de lente/zomer. 1 hijab had een kleine beschadiging en nadat ik contact had opgenomen... Vis mer
Ik ben zó ontzettend blij met de bamboo sjaals. Eindelijk hoofddoeken die lekker zitten, luchtig en niet zwaar op het hoofd. Ik heb inmiddels bijna alle kleuren binnen en wacht op nieuwe kleuren!
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Nisaboutique staat comfort en kwaliteit centraal. Onze hijabs zijn gemaakt van luxe materiaal dat zacht aanvoelt op de huid, waardoor je ze de hele dag met plezier kunt dragen. We bieden een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte hoofddoek kunt vinden die bij jouw stijl en gelegenheid past. Met de duurzaamheid van onze producten ben je verzekerd van een waardevolle investering in je garderobe. Ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met onze unieke collectie hoofddoeken.
Kontaktopplysninger
Nederland
- Info@nisaboutique.nl
- nisaboutique.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Erg tevreden met de bamboo jersey…
Erg tevreden met de bamboo jersey instant hijabs!
Wederom erg blij met de instant hijab's
Maar al met al, mooie kleuren, fijne kwaliteit en snelle levering.
Betrouwbare webshop :)
Product en kleur zoals op webshop, snelle levering. Ben heel blij met de betrouwbaarheid van NB. (Heb bij de concurrent helaas wel eens anders ervaren). Ik ben dan ook een tevreden klant en blijf jullie trouw volgen. Vriendelijke groet, Saloua
Heel tevreden over de kwaliteit en…
Heel tevreden over de kwaliteit en service. Mooie hoofddoeken, fijne stoffen en snelle levering. Zeker een bedrijf waar ik vaker zal bestellen!
goede service, snelle levering
De kwaliteit van de instant hijabs zijn top. De service was goed en de levering erg snel. Ik had ze de volgende dag al in huis.
Echt slecht Ik heb besteld hun sturen…
Echt slecht Ik heb besteld hun sturen mijn geshockeerd en vlekken. Ik ga nooit bestellen. En ik ga idereen zeggen.
Zo op het oog leken de instant mooi…
Zo op het oog leken de instant mooi ,maar ik had ze gewassen om te dragen en al na 1 keer wassen zie je dat het waardeloos is de stof
Voor die prijs is het een teleurstelling
Dan maar liever op de markt voor 10 euro dan weet je wat je kunt verwachten
Voor mij was dit de eerste en laatste keer

Svar fra Nisaboutique
Snelle bezorging en goed kwaliteit 🥰
Altijd tevreden met alle producten
Altijd tevreden met alle producten, de service is top! Ik ben vaste klant.

Super tevreden!!!
Ik heb twee instant hijabs besteld en ben echt zo blij ermee. De stof is echt perfect, blijft mooi zitten. Ik kan niet zonder meer. En de bezorging was ook heel snel!❤️

Prachtig en kwalitatief
Prachtig en kwalitatief ! Snelle en juiste levering. Top!!

Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden, goede kwaliteit prijs verhouding vergeleken met andere sites. Heb meerdere bestellingen geplaatst. Bij vragen wordt je ook snel geholpen.

Svar fra Nisaboutique
Onlangs heb ik bij u drie bamboo stof…
Onlangs heb ik bij u drie bamboo stof hoofddoeken besteld. Bij ontvangst merkte ik helaas dat één van de hoofddoeken niet van bamboo stof is, maar van een andere stof.
Deze stof vind ik persoonlijk niet prettig en wijkt af van wat ik had besteld.

Prachtige bamboe hoofddoeken
Prachtige bamboe hijabs, ze zitten heerlijk. Snel geleverd en goede service bij contact.

Svar fra Nisaboutique
Voor het eerste keer heb een bestelling…
Voor het eerste keer heb een bestelling gedaan,heb best wel lang gewacht, toen heb ik bericht gestuurd ,kwam ik achter dat mijn mail adres niet korrekt aangegeven , na paar dagen heb mijn bestelling ontvangen, ben heel erg tevreden, ik blijf steeds kijken naar Retro Diella hijab somige die uitverkocht is of ik kan bestellen ,

Precies zoals verwacht
Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit mooie kleuren zoals op de afbeeldingen.

Svar fra Nisaboutique
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.