Sjældent har jeg fået så dårlig mad. Det smagte af ingenting. Alle de friturestegte varer var seje, og det påpegede jeg naturligvis. De hentede så de indbagte rejer, gik ud med dem, og kom retur med... Vis mer
Ni Hao
Min søn oplever hår i deres sushi altså en hårfarve som inden af os har han trækker håret at risene. Så klamt så vi kommer ikke igen. Og ja vi gjorde dem opmærksom på det men de var ligeglade
Da jeg kom ind på ni hao restauranten blev jeg overvældet af duften af den lækre mad. Jeg blev også overrasket over prisen ca 130 kr for all you can eat af den store byfe. Selv om at det undrede mig a... Vis mer
Rigtig dårlig restaurant/buffet. Maden var virkelig ikke særlig god! Den var kold, den lugtede og var slet ikke prisen værd. Derudover kostede deres FIRST PRICE vand 27kr. SYVOGTYVE KRONER. Kommer A... Vis mer
Dårlig Kinabox
Jeg bestilte en Kinabox med rejer og forårsruller til takeaway. Retten endte med at give mig ondt i maven og meget kvalme.
Ganske udmærket
Ganske udmærket. Fint udvalg, og specielt rejerne var lækre
Vi havde glædet os til at prøve stede
Vi havde glædet os til at prøve stede, og det er bestemt sidste gang vi er der, tjener der ikk ved om de gider at betjene kunder, og maden kold og pomfritter hårde så barnebarnet ikk ville spise dem. Mmm et barn på 6 år klade over maden . Tro det var det væreste. Rejerne var ikk rense for tarn føj og det var ikk kun 1 reje…det var alle dem vi kikke på .maden var kold. Skal jeg give ros , er det til salaten, det var stort udvalg , så stjerne for det. Pas på rejerne.
Buffet badet i glas rens, Kold mad
Konen og jeg havde længe snakket om vi ville ind og prøve at spise der, da vi så idag til frokost ville ind og prøve blev vi begge slemt skuffet.
Maden var kold og kedelig fordi den havde ligget alt forlænge og selv når de fyldte op var det ikke varmt.
Sushi’en hvor der var chili mayonnaise på , var der “skind” på mayonnaisen fordi den havde ligget forlænge .
Mens vi sidder og spiser gør personalet buffeten’s glasplader rene med glas rens der sprøjter lige ned i maden.
Der sagde vi tak for mad trods vi slet ikke havde tilfreds stillede vores sult.
En sidste ting.
Har normalt aldrig noget imod at betale mere for drikkelse på restauranter de skal også leve, men 52kr. for 0,5 liter pepsi Max hun hælder op i et glas fra en 2liters flaske men kan købe i Føtex for 12 kr. det Syntes jeg virkelig er for dyrt
Niet voor herhaling vatbaar
De kachel was uit, was er erg koud, koud vlees(terwijl dit warm moest zijn), drinken erbij besteld, maar je moet zelf steeds om drinken vragen! (kwamen niet zelf langs of je nog drinken wou)
Voor 37 euro per persoon mag je toch wel wat verwachten!
Maveonde, diarré, kvalme og opkast
Efter et frokostbesøg med sushi buffet, endte alle 3 mand det spiste der, at få diarré, kvalme, opkast og maveonde.
Det er sidste gang vi spiser sushi et sted hvor det ikke bliver lavet så snart det er bestilt.
Maden var kold og blev hurtigt kold
Min ven og jeg har kommet tit på Ni Hao men idag var maden kold og blev hurtigt kold når de satte nyt ind.
Dette førte til dårlige maver hos os begge to.
Der går lang tid hvis vi vender tilbage til det sted.
Ikke godt nok!