Ni Hao

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sjældent har jeg fået så dårlig mad. Det smagte af ingenting. Alle de friturestegte varer var seje, og det påpegede jeg naturligvis. De hentede så de indbagte rejer, gik ud med dem, og kom retur med... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min søn oplever hår i deres sushi altså en hårfarve som inden af os har han trækker håret at risene. Så klamt så vi kommer ikke igen. Og ja vi gjorde dem opmærksom på det men de var ligeglade

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rigtig dårlig restaurant/buffet. Maden var virkelig ikke særlig god! Den var kold, den lugtede og var slet ikke prisen værd. Derudover kostede deres FIRST PRICE vand 27kr. SYVOGTYVE KRONER. Kommer A... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

16 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lækker man og lige det jeg havde brug for

Da jeg kom ind på ni hao restauranten blev jeg overvældet af duften af den lækre mad. Jeg blev også overrasket over prisen ca 130 kr for all you can eat af den store byfe. Selv om at det undrede mig at drikkevarer var så dyrt og at man ikke kan bestille mad uden at bestille drikkevarer syntes jeg at det var prisen værd. I forhold til betjeningen var de generelt meget søde mod os selv om at det gik en smule langsomt. Men ærligtslt havde de også ret travlt! Jeg forstår ikke alt kritikken mon personalet🧐🤨

4. juli 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har læst alle de dårlige…

Jeg har læst alle de dårlige anmeldelser og ved ikke, om min mor og jeg kom på en specielt god dag, men vi var meget tilfredse.
Maden ved buffeten var meget varm og så indbydende ud og smagte godt, sushien god og indbydende. Min mor fik et glas vin og et glas vand, som dog var lunkent, det er det eneste, som ikke var så godt.
Betjeningen var høflig og tjeneren sød og høflig.

24. juni 2025

Forfærdelig service

Aldrig har jeg oplevet så sur og fjendtlig betjening som her.
Efter vi har fået anvist et bord, går vi op og beder og et flag i anledning af en fødselsdag.
Den ene medarbejder vil finde et frem, men hun får besked på at stoppe og vi andre bliver "smidt" ned til vores bord igen
Sidste besøg nogensinde !
Opdatering: Desværre forlod vi ikke straks stedet, men valgte at blive og spise. Det var nok den største fejl, et sjældent dårligt måltid !

26. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ubehagelig oplevelse hos Nia Hao i…

Ubehagelig oplevelse hos Nia Hao i rosengårdscenterer

Jeg bliver slået til mit ærme mens jeg er oppe for at tage fra buffeten af personalet, mens hun vrisser noget jeg ikke kunne høre. Jeg havde ikke lagt mærke til at det hang over maden, men rørte det ikke, og jeg antager at det må have været der hun var sur over? Tænker man kunne sige det pænt til mig i stedet for den måde at håndtere det på denne måde…

Det var hende den ældre dame, der samtidig snakkede utroligt flabet til os, da vi skulle betale for maden

22. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ni hao i rosengårdcentret bruger tricks.

Ni hao i Rosengårdcentret.

At tvinge folk til at købe drikkevarer er det mest beskidt trick jeg kender.

Man kan vælge eller lade være med at købe drikkevare. Et beskidt trick at lave ekstra omsætningen på. 200 gæster på 1 dag, hvor man er tvunget til at købe drikkelse svare til minimum 5.000 kroner om dagen.

Jeg vælger at støtte andre steder der ikke tvinger drikkelse. Det er sjældent jeg drikker noget til mine måltider. Men ønsker ikke at blive tvunget. Asia restaurant i blå gade er også go, og de tvinger ikke drikkelsen.

4. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Man bliver tvunget til at købe…

Man bliver tvunget til at købe drikkevare. Maden er gammel og det kan både smages føles og ses.

Kvinden bag disken er flabet og konfliksøgende. Køb jeres mad et andet sted med mindre i vil være låst til et toilet cirka 2 timer efter i har spist

1. mai 2025

FØJ DET ER KLAMT

Det ser egentlig meget godt ud når du står og kigger. Men hold da op en gang ja hvad skal man kalde det ud over en stor gang Lo.. Ingen smag, utrolig fed mad, faktisk meget klamt. Sodavand bliver hældt op fra store flasker - er uden kulsyre.
Meget meget Klam oplevelse
Havde man kunne give 0 stjerner havde de fået det.

9. mars 2025

Ni hao nærum

Ni hao nærum.

Mad bestilles på en mobil til hele bordet. Længe om at levere maden. Dårlig service, ingen besked om at de lune retter selv skal tages i buffet. Maden i buffet er kold, da vi påpeger dette tager de mad der fra og går i køkken og varmer i mikroovn. Du betaler 60 kr for en cola der viser sig at være Harboe flasker de hælder over på glas. Prioriterer take away frem for spisende gæster. En tjener til ret mange borde. Sushien der kom til bordet smagte fint.
Vi kommer dog IKKE igen.

1. mars 2025

Værste oplevelse til dato

Værste oplevelse til dato maden var sur smagte ikke godt og halvdelen af maden var rå, deres sushi var smagsløs og generelt en dårligt oplevelse det var dyrt og vi fik det begge 2 dårligt af maden og har efterfølgende fået det dårligt og været ude at kaste op flere gange… hold jer væk ingen anbefaling herfra kunne man give 0 stjerne havde jeg gjort det uden tvivl…

12. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer væk Hold jer væk fra denne sushi-restaurant denne sushi-restaurant

Hold jer væk fra denne sushi-restaurant

Den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Man sidder og venter over en time på sin bestilling, og når man spørger ind til ventetiden, tilbydes man blot gratis drikkevarer som undskyldning. Årsagen? Personalet prioriterer takeaway-bestillinger frem for de gæster, der sidder i restauranten. Det er ikke bare en enkeltstående oplevelse – det er sket flere gange. Man skulle tro, de ville forbedre sig, men intet ændrer sig. Det er ærgerligt, at en restaurant med så dårlig service ligger i Nærum. Den placering fortjener en bedre restaurant med respekt for sine gæster. Hold jer langt væk!

20. desember 2024

No go.....

No go.....
The buffet has a lot of choice, but the most beaf is tasting old, greasy and unexable...
The pasta, potatoes are not delicious.. Smelling like chlor from the kitchen desinfection....dessert=fruits out of a can or old melon with No taste...
The shrimps were o. K.
Staff is typical chinese and not professional. Want us to pay and choose a drink before sitting on the table.... Feeling like a fabric kitchen style...

14. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv